logo
Выбрать период
Поиск на карте
Меню

Palangos ''Olimpas'' 2023/2024 sezono namų varžybos

Вс 21.04.2024 15:00
Описание событияСкрыть описание

Atsinaujinęs Palangos „Olimpo“ klubas kviečia sirgalius palaikyti komandą ir siekti pergalių kartu! Šiame sezone komanda turės visiškai lietuvišką sudėtį, kurią sudarys ir gerai pažįstami žaidėjai, ir talentingi jaunuoliai.

Karolis Guščikas praėjusiame NKL sezone spindėjo galingu žaidimu ir nuvedė savo buvusią komandą į finalą, taip pat ekipą papildė du pajūrio krašto žaidėjai, praėjusiame sezone rungtyniavę LKL – Julius Kazakauskas bei snaiperis Marius Runkauskas. Aštriais prasiveržimais varžovų gynybą ardys LKL patirtis sukaupęs įžaidėjas Paulius Danisevičius.

Ekipoje liko sparčiai tobulėjantis 21-erių Tadas Budrys, taip pat atvyko Robertas Subotkevičius, 20-metis Tautvydas Baltrušaitis, 20-metis Mantas Litvinas, 22-erių NKL vicečempionas Šarūnas Valunta ir 21-erių Paulius Kazlauskas.

Ekipos vyriausiuoju treneriu dirbęs puikiai pažįstamas ir laisvai lietuviškai kalbantis latvis Sandis Buškevicas, o jam talkins Palangos krepšinio entuziastas ir Lietuvos krepšiniui nusipelnęs Renaldas Seibutis.

 

События

Мероприятия не были найдены
Загрузка...
Перезагрузить
По вашему запросу ничего не найдено
Загрузка...
Перезагрузить