logo
Выбрать период
Поиск на карте
Меню

MANTAS JANKAVIČIUS ''12 violončelių''

Сб 22.06.2024 20:00
Palangos koncertų salė, Palanga

Mantas Jankavičius skelbia paskutinį „12 violončelių“ koncertą – kviečia susitikti Palangoje

 

Koks rimtas gimtadienis neturi pratęsimo? Aktorius ir dainininkas Mantas Jankavičius, praėjusią žiemą trijose didžiausiose šalies arenose surengęs 25-erių metų scenoje gimtadienio koncertus, klausytojų prašymu skelbia pratęsimą – kviečia į ketvirtą ir paskutinį tokio formato muzikos ir teatro šou „12 violončelių”. Koncertas įvyks birželio 22 dieną Palangos koncertų salėje.

 

Koncertas Palangoje pažymės ne tik ypatingos „12 violončelių” muzikinės kelionės pabaigą. Šis pasirodymas bus ir paskutinė galimybė šiemet gyvai išgirsti atlikėją jo soliniame koncerte. Atlikėjas šiais metais solinių koncertų neplanuoja, tačiau daugiau laiko skirs kūrybai, naujoms dainoms bei teatrinei veiklai.

 

Koncertas „12 violončelių” – tai ypatingas muzikinis reiškinys Lietuvos scenoje. Jo metu 12 violončelių orkestras, gyvo garso grupė, teatro motyvai susijungia su atviromis ir tikromis Manto gyvenimo istorijomis.
 

„Tai nėra tik koncertas, tai – gyvenimas ir filosofija, kuri susijungs į bendrą visumą – muzikos, teatro ir vaizdo šou. Dvylika istorijų, dvylika svarbiausių mano gyvenimo epizodų. Nuo vaikystės lengvumo, paauglystės maišto, iki brandos, šeimos, projekcijos į ateitį ir galiausiai – senatvės. Su visais džiaugsmais ir nesėkmėmis, pakilimais ir suklupimais. Šiame pasirodyme papasakoju savo istoriją, tačiau manau, kad kiekvienas žmogus atpažins ir dalį savęs – juk visi esame truputį panašūs, – sako atlikėjas.

 

Pasirodymo metu Mantas, pasitelkdamas muzikos ir teatro elementus, su klausytojais atvirai dalinasi prisiminimais apie pirmąją ir labai nemylimą gitarą, maištingą paauglystę, didžiausias baimes, laimės ir nuosmukių akimirkas, 21-erius metus besitęsiančią meilę bei daugeliu kitų – linksmų, skaudžių, smagių ir pamokančių istorijų.

 

„Esu laimingas, kad galiu su klausytojais dalintis sau svarbiausiomis akimirkomis. Labai džiaugiuosi, kad galime kalbėti ne tik šou kalba – puošniais drabužiais, blizgučiais ir fejerverkais, o atvirai, apie tai, koks gyvenimas yra iš tikrųjų“, – sako Mantas.


Prie koncertų „12 violončelių” įgyvendinimo dirba stipriausi Lietuvos menininkai: novatoriškasis šviesų ir scenografijos dailininkas Paulius Varonenka, kompozitorius, vienas geriausių aranžuočių meistrų Jievaras Jasinskis. Specialiai šiems koncertams režisierė Indrė Juškutė sukūrė vaizdo turinį, kuris gyvo garso koncertus puošia kino elementais. Koncertuose skamba ir unikalios sudėties orkestras – 12 violončelių bei iš profesionalių muzikantų susidedanti gyvo garso grupė.

 Paskutinysis „12 violončelių” koncertas įvyks birželio 22 dieną Palangos koncertų salėje. Bilietus platina Bilietai.lt

 

 
Показать большеПоказать меньше
Мероприятие Дата / Время Место проведения Цена  
MANTAS JANKAVIČIUS ''12 violončelių'' Сб 22.06.2024 20:00 Palangos koncertų salė, Palanga 29.00 - 45.00
Мероприятие MANTAS JANKAVIČIUS ''12 violončelių''
Дата / Время Сб 22.06.2024 20:00
Место проведения Palangos koncertų salė, Palanga
Цена 29.00 - 45.00
Полезная информация
Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: 19:00
Renginio trukmė: 2:00
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: iki 6 m. imtinai, neužimant papidomos sėdimos vietos.
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos
 

Организатор мероприятия берет на себя ответственность за мероприятие и его качество. Билеты не подлежат обмену и возврату (в том числе в случае непосещения). В случае отмены или переноса мероприятия организатор несет ответственность за принятие решения о возврате билетов и возмещении расходов и несет ответственность за возмещение и ущерб. Распространитель билетов действует только как независимый агент и не несет ответственности за возврат или ущерб. Возврат билетов должен быть запрошен у организатора мероприятия. Для получения дополнительной информации о возврате билетов, пожалуйста, ознакомьтесь с "Потребительской политикой" здесь.
 
 
Место проведения
Palangos koncertų salė
Vytauto g. 43 Palanga Литва
Организатор
Trendis UAB
V. Nagevičiaus g. 3 Vilnius 08237 Vilnius
+37067847601/ simonas@pepperlive.lt (d.d. nuo 10 iki 18 val.)
Рег. №: 305137162
НСО ND
Мероприятие MANTAS JANKAVIČIUS ''12 violončelių''
Дата / Время Сб 22.06.2024 20:00
Место проведения Palangos koncertų salė, Palanga
Цена 29.00 - 45.00
Тот же организатор То же место проведения
Купить билет Legenda. Vytautas Kernagis. Istorijos ir dainos. Legenda. Vytautas Kernagis. Istorijos ir dainos. Palangos koncertų salė, Palanga
Купить билет 90-ieji LIETUVOJE 90-ieji LIETUVOJE Palangos koncertų salė, Palanga
По вашему запросу ничего не найдено
Загрузка...
Перезагрузить