logo
Выбрать период
Поиск на карте
Меню

Justino Malinausko magijos vakaras ''Ne į mikrofoną''

Вт 23.04.2024 19:00
Описание событияСкрыть описание

Justinas Malinauskas – iliuzionistas, save dar vadinantis profesionaliu „neburtininku“. Profesionaliu, nes per 10 metų kūrė magiją ir žmones žavėjo tiek Lietuvoje, tiek užsienyje; „neburtininku“, nes stebuklingų galių neturi, tačiau stebint jo pasirodymus atrodo kitaip.

Iliuzionistas Justinas Malinauskas savo gerbėjams jau yra parodęs ir Į MIKROFONĄ pasakęs labai daug, bet tikrai ne viską. Vieni įdomiausių, juokingiausių ir labiausiai – confidential – dalykų liko nutylėti ir neparodyti. Netyčia? Tikrai ne. Specialiai tam, kad šiuos dalykus išgirstumėte ir pamatytumėte jo magijos pasirodyme NE Į MIKROFONĄ.

Pasirodymo metu laukia triukai su istorijomis iš Justino profesinio gyvenimo: sužinosite, kokius triukus Justinas rodė policininkams reido metu vidury nakties, kaip pasirodymą atliko labiausiai saugomoje vietoje Lietuvoje ar kaip iliuzionistai išsisuka, jeigu triukas neįvyksta pagal planą. Išmoksite ne tik atpažinti, kada žmogus meluoja, bet ir pramoksite groti pianinu net nepažinodami natų. Ir, žinoma, Justinas scenoje bus ne vienas – prisijungs ir legendinė POMPIKĖ iš „Lietuvos talentų“ superfinalo!

Susitinkame vietoje, kuri alsuoja improvizacija – Teatro KITAS KAMPAS namuose, bare esančiame Malūnų g. 4, Vilniuje.

События

По вашему запросу ничего не найдено
Загрузка...
Перезагрузить