logo
Выбрать период
Поиск на карте
Меню

GJan SÃGA / Žalgirio Arena

Сб 18.01.2025 20:00
Kauno Žalgirio arena, Kaunas

Labas,

man visada labai sunku, kai reikia kažkam pristatyt ir aprašyt savo dainas, koncertus ar kažką kitą, kas susiję su mano kūryba. Vis parašau, nutrinu, galvoju kaip čia viską įvilkt kuo gražiau, nesikuklint ir nenuvertint savęs, bet tuo pačiu ir nepersistengt, kad nepasirodyčiau arogantiška. Ir po to prisimenu. Prisimenu, kad jeigu jau skaitai šitą tekstą, tikriausiai mėgsti mano kūrybą ir ji tau yra artima, o jei mėgsti mano kūrybą, vadinasi mes esam labai labai panašūs ir aš visiškai neturiu čia ko bijot, taip? Tai pasakysiu paprastai - žinau, kad ateina labai įdomūs, kupini iššūkių ir kūrybos metai. Būtent tą patirtį aš ir noriu atspindėt savo milžiniškame pasirodyme Žalgirio arenoje, Sausio 18 dieną. Savo praeitoje “Raktą jau turiu” arenoje labai artimai susipažinau su šia erdve ir jos galimybėmis. Dabar jaučiuosi užtikrinta tuo, ką dar galiu iš jos pasiimt ir ką galiu duot Jums.  Žinau, kad tai bus įsimintiniausias koncertas, kokį esu kada nors surengusi. Nekartosim. Tai bus nauja visų mano patirčių SAGA.

 

- Greta

Показать большеПоказать меньше
Мероприятие Дата / Время Место проведения Цена  
GJan SÃGA / Žalgirio Arena Сб 18.01.2025 20:00 Kauno Žalgirio arena, Kaunas 39.40 - 77.90
Мероприятие GJan SÃGA / Žalgirio Arena
Дата / Время Сб 18.01.2025 20:00
Место проведения Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Цена 39.40 - 77.90
Полезная информация

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: ~18:30
Renginio trukmė: ~2:00
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: iki 6 metų amžiaus imtinai, neužimant papildomos sėdimos vietos (renginio vietoje pateikti amžių įrodantį dokumentą)
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos

Salės planas gali plėstis/keistis.

AUDI bei Ramirent PREMIUM klubo bilietus gali įsigyti visi norintys (klubo narystės turėti nereikia). Su klubo bilietu naudokitės atskiru įėjimu į areną, atskira nemokama rūbine bei tik klubo svečiams skirtos lounge zonos ir baro paslaugomis. Apie AUDI klubą daugiau informacijos ČIA. / Apie Ramirent PREMIUM klubą daugiau informacija ČIA.

Neįgaliesiems turintiems judėjimo negalią: į nuolaidos laukelį įveskite kodą "neįgaliesiems" ir turėsite galimybę pasirinkti bilietus 106-107 ir 112-113 sektorių 18 eilėje už mažiausią neakcijinę kainą (kontrolės metu pateikti neįgaliojo pažymėjimą).
Lydintiems neįgaliuosius su judėjimo negalia: Neįgalaus asmens su judėjimo negalią lydintysis taip pat perka bilietą neįgaliųjų vietose. SVARBU, jog su vienu neįgaliuoju bus įleistas tik vienas lydintysis. Neįgalusis vietoje privalo pateikti neįgaliojo pažymėjimą.

„Žalgirio“ arenos AUDI klubo nariams
Esami klubo nariai negali įsigyti bilietų klube. Visi klubo nariai perka bilietus nuo 2024 m. liepos 1 d. iki 14 d. imtinai.


Организатор мероприятия берет на себя ответственность за мероприятие и его качество. Билеты не подлежат обмену и возврату (в том числе в случае непосещения). В случае отмены или переноса мероприятия организатор несет ответственность за принятие решения о возврате билетов и возмещении расходов и несет ответственность за возмещение и ущерб. Распространитель билетов действует только как независимый агент и не несет ответственности за возврат или ущерб. Возврат билетов должен быть запрошен у организатора мероприятия. Для получения дополнительной информации о возврате билетов, пожалуйста, ознакомьтесь с "Потребительской политикой" здесь.
 
 
Место проведения
Kauno Žalgirio arena
Nemuno sala, Karaliaus Mindaugo pr. 50 Kaunas Литва
Организатор
Triangle of arts, MB
Gelvonų g. 21-26 Vilnius
rokas.jan@gmail.com / 863178935
Рег. №: 306273382
НСО ND
Мероприятие GJan SÃGA / Žalgirio Arena
Дата / Время Сб 18.01.2025 20:00
Место проведения Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Цена 39.40 - 77.90
То же место проведения
Купить билет Jaunimo festivalis VibeLift 2024 ПопулярноеПопулярноеJaunimo festivalis VibeLift 2024 Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Купить билет J BALVIN Que Bueno Volver a Verte Tour J BALVIN Que Bueno Volver a Verte Tour Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Купить билет Dirty Dancing in Concert | Kaunas ПопулярноеПопулярноеDirty Dancing in Concert | Kaunas Kauno Žalgirio arena, Kaunas
-20%
Купить билет 90's DISCO FEST | SNAP!, HADDAWAY, LA BOUCHE, DJ SASH! ПопулярноеПопулярное90's DISCO FEST | SNAP!, HADDAWAY, LA BOUCHE, DJ SASH! Kauno Žalgirio arena, Kaunas
По вашему запросу ничего не найдено
Загрузка...
Перезагрузить