Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti

Gastronomijos Forumas 2017

T 2017-11-15 09:00
Litexpo, Vilnius
112.60 - 125.00
LIETUVOS GASTRONOMIJOS FORUMAS 2017: Kas yras restoranas?

Lapkričio 15 d., 2017
LITEXPO / Vilnius


APIE

www.gastronomijosforumas.lt

Jeigu mėgstate gaminti ir svajojate turėti savo restoraną, bet nežinote nuo ko pradėti? Turite restoraną, kavinę, bet kasdien susiduriate su begale problemų ir nežinote kaip jas spręsti? Norite pagerinti restorano reitingus socialiniuose tinkluose? Turite puikią idėją restoranui, bet neturite lėšų investicijoms? Šis forumas skirtas Jums, nes restoranas – tai tūkstančio smulkmenų verslas!

Lietuvos Gastronomijos Forumas 2017 – išskirtinė ir pirmoji Lietuvoje restoranų verslo atstovų ir profesionalų konferencija, skirta tiek norintiems pradėti restoranų verslą, tiek jau sėkmingai plėtojantiems savo restoraną ar besidomintiems gastronomija. Savo patirtimi ir įžvalgomis konferencijoje dalinsis ne tik Lietuvos, bet ir užsienio ekspertai, praktikai: žymiausių Lietuvos restoranų savininkai, vieni geriausių Baltijos šalių šefai, restoranų verslo ekspertai.

„Mūsų pagrindinė žinutė ir noras, kad žmonės, kurie ateis, gautų reikalingą informaciją tolimesniems žingsniams, jei jie nuspręs turėti restoraną, o galbūt po forumo jie pasakys, kad nenori turėti restorano. Ir motyvuosime, ir padėsime sutaupyti pinigų bei priimti sprendimą abejojantiems. Gink Dieve, nenoriu pasakyti, kad mes trasliuosime blogą turinį ar bandysime atkalbėti, mes tiesiog norime, kad atėjęs žmogus pamatytų, kiek laiko atima restoranas ir tai, kad jis nėra tiesiog patalpa su penkiais stalais ir dvidešimt kėdžių“ - apie idėją surengti pirmąjį Gastronomijos forumą Lietuvoje pasakoja šefas Liutauras Čeprackas.


PAGRINDINIAI FORUMO KLAUSIMAI:

- Kas yra restoranas?
- Restoranų „turistai“: kas jie?
- Ar įranga gamina maistą?
- Lietuvos restoranų istorija: kada ir koks buvo pirmasis restoranas Lietuvoje?
- Garsių restoranų savininkų, šefų sėkmės istorijos ir iššūkiai: su kokiomis problemomis susiduria vykdydami maitinimo įstaigos veiklą, ar šefas turi būti restorano savininkas?
- Kokios pagrindinės klaidos tvarkant maitinimo įstaigos dokumentus?
- Kiek kainuoja restoranas? Kaip valdyti restorano finansus?
- Maisto ir vyno derinimo subtilybės bei svarba: ar lietuviai moka mėgautis vynu?
- Komunikacija socialiniuose tinkluose: kaip pritraukti tikslinius svečius ir valdyti atsiliepimų srautą?
- Restoranų vertinimo ir reitingavimo principai: kodėl reitingų top’uose ne visuomet geriausieji?
- Kodėl restoranai statistiškai užsidaro per 9 mėnesius.? Kokios pagrindinės klaidos?


PRANEŠĖJAI

Forumo vedėjai ir diskusijos moderatoriai: Liutauras Čeprackas ir Jogaila Morkūnas

