logo
Выбрать период
Поиск на карте
Меню

Warhaus - Vilnius

Сб 01.06.2024 19:00
Lukiškių kalėjimas 2.0, Vilnius

Į Lietuvą grįžta vienas ryškiausių muzikos vardų iš Belgijos „Warhaus“

Ausys vėl džiaugiasi. Vasaros koncertų kalendoriuje įrašytas dar vienas naujas vardas. Patvirtinta, kad birželio 1 d. į Lietuvą grįžta labai gražus Maarteno Devoldere‘o solinis projektas iš Belgijos „Warhaus“. Pasiilgti!
Graži koncertų Lukiškių kalėjimo didžiajame kieme tąsa. Dar vienas gerai pažįstamas vardas iš užsienio, dar vienas išskirtinis muzikos agentūros „8 Days A Week” koncertas sostinėje atviram ore.

Maartenas Devoldere‘as - vienas iš tų belgų, kuris savo kūrybą kreipia į plačius užsienio vandenis. Šį vardą gali pamatyti šmėžuojantį įvairiuose projektuose – „Warhaus“ ir „Balthazar“. Gal todėl ir sekasi jam ne tik Belgijoje, bet ir kitur.

Gražiai sekasi jam ir Lietuvoje. „Su Maartenu matomės kiekvieną vasarą – taip jau išėjo, kad kitas jo garsus projektas „Balthazar“ grojo pirmajame festivalyje „8 Festival”, „Warhaus“ – grįžo antrajam festivaliui. Vienas iš retų atvejų, kai nereikėjo nieko ieškoti ir prašyti, o „Warhaus“ patys pasibeldė į pašto dėžutę. Tikrai neteko ilgai svarstyti! Dar festivalio metu buvo sutarta, kad organizuosime pilnametražį „Warhaus“ koncertą Lukiškių kalėjime. Kaip galėjom nesutikti?“, - sakė muzikos agentūros „8 Days A Week” partneris Martynas Butkevičius.

Įdomi detalė – po „Warhaus“ pasirodymo kalėjime to primygtinai prašė ir festivalio fanai. „Festivalio „GOAT“! Vežkit greičiau pilnam šou!”, – feisbuke rašė Deividas Budginas. „Klausykite šio žmogaus!“, - Deivido komentarą pastiprino kitas prisiekęs „Warhaus“ fanas Ardas Dapkus.

„Atvežkite juos dar kartą“ – prašė „Warhaus“ gerbėja Aiva Bielinienė. „Vien dėl jų nusipirkau sekmadienio bilietą ir ojjjj kaip verta!!!!”, - susižavėjimo šūknius tęsė Donata Raugala.

Tik laiko klausimas buvo, kada „Warhaus“ patvirtins naują pasirodymo sostinėje datą kalendoriuje. Šis dainų autorius ir muzikantas iš Belgijos apie save primena nuolat ir visada. Ir žodžiais, ir darbais. Ir muzika! „Warhaus“ live‘as, gražuolė Lukiškių kalėjimo scena, ir, tikėkimės, geras oras. Viskas labai gražu, laiku ir ypatingoje vietoje, kuri jiems tikrai labai tinka.

Presale’as bus įjungtas ir prasideda nuo antradienio.
Eime!

Išankstiniai koncerto reikalai

Išankstiniai bilietai visada pigiau. Bilietų į „Warhaus“ pasirodymą Vilniuje prekyba prasidės penktadienį, sausio 19 d., tačiau jau šiandien prisiekę „Warhaus“ ir „Balthazar“ fanai gali sutaupyti. Tiesa, tam reikia specialaus kodo iš „8 Days A Week”. Parašyk mums žinutę feisbuke adresu www.8dw.lt, duosim nuolaidos kodą ir pigiausi bilietai bus tavo kišenėje. Bilietų su kodais kiekis ribotas ir jie brangs. Kodai galios iki sausio 19 d. 10 val.

Žanro klasika – pigiausių bilietų užteks greičiausiems.
Bilietų su kodais kiekis ribotas.
O ko čia delsti?

Fone – nuostabus „Warhaus“ live‘as
https://www.youtube.com/live/RcGd89zdx0M

Apie „Warhaus“

Su „Warhaus“ pasimatyti gyvai tikrai verta. Vėl trinam delnais iš laimės. Maartenas Devoldere‘as yra tikras artistas, puikaus balso savininkas ir nuostabus kūrėjas. Vienas iš šiltos muzikos mylėtojų ir skleidėjų. O ir pasakyti turi daugiau nei porą žodžių! Atradome šį jo projektą turbūt tuo pat metu, kaip ir kiti muzikos ieškotojai – Maartenui išleidus pirmąjį „Warhaus“ albumą „We Fucked A Flame Into Being“. Jam simpatizuojam turbūt nuo pirmųjų „Balthazar“ žingsnių. Nėkart nesam išgirdę blogo Maarteno kūrinio ar tuo labiau matę prastą jo koncertą. Vertas dėmesio ir pagyrų, ką beveiktų. Muzikos jis klauso labai gražios, tokią pat ir groja. Net specialų „Spotify“ grojaraštį mamai turi.

Belgijos muzikos lopšys ir projekto „Balthazar“ sėkmė tapo raktu į neišsemiamus muzikinius lobynus. Tikrai nebeverta priminti gausybės jo solinio projekto „Warhaus“ ir grupės „Balthazar“ nuopelnų, įrašų ir pasiekimų. Dauguma Lietuvos melomanų prisimena jį dar nuo tada, kai „Balthazar“ kadaise apšildė „Editors“ koncertą sostinėje. Viskas, ką daro Maartenas yra kokybiška, verta daug perklausų ir labai gerai. Visuomet, paspaudę ant jo parašyto kūrinio, žinom, kad bus gražu. Jis pats mėgsta muziką, kuri platesnė už pasaulį. Dar niekas apie skaudžias skyrybas, pasibaigusius santykius ir sudraskytą širdį nedainavo taip, kaip jis.

