logo
Выбрать период
Поиск на карте
Меню

Bartoš Eiliakas | What Else But Life | Albumo pristatymo koncertas | Kaunas

Пт 24.05.2024 19:00
KKC / Kauno Kultūros Centras, Kaunas
Naujos kartos kompozitorius ir atlikėjas Bartoš Eiliakas kviečia į trečiojo albumo “What Else But Life” pristatymo koncertus - balandžio 23 dieną Vilniuje Šv. Kotrynos bažnyčioje ir gegužės 24 dieną Kaune Kauno Kultūros Centre.
 
Patirkite magišką Bartoš Eiliakas muzikos pasaulį koncerte, kuriame susipina elektroninės muzikos garsai su fortepijono, styginių, gongų ir kitų akustinių instrumentų muzika.
 
Naujajame albume kūrėjas klausytojus kviečia į kelionę per įsikūnijimą, gyvenimą ir mirtį.
 
“Visa mano muzika, o ypač šis albumas turi tikslą pakviesti žmones leistis į kelionę savo viduje. Albumas man turi labai konkrečią istoriją, tačiau žymiai svarbiau nei ją pasakoti, man yra tai, kad kiekvienas galėtų surasti kažką svarbaus sau, kažką paveikaus, įžiebiančio mintį, veiksmą, jausmą ar procesą. Albumo pavadinimas “Kas, jei ne gyvenimas” (angl. What else but life) geriausiai ir apibūdina šio kūrinio esmę. Tai nėra konkreti mintis. Tai raktas skatinantis procesą, o kokį… Čia jau kiekvieno asmens reikalas.” - apie savo naują kūrinį mintimis dalijasi kompozitorius.
 
Bartoš Eiliakas – „Her Embrace“: https://youtu.be/BFpVjTnB7tg?si=9cq_Tb_-wLD3vLqZ
 
Kompozitorius
Bartoš Eiliakas
 
Atlieka
Bartoš Eiliakas (fortepijonas, sintezatorius, gongai…)
Kostas Tumosa (Smuikas)
Tomas Petrikis (Altas)
 
Apie atlikėją
Bartoš Eiliakas
Elektroakustinės muzikos kūrėjas, atlikėjas, multiinstrumentalistas. Savo muzikoje Bartoš apjungia klasikinių (fortepijonas, styginiai), elektroninių (sintezatorius) bei tradicinių-šamaniškų (gongai, ronroco, fleitos, būgnai bei kiti) instrumentų garsus, kurdamas autentišką, kinematografinį muzikinį peizažą, kuris klausytoją nukelia į sapnų, fantazijų ir vizijų pasaulį. Kūrėjo muzikinė kelionė prasidėjo nuo jo šeimos - jis užaugo Lietuvos gongų meistrų Alicijos ir Ričardo Eiliakų šeimoje. Unikali aplinka, instrumentai ir supanti gausi muzikos įvairovė suformavo autentišką muzikinį pajautimą ir gebėjimą jungti archajiškus garsus su klasikiniu bei moderniu skambesiu.
Показать большеПоказать меньше
Мероприятие Дата / Время Место проведения Цена  
Bartoš Eiliakas | What Else But Life | Albumo pristatymo koncertas | Kaunas Пт 24.05.2024 19:00 KKC / Kauno Kultūros Centras, Kaunas 20.40 - 33.20
Мероприятие Bartoš Eiliakas | What Else But Life | Albumo pristatymo koncertas | Kaunas
Дата / Время Пт 24.05.2024 19:00
Место проведения KKC / Kauno Kultūros Centras, Kaunas
Цена 20.40 - 33.20
Полезная информация

Durys atidaromos: ~18:30
Renginio trukmė: ~2:00
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: lietuvių, anglų
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: N-12
Nuolaidos:- 20% studentams, senjorams ir asmenims su negalia 1 bilietui (kontrolės metu pateikti nuolaidą įrodantį dokumentą)

Norėdami įsigyti 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis vipklientai@bilietai.lt


Организатор мероприятия берет на себя ответственность за мероприятие и его качество. Билеты не подлежат обмену и возврату (в том числе в случае непосещения). В случае отмены или переноса мероприятия организатор несет ответственность за принятие решения о возврате билетов и возмещении расходов и несет ответственность за возмещение и ущерб. Распространитель билетов действует только как независимый агент и не несет ответственности за возврат или ущерб. Возврат билетов должен быть запрошен у организатора мероприятия. Для получения дополнительной информации о возврате билетов, пожалуйста, ознакомьтесь с "Потребительской политикой" здесь.
 
 
Место проведения
KKC / Kauno Kultūros Centras
Vytauto pr. 79 / Kęstučio g. 1 Kaunas Литва
Организатор
BE SOUND STUDIO, MB
Žemuogių g. 68 – 2, Bajorų k., Vilniaus r.
bartos.eiliakas@besoundstudios.com, +37068249430
Рег. №: 306663635
НСО ND
Мероприятие Bartoš Eiliakas | What Else But Life | Albumo pristatymo koncertas | Kaunas
Дата / Время Пт 24.05.2024 19:00
Место проведения KKC / Kauno Kultūros Centras, Kaunas
Цена 20.40 - 33.20
То же место проведения
Купить билет ''Humoro klubas'' Kaune su programa ''Šiek tiek siaubinga'' ПопулярноеПопулярное''Humoro klubas'' Kaune su programa ''Šiek tiek siaubinga'' KKC / Kauno Kultūros Centras, Kaunas
Купить билет Spektaklis-koncertas ''Žiema Maljorkoje'' | Kompozitoriaus F. Šopeno ir rašytojos Ž. Sand gyvenimo ir kūrybos motyvais (Solo teatras) Spektaklis-koncertas ''Žiema Maljorkoje'' | Kompozitoriaus F. Šopeno ir rašytojos Ž. Sand gyvenimo ir kūrybos motyvais (Solo teatras) KKC / Kauno Kultūros Centras, Kaunas
Купить билет (Perkeltas) Melo-M Cello Crossover from Latvia | Kaunas (Perkeltas) Melo-M Cello Crossover from Latvia | Kaunas KKC / Kauno Kultūros Centras, Kaunas
По вашему запросу ничего не найдено
Загрузка...
Перезагрузить