 
1. Liutauras Čeprackas. Šefas, restoranų savininkas/ bendrasavininkas „Gastronomika“, „Ramenas ir pagaliukas“, „Meat SteakHouse Vilnius“, „Meat SteakHouse Nida“.
2. Jogaila Morkūnas. Renginių organizavimo agentūros „Pirmoji kava“ įkūrėjas, renginių vedėjas, vienas daugiausiai aplankiusių Michelin restoranų lietuvis.
3. Evalda Šiškauskienė. Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacijos prezidentė.
4. Sören Polonius. Restorano „Esperanto“ somejlė (Švedija),  pasaulio someljė čempionų treneris.
5. Andrius Užkalnis. Žurnalistas, publicistas, knygų autorius, vienas žymiausių maisto kritikų Lietuvoje.
6. Gediminas Balnis. Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacijos viceprezidentas, „Amber Food“ restoranų grupės vadovas.
7. Prof. Rimvydas Laužikas. VU Komunikacijos fakulteto profesorius, kulinarinio paveldo tyrinėtojas, „kulinarinispaveldas.blogspot.lt“ autorius, kulinarinio paveldo knygų autorius.
8. Arminas Darasevičius. Lietuvos someljė asociacijos prezidentas, daugkartinis Lietuvos someljė čempionas, restoranų bendrasavininkas: „Dine“, „Time“, „Rise“, „Somm“.
9. Modestas Švoba. Reklamos agentūros „Ketchup“ įkūrėjas, prekės ženklų ir komunikacijos socialiniuose tinkluose kūrėjas: naktinis klubas „Materialiste“, naktinis klubas „Rocco & Ella“, baras „Bardakas“, baras „Distilerija", spurginė „Don Donuts“ ir kt.
10.  Gytis Morkūnas. VšĮ „Versli Lietuva“ Verslumo departamento direktorius.
11.  Martynas Rimavičius. Verslo konsultantas, VšĮ „Rimavičius“ įkūrėjas.
12.  Egidijus Lapinskas. Šefas, restoranų bendrasavininkas: „Dine“, „Time“, „Rise“, „Somm“.
13.  Linas Petrukaitis. „Gero maisto akademijos“ įkūrėjas, projekto „30 geriausių restoranų“ koordinatorius.

ŠEFŲ DEMONSTRACIJOS

Scenoje savo patiekalus gamins ir kalbės vieni geriausių Baltijos šalių šefai:

- Martynas Praškevičius (Vilnius) – restoranai „Džiaugsmas“, „Stebuklai“.
- Vytautas Samavičius (Klaipėda) – restoranai „Monai“, „Momogrill“.
- Matas Paulinas (Kaunas) – restoranas „Numan“.
- Tonis Siigur (Estija) – restoranas „Noa“, Talinas.
- Maris Jansons (Latvija) – restoranas „Bibliotheka“, Riga.


- į bilieto kainą įskaičiuotas maitinimas konferencijos metu (kavos petrauka, pietūs).

MAISTO ZONA

Forumo metu bus įrengta maisto zona, kurioje įsikurs įvairūs maisto vagonėliai (Food Truck).
Konferencijos dalyvis, įsigydamas bilietą į konferenciją, turės galimybę rinktis per pietus jam patikusį maistą: karštą patiekalą, desertą ir gėrimą - nuo burgerių, azijietiško, rytietiško maisto iki vaflių, beigelių ir kt. Taip pat šioje zonoje bus ir gėrimų zona, („lounge“), kurioje dalyviai galės neformaliai bendrauti su kolegomis bei partneriais.

- Bilietai brangs nuo spalio 30 d.

KONTAKTAI
Laura Čepukaitė
Forumo koordinatorė
+370 699 37770
info@gastronomijosforumas.lt

www.gastronomijosforumas.lt
www.gastronomyforum.com
Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
Gastronomijos Forumas 2017 T 2017-11-15 09:00 Litexpo, Vilnius 112.60 - 125.00
Svarbi informacija

Perkant 10 ir daugiau bilietų kreipkitės: vipklientai@bilietai.lt

Nuo 10.31 bilietų kaina 155€

Durys atidaromos: 09:00
Renginio trukmė: 8 val.
Pertraukos: 11:40 - 12:00; 13:50 - 14:50
Vaikai nemokamai neįleidžiami.
Amžiaus cenzas:
nėra
Nuolaidos:
- 10% nuolaida perkant 5 ir daugiau

Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl įvykusio renginio ir jo kokybės. Pinigai už bilietus grąžinami tik neįvykus renginiui ar nukėlus renginio datą. Platintojas veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.

Renginio vieta
Organizatorius
UAB Gastronomika
Ševčenkos g. 16i Vilnius
Įmonės kodas 303239357
PVM kodas LT100008387314