logo
Выбрать период
Поиск на карте
Меню

IMPROWOODAS | Vilnius

Ср 22.05.2024 20:00
TAMSTA muzikos klubas, Vilnius

IMPROWOODAS / Vilnius

IMPROWOODAS - tai linksmas, spontaniškas ir nenuspėjamas teatrinės improvizacijos pasirodymas. Jo metu profesionalūs aktoriai, vadovaudamiesi žiūrovų pasiūlymais, iš karto kuria ir vaidina įvairiausias situacijas, netikėčiausias istorijas ir nuotaikingus personažus. Niekas nežino, kur pasisuks istorijos vingis – į romaną, užsimezgusį traukinių stotyje, tragikomišką išlikimo žaidimą negyvenamoje saloje ar kuriozišką susitikimą prie odontologo kabineto.

Žiūrovų akyse, tiesiog „čia ir dabar”, gimsta netikėtas, linksmas ir unikalus drauge sukurtas reginys.

Ne vienam Lietuvos žiūrovui improvizacijos žanras neretai primena kultiniu reiškiniu tapusį improvizacijos šou „Pagauk kampą“. Tiesa jis buvo rodomas per televiziją ir tik du sezonus,  o „IMPROWOODAS“  suteikia galimybę pasimėgauti improvizacija gyvai - teatro scenoje.

„IMPROWOODO“ aktoriai – scenos profesionalai, atvirauja, kad improvizacija jų gyvenimui suteikia žavesio, malonaus jaudulio ir netikėtų rezultatų, todėl šiomis emocijomis ir patyrimais jie nori pasidalyti su žiūrovais..

Improvizacijos komedijos šou „IMPROWOODAS“ aktoriai Milda Noreikaitė, Marius Repšys, Arnas Ašmonas, Oskar Wyganowski ir Balys Latėnas kviečia kartu praleisti vakarą legendiniame „Tamsta“ klube.
 

„IMPROWOODAS“ kiekvieną kartą kitoks. Viskas priklauso nuo žiūrovų pasiūlymų ir netikėtų aktorių improvizacijų – nei aktoriai, nei žiūrovai negali numatyti, kaip pasisuks veiksmas. Bet visada aišku, kad „IMPROWOODE“ gerų emocijų ir nuoširdaus juoko tikrai bus daug.

Показать большеПоказать меньше
Мероприятие Дата / Время Место проведения Цена  
IMPROWOODAS | Vilnius Ср 22.05.2024 20:00 TAMSTA muzikos klubas, Vilnius 20.00
Мероприятие IMPROWOODAS | Vilnius
Дата / Время Ср 22.05.2024 20:00
Место проведения TAMSTA muzikos klubas, Vilnius
Цена 20.00
Полезная информация

STALIUKŲ REZERVAVIMAS: telefonu +370 669 49342, arba el. paštu club@tamsta.com. Rezervacija nemokama, laikoma iki 19:00.

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: ~18:30
Renginio trukmė: ~1:30
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: N-14
Nuolaidos: netaikomos


Организатор мероприятия берет на себя ответственность за мероприятие и его качество. Билеты не подлежат обмену и возврату (в том числе в случае непосещения). В случае отмены или переноса мероприятия организатор несет ответственность за принятие решения о возврате билетов и возмещении расходов и несет ответственность за возмещение и ущерб. Распространитель билетов действует только как независимый агент и не несет ответственности за возврат или ущерб. Возврат билетов должен быть запрошен у организатора мероприятия. Для получения дополнительной информации о возврате билетов, пожалуйста, ознакомьтесь с "Потребительской политикой" здесь.
 
 
Место проведения
TAMSTA muzikos klubas
A. Strazdelio g. 1 Vilnius Литва
Организатор
Sunday on monday, MB
Jogailos g. 16-5, Vilnius
info@ziurovuteatras.lt / +37068600986
Рег. №: 306200822
НСО LT100016277516
Мероприятие IMPROWOODAS | Vilnius
Дата / Время Ср 22.05.2024 20:00
Место проведения TAMSTA muzikos klubas, Vilnius
Цена 20.00
По вашему запросу ничего не найдено
Загрузка...
Перезагрузить