logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

(ATŠAUKTAS) MINELLI ''Rampampam Dance Party''

Pn 2023-10-20 20:00
COMPENSA koncertų salė, Vilnius

Pranešame, kad renginys MINELLI “Rampampam Dance Party”, turėjęs įvykti spalio 20 d., yra atšaukiamas.
Organizatoriaus sprendimu dalį grąžinimų atliks UAB „Nacionalinis bilietų platintojas“ (tai sumai, kuri yra likusi pas platintoją), o likusią dalį grąžinimų atliks pats organizatorius.
UAB „Nacionalinis bilietų platintojas“ pinigus grąžins į tą pačią sąskaitą iš kurios buvo atliktas mokėjimas (tik tą kiekį, koks yra likęs pas platintoją). Pinigai bus pervesti iki 2023 metų lapkričio 30 dienos.
Bilietų pirkėjus, kuriems reikės kreiptis tiesiai į renginio organizatorių informuosime atskiru laišku.

Informuojame ir primename, kad UAB „Nacionalinis bilietų platintojas“ buvo ir yra tik tarpininkas tarp renginio organizatoriaus (paslaugų teikėjo) ir pirkėjo. UAB „Nacionalinis bilietų platintojas“ neorganizuoja renginių, todėl neprisiima atsakomybės už neįvykusį renginį, jo nukėlimą, kokybę ar kitus, su renginio organizavimu susijusius, dalykus. Už visa tai atsako renginio organizatorius.

Todėl (neįvykus renginiui ar dėl kitų priežasčių) norint grąžinti bilietus, juos galima grąžinti tik pačiam renginio organizatoriui. Dėl bilietų bei pinigų grąžinimo kreipkitės tiesiogiai į įsigytuose bilietuose nurodytą atitinkamų paslaugų teikėją – renginio organizatorių: UAB „Kifa“, adresas Eišiškių sodų 18-oji g. 11, Vilnius, el. pašto adresas kifaevents@gmail.com.

Iš UAB „Nacionalinis bilietų platintojas“, kaip bilietų platintojo, pirkėjas neturi teisės reikalauti grąžinti už bilietus sumokėtas sumas ir (ar) nuostolių atlyginimo.

 

 

MINELLI Vilniuje ir Rygoje pristato debiutinį albumą „Silver & Gold - Chapter II“ ir surengia uždegančių šokių vakarėlį „Rampampam“.

Minelli (tikrasis vardas – Luisa Ionela Luca) gimė 1988 m. rugpjūčio 22 d. Rumunijoje ir pradėjo dainuoti būdama 11 metų, kai gimtajame mieste sukūrė grupę. Minelli yra tikra hitų rašymo mašina. 2017 metais solistė išleido savo pirmąjį solinį singlą „Empty Spaces“, kuris užėmė pirmąsias vietas 15 šalių, įskaitant Vokietiją, Daniją, Lenkiją, Turkiją. 2019 m. ji išleido hitą „Mariola“, kuris užėmė 1 vietą Rumunijos Airplay 100. Singlas taip pat pasiekė 10 vietą Vokietijos topuose, 11 vietą Prancūzijoje ir 3 vietą Bulgarijoje bei Čekijoje. Dainą licencijavo Sony Music, Magic Records, EffectiveRecords ir YeniDunyaMuzik.

Tarptautinį hitą „Rampampam“ 2021 m. kovo 18 d. Rumunijoje išleido „Global Records“.
Singlas užkariavo tarptautinius topus ir pasiekė įspūdingų rezultatų: #5 Global Shazam, #1 Global Dance, #1 UA, JK, Vokietijoje ir GSA, GR, Vengrijoje, Balkanuose ir Baltijos šalyse, Ukrainoje ir Lenkijoje. Su šiuo singlu Minelli gavo apdovanojimą už populiariausią dainą tarptautiniame konkurse Artist Awards-2021 Antrasis jos leidimas 2022 m. pavadintas „Nieko neskauda“. Šiuo metu dainą pristato „Warner Music“ visame pasaulyje. Vienišas pasiekė 1 milijonas peržiūrų „YouTube“ per mažiau nei 48 valandas paleisti. Jis taip pat užkariavo Shazam ir Radio topuose Bulgarijoje, Lietuvoje, Lenkijoje, Kroatija.

 2023 m. spalio 20 d. Vilnius,
„Compensa“ koncertų salė, penktadienis
2023 m. spalio 22 d.
Ryga, klubas „Palladium“, sekmadienis
Durų atidarymas: 19:00.
Koncertų pradžia 20 val

Jaunų ir ambicingų atlikėjų palaikymas: DJ Cloud ir Ellina Day
https://www.youtube.com/watch?v=XqgYj8atJqo

 

Renginio nuoroda: http://www.kifaevents.com

Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta  
(ATŠAUKTAS) MINELLI ''Rampampam Dance Party'' Pn 2023-10-20 20:00 COMPENSA koncertų salė, Vilnius
Renginys (ATŠAUKTAS) MINELLI ''Rampampam Dance Party''
Data / Laikas Pn 2023-10-20 20:00
Renginio vieta COMPENSA koncertų salė, Vilnius
Svarbi informacija
Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: ~19:00
Renginio trukmė: ~2:00
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: no
Amžiaus cenzas: N-14
Nuolaidos: nėra


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų gražinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų gražinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informaciją apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Organizatorius
Kifa, UAB
Eisiskiu Sodu 18-oji, g.11 Vilnius
kifaevents@gmail.com, +48889418636
Įmonės kodas: 305225267
PVM kodas LT100012739614
Renginys (ATŠAUKTAS) MINELLI ''Rampampam Dance Party''
Data / Laikas Pn 2023-10-20 20:00
Renginio vieta COMPENSA koncertų salė, Vilnius
Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą ''Tango in the Shadows''. Marcos Ayala Tango Company (Argentina) | Vilnius ''Tango in the Shadows''. Marcos Ayala Tango Company (Argentina) | Vilnius COMPENSA koncertų salė, Vilnius
Pirkti bilietą JULIEN DASSIN with Paris-Tour Eiffel Orchestra PopuliarusPopuliarusJULIEN DASSIN with Paris-Tour Eiffel Orchestra COMPENSA koncertų salė, Vilnius
Pirkti bilietą TARPTAUTINIS ŠOKIŲ KONKURSAS DANCE REVOLUTION TARPTAUTINIS ŠOKIŲ KONKURSAS DANCE REVOLUTION COMPENSA koncertų salė, Vilnius
Pirkti bilietą QUEEN ''Bohemian Rhapsody - 50 Years On'' European Tour by VIPERS PopuliarusPopuliarusQUEEN ''Bohemian Rhapsody - 50 Years On'' European Tour by VIPERS COMPENSA koncertų salė, Vilnius
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti