logo
Выбрать период
Поиск на карте
Меню

Kauno šokio teatras ''Aura'' | Kartotojai | Kaunas

Ср 01.05.2024 19:00
Kauno kino centras ROMUVA, Kaunas

Šokio spektaklis „Kartotojai"

Šis šiuolaikinio šokio spektaklis yra choreografo Emanuelio Gato (Prancūzija / Irzaelis) ir Kauno šokio teatro „Aura" šokėjų bendradarbiavimo rezultatas. Tai asmeninė vienuolikos asmenų, ieškančių ryšio, kelionė. Sudėtinga choreografinė struktūra ir kartu iki esminių elementų redukuotas šokis, kai šokėjai „varo" kūrinį ir atkuria jį kiekvieną kartą iš naujo, nagrinėdami atlikėjo, kaip scenos gyvo kūrėjo, vaidmenį.

„Tai žymiausias choreografas, su kuriuo „Aurai“ teko dirbti per visą ligšiolinę savo gyvavimo istoriją“, – džiaugiasi „Auros“ įkūrėja ir meno vadovė Birutė Letukaitė. E. Gato stiliui būdingas unikalus, asmeniškas požiūris į judesį, o šokio spektaklis jam – daugiasluoksnė, daugiaprasmė sistema. Šiuolaikinio meno kritikai choreografo darbus apibūdina kaip mistiškus, muzikalius, konceptualius. B. Letukaitė šį autorių lygina su orkestro dirigentu, vadovaujančiu savo partijas atliekantiems muzikantams – šokėjams, – tad visas kūrinys priklauso nuo jo komandų.

--

Kauno šokio teatras „Aura" – pirmasis šiuolaikinio šokio teatras Lietuvoje, savo istoriją skaičiuojantis nuo 1980 m. Birutės Letukaitės įkurtos modernaus šokio studijos. Nuo 1995 m. tai Kauno šokio teatras „Aura". 2011 m. „Aura" tapo tarptautine šokio trupe, pristatančia spektaklius visuose žemynuose ir įvertinta daugybe apdovanojimų.

Emanuelis Gatas gimė Izraelyje ir pirmiausia šoko Liat Dror Nir Ben Gal trupėje, o 1994 m. pradėjo dirbti kaip nepriklausomas choreografas. Jo trupė „Emanuel Gat Dance" įsikūrusi Marselyje, Prancūzijoje. Choreografo karjeroje – partnerystė su Paryžiaus opera, Sidnėjaus šokio trupe, Marselio baletu ir kt. Dėl savo unikalaus ir asmeniško požiūrio į choreografiją ir šokio kūrimą Emanuelis Gat laikomas vienu iš pirmaujančių ir produktyviausių šiuo metu dirbančių Europos choreografų. Per pastaruosius 25 metus Emanuelio Gato darbai buvo pristatyti daugelyje svarbiausių pasaulio šokio scenų ir festivalių.

Choreografija: Emanuelis Gatas

Šviesų dizainas: Emanuelis Gatas

Muzika: J.S. Bach „English Suites" (atlieka Glenno Gouldo) ir Emanuelio Gat

Šokėjai: Ester Bega, Heung Won Lee, Julija Strupaitė, Marine Fernandez, Susanna Maggio, Diego Alcalá, Jed Nagales, Dalila Tiraboschi, Nanaho Kugawa.

Kostiumai: Kristina Čyžiūtė Svirskienė

Premjera: 2023 rugsėjo 21 d.

Сайт мероприятия: http://www.aura.lt

Показать большеПоказать меньше
Мероприятие Дата / Время Место проведения Цена  
Kauno šokio teatras ''Aura'' | Kartotojai | Kaunas Ср 01.05.2024 19:00 Kauno kino centras ROMUVA, Kaunas 7.70 - 26.20
Мероприятие Kauno šokio teatras ''Aura'' | Kartotojai | Kaunas
Дата / Время Ср 01.05.2024 19:00
Место проведения Kauno kino centras ROMUVA, Kaunas
Цена 7.70 - 26.20
Полезная информация
Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: ~likus 10 min. iki renginio pradžios
Renginio trukmė: ~0:40
Pertraukos: nėra
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: N-7
Nuolaidos:
- 30% nuolaida – mokiniams, studentams ir asmenims, kuriems sukako senatvės pensijos amžius;
- 50% nuolaida – neįgaliesiems, juos lydintiems asmenims, šokio profesionalams, šokio studijų studentams, choreografams, teatro studijos nariams (daugiau kaip 10 asmenų) ir didesnėms kaip 10 asmenų grupėms.

Организатор мероприятия берет на себя ответственность за мероприятие и его качество. Билеты не подлежат обмену и возврату (в том числе в случае непосещения). В случае отмены или переноса мероприятия организатор несет ответственность за принятие решения о возврате билетов и возмещении расходов и несет ответственность за возмещение и ущерб. Распространитель билетов действует только как независимый агент и не несет ответственности за возврат или ущерб. Возврат билетов должен быть запрошен у организатора мероприятия. Для получения дополнительной информации о возврате билетов, пожалуйста, ознакомьтесь с "Потребительской политикой" здесь.
 
 
Место проведения
Kauno kino centras ROMUVA
Laisvės al. 54 Kaunas Литва
Организатор
AURA, Kauno šokio teatras.
M.Daukšos 30A Kaunas Kauno
+370 61424277 / info@aura.lt
Рег. №: 188205874
НСО ND
Мероприятие Kauno šokio teatras ''Aura'' | Kartotojai | Kaunas
Дата / Время Ср 01.05.2024 19:00
Место проведения Kauno kino centras ROMUVA, Kaunas
Цена 7.70 - 26.20
По вашему запросу ничего не найдено
Загрузка...
Перезагрузить