logo
Выбрать период
Поиск на карте
Меню

RŪTA ŠČIOGOLEVAITĖ | Simply The Best | TINA TURNER TRIBUTE

Вт 11.06.2024 19:00
Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius
TINA TURNER TRIBUTE
 
RŪTA ŠČIOGOLEVAITĖ
PAULIAUS ZDANAVIČIAUS GRUPĖ
 
Talentingoji Rūta Ščiogolevaitė kviečia į gaivališką, energingą ir užburiantį koncertą, kuriame įkūnys vieną garsiausių visų laikų dainininkių – Tina Turner.
 
Rokenorolo karalienė ir tikroji muzikos legenda – tik keletas epitetų, kuriais dar esant gyvai būdavo apibūdinama šviesaus atminimo atlikėja. Jos gyvenimas, kūrybinis kelias, muzika, dainos ir, rodos, visa savastis amžiams įsirėžė į istoriją, kurią norisi atsiminti su pagarba ir pasididžiavimu. Tokios užduoties imasi ir Rūta Ščiogolevaitė – padovanoti klausytojams bent dalį Tinos žavesio ir didžiausią jos palikimą – dainas, kurios aprėpia ištisą muzikinę epochą.
 
Rūta prisipažįsta, jog tai ne pirmoji pažintis su savo dievaitės kūryba – „Tina Turner Tribute“ ji išbandė daugiau nei prieš dešimtmetį. Vis tik dabar į šią programą norisi žiūrėti ne tik brandesniu, bet ir kur kas sentimentalesniu žvilgsniu.
 
„Kai pernai netekome muzikos pasaulio šviesulio - Tinos - dalis jautrių sielų neabejotinai pajuto tuštumą. Labai norisi ją užpildyti, prisimenant Tinos Turner kūrybą, energiją ir polėkį. Tikiu, kad visi drauge sukursime patirtį, kuri sušildys ir įkvėps gyvenimui“, - viliasi  Rūta.
Lietuvos scenos diva žada subtilų prisilietimą prie Tinos Turner, perteikiant klausytojams įsimintiniausius jos gyvenimo ir muzikinio kelio momentus. Vakaro metu susirinkę išgirs puikiai pažįstamas amerikiečių atlikėjos dainas, tarp kurių rikiuojasi ir romantiškos baladės, ir ritmingi hitai.
 
Nostalgiškas, tačiau ilgam į širdį įsirėšiantis koncertas, kuris dar ir dar kartą primins, jog tikros muzikos legendos niekuomet nemiršta! 
Показать большеПоказать меньше
Мероприятие Дата / Время Место проведения Цена  
RŪTA ŠČIOGOLEVAITĖ | Simply The Best | TINA TURNER TRIBUTE Вт 11.06.2024 19:00 Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius 28.00 - 42.00
Мероприятие RŪTA ŠČIOGOLEVAITĖ | Simply The Best | TINA TURNER TRIBUTE
Дата / Время Вт 11.06.2024 19:00
Место проведения Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius
Цена 28.00 - 42.00
Полезная информация
Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: 18:30
Renginio trukmė: 1 val. 30 min.
Pertraukos: nėra
Vaikai nemokamai neįleidžiami.
Amžiaus cenzas:
N-7
Nuolaidos: netaikomos

Организатор мероприятия берет на себя ответственность за мероприятие и его качество. Билеты не подлежат обмену и возврату (в том числе в случае непосещения). В случае отмены или переноса мероприятия организатор несет ответственность за принятие решения о возврате билетов и возмещении расходов и несет ответственность за возмещение и ущерб. Распространитель билетов действует только как независимый агент и не несет ответственности за возврат или ущерб. Возврат билетов должен быть запрошен у организатора мероприятия. Для получения дополнительной информации о возврате билетов, пожалуйста, ознакомьтесь с "Потребительской политикой" здесь.
 
 
Место проведения
Šv. Kotrynos bažnyčia
Vilniaus g. 30 Vilnius Литва
Организатор
accoAkademija, VšĮ
accoAkademija, VšĮ
Pilies g. 36, Vilnius
info@accoakademija.lt / +37067703574
Рег. №: 302617117
НСО LT100011666216
Мероприятие RŪTA ŠČIOGOLEVAITĖ | Simply The Best | TINA TURNER TRIBUTE
Дата / Время Вт 11.06.2024 19:00
Место проведения Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius
Цена 28.00 - 42.00
По вашему запросу ничего не найдено
Загрузка...
Перезагрузить