Paskutinio „Warhaus“ projekto albumo „Ha Ha Heartbreak“ dainos parašytos Palermo mieste, Sicilijoje. Tam Devoldere'ui prireikė vos trijų savaičių vienatvės. Įsivaizduok – viešbučio kambarys, gitara, mikrofonas ir į tūkstančius gabalėlių sudaužyta jo širdis. Liūdesį buvo sunku suvaldyti, todėl, žinoma, Sicilija ir kūryba buvo išsigelbėjimas. Maarteno bandymas pabėgti nuo savęs ir gyvenimo virto dar vienu puikiu garso takeliu ir ačiū jam už tai. Oi geras jis! Neturim prie ko prikibti ir net nebandom, norisi į koncertą Lukiškių kalėjime jau dabar. Ten jo ir Maarteną lydinčių muzikantų laukia didžioji Lukiškių kalėjimo scena, kurioje jie dar niekada negrojo. Verta priminti, kad tiek „Balthazar“, tiek ir „Warhaus“ mūsų festivalyje pasirodė kitoje scenoje.

„Warhaus“ mūsų sostinę savo koncertų planuose pažymėjo jau antrą kartą. „Balthazar“ viešnagių sostinėje taip pat buvo ne viena. Graži draugystė tęsiasi. Šiame koncertų ture „Warhaus“ taip pat lydės muzikantų grupė, piešianti tik Maartenui būdingus garsinius peizažus. Didelė garbė Lukiškių kalėjime priimti „Warhaus“ dar kartą. Ir dar vasarą! Gausim dar vieną gerą ir gryną koncertą, kuriame Maarteno sielvartas virs džiaugsmu.

Eime!

8 Days A Week hq
tickets@8dw.lt
www.8dw.lt

Muzikos katalogas ir vaizdo klipai

Live‘as:
https://www.youtube.com/live/RcGd89zdx0M

When I Am With You: https://youtu.be/z6KVdP39ZeU
Popcorn: https://youtu.be/3NNLYiw0YxM 
Shadowplay: https://youtu.be/bwa3jtbk1fs 
Time Bomb: https://youtu.be/1ODbpcQYy3U 
Desire: https://youtu.be/7bVFQTzOHwc 
It Had To Be You: https://youtu.be/lf2rjI9FQdw
Open Window: https://youtu.be/4dyWthW9VCQ
The Good Lie: https://youtu.be/Nz2MY2Ogf0U
Memory: https://youtu.be/o8AVqNiRMxc
Machinery: https://youtu.be/yHm1F2cI0Gw
Love’s A Stranger: https://youtu.be/GSJdhd0stAg
Mad World: https://youtu.be/beyshXdfNUI

Показать большеПоказать меньше
Мероприятие Дата / Время Место проведения Цена  
Warhaus - Vilnius Сб 01.06.2024 19:00 Lukiškių kalėjimas 2.0, Vilnius 36.00
Мероприятие Warhaus - Vilnius
Дата / Время Сб 01.06.2024 19:00
Место проведения Lukiškių kalėjimas 2.0, Vilnius
Цена 36.00
Полезная информация

Durys atidaromos:  ~18:00
Pradžia: ~19:00
Renginio trukmė: ~3 val.
Pertraukos: yra
Renginio kalba: anglų
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: N-18, jaunesni nei 18 m. asmenys turi būti lydimi suaugusio


Организатор мероприятия берет на себя ответственность за мероприятие и его качество. Билеты не подлежат обмену и возврату (в том числе в случае непосещения). В случае отмены или переноса мероприятия организатор несет ответственность за принятие решения о возврате билетов и возмещении расходов и несет ответственность за возмещение и ущерб. Распространитель билетов действует только как независимый агент и не несет ответственности за возврат или ущерб. Возврат билетов должен быть запрошен у организатора мероприятия. Для получения дополнительной информации о возврате билетов, пожалуйста, ознакомьтесь с "Потребительской политикой" здесь.
 
 
Место проведения
Lukiškių kalėjimas 2.0
Lukiškių skg. 6 Vilnius Литва
Организатор
8 Days A Week Agency, UAB
8 Days A Week Agency, UAB
Islandijos g. 6, Vilnius
www.8dw.lt / tickets@8dw.lt
Рег. №: 305527276
НСО LT100013541518
Мероприятие Warhaus - Vilnius
Дата / Время Сб 01.06.2024 19:00
Место проведения Lukiškių kalėjimas 2.0, Vilnius
Цена 36.00
Тот же организатор То же место проведения
Купить билет La Femme - Paris-Hawaï Tour 2024 La Femme - Paris-Hawaï Tour 2024 Lukiškių kalėjimas 2.0, Vilnius
Купить билет YUNGBLUD - Vilnius YUNGBLUD - Vilnius Lukiškių kalėjimas 2.0, Vilnius
Купить билет Jungle - Vilnius 2024 Jungle - Vilnius 2024 Kalnų parkas, Vilnius
Купить билет Dry Cleaning - Vilnius Dry Cleaning - Vilnius Lukiškių kalėjimas 2.0, Vilnius
По вашему запросу ничего не найдено
Загрузка...
Перезагрузить