Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti
Pirkėjams

Vartotojų taisyklės

Privatumo politika

1.       Ką reiškia ši privatumo politika?

Ši privatumo politika (toliau - Privatumo politika) apibrėžia sąlygas, kurių privalo laikytis visi interneto svetainės www.bilietai.lt (toliau - Interneto svetainė) lankytojai (toliau - Lankytojai).

Laikoma, kad Lankytojas susipažįsta ir išreiškia savo sutikimą laikytis Privatumo politikos, kai jis apsilanko Interneto svetainėje, prisijungia prie Interneto svetainės ir (ar) įsigyja Internetinėje svetainėje parduodamą prekę ir (ar) paslaugą. Lankytojas, nesutinkantis su kuria nors Privatumo politikos nuostata, paranda teisę lankytis Interneto svetainėje, prisijungti ir naudotis visomis ir (ar) bet kuria iš Interneto svetainėje teikiamų paslaugų.

2.       Kokią informaciją mes renkame?

Interneto svetainėje teikdama Jums paslaugas, Paslaugų teikėja gali rinkti, kaupti ir naudoti tokius asmens duomenis:

  • Informaciją, kurią Jūs pateikiate UAB „Nacionalinis bilietų platintojas“, juridinio asmens kodas 302598528, J. Jasinskio g. 12, Vilnius, el.p. info@bilietai.lt, (toliau - Paslaugų teikėjas), registruodamiesi Interneto svetainėje, įskaitant vardą, elektroninio pašto adresą, mobiliojo telefono numerį;
  • Informaciją apie Jūsų kompiuterį ir apie Jūsų apsilankymus ir naudojimąsi šia Interneto svetaine, įskaitant Jūsų IP adresą, prisijungimo prie Interneto svetainės laiką ir datą;
  • Bet kokią kitą informaciją, kurią Jūs galite pateikti mums bet kuriuo metu, naudodamiesi mūsų Interneto svetaine, teikiamomis paslaugomis ar su mumis bendraudami.

3.       Slapukai

Slapukas yra informacija, kurią interneto serveris siunčia į interneto naršyklę, ir kuri yra saugoma naršyklėje. Ši informacija yra siunčiama į interneto serverį kiekvieną kartą, kai naršyklė prašo atidaryti puslapį iš serverio. Tai leidžia interneto serveriui nustatyti ir stebėti interneto naršyklę.

Siekdami analizuoti naudojimąsi šia Interneto svetaine, mes naudojame „Google Analytics“ ar kitus panašaus pobūdžio įrankius. Šie įrankiai generuoja statistikos ir kitą informaciją apie Interneto svetainės naudojimą pagal slapukus, kurie yra saugomi vartotojų kompiuteriuose. Informacija, surinkta apie apsilankymus Interneto svetainėje, yra naudojama ataskaitų apie Interneto svetainės naudojimą kūrimui. Šią informaciją saugo Google ar kitas paslaugos teikėjas. Slapukus taip pat naudojame atpažindami Jus, kaip ankstesnį Interneto svetainės lankytoją.

Dauguma naršyklių leidžia atmesti visus slapukus, o kai kuriose naršyklėse yra galimybė atmesti tik trečiųjų šalių slapukus. Tad Jūs galite pasinaudoti šiomis galimybėmis. Tačiau atkreipkite dėmesį į tai, kad visų slapukų blokavimas turės neigiamą poveikį šios Interneto svetainės naudojimui, ir be slapukų Jūs negalėsite naudotis visomis Interneto svetainėje teikiamomis Paslaugomis.

Nepaisant to, jei nesutinkate, kad būtų naudojami slapukai, tą turite nurodyti tik prisijungus prie Internetinės svetainės. Tuo atveju, jei apsigalvojote dėl slapukų naudojimo ir norite savo sutikimą atšaukti, prašome informuoti mus el. pašto adresu info@bilietai.lt.

4.       Jūsų asmens duomenų naudojimas

Mūsų renkami asmens duomenys yra naudojami išskirtinai šioje Privatumo politikoje nurodytiems tikslams.

Mes galime panaudoti jūsų asmens duomenis:

  • Tam, kad suteiktume Jums galimybę naudotis mūsų Interneto svetaine ir teikiamomis paslaugomis;
  • Sutarties su Jumis sudarymui ir jos vykdymui;
  • Naudojantis šioje Interneto svetainėje pateikiama informacija įsigytų prekių ar paslaugų tiekimo ir pristatymo tikslais;
  • Ataskaitų ir sąskaitų-faktūrų išrašymo ir siuntimo Jums tikslais;
  • Įsiskolinimų valdymui ir siekiant surinkti iš Jūsų mokėjimus;
  • Pranešimų siuntimui Jums, korespondencijai su Jumis;
  • Mūsų naujienų ir kitos su mūsų teikiamomis paslaugomis susijusios informacijos, kuri, mūsų nuomone, yra Jums reikalinga, siuntimui paštu, elektroniniu paštu ar kitomis priemonėmis (jeigu gautas išankstins Jūsų sutikimas naudoti asmens duomenis rinkodaros tikslais; Jūs galite bet kuriuo metu atsisakyti tokių naujienų ir informacijos, pranešdami mums elektroniniu paštu arba paspausdami interaktyvią nuorodą gauto pranešimo apačioje dėl pageidavimo ateityje negauti tiesioginės rinkodaros pranešimų).

Jūsų asmens duomenys bus saugomi ne ilgiau nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai ir ne ilgiau nei 3 (trejus) metus po paskutinio Jūsų prisijungimo prie Internetinės svetainės. Duomenys, reikalingi įsiskolinimų valdymui, saugomi iki įsiskolinimo išieškojimo, tačiau ne ilgiau kaip 10 (dešimt) metų. Kai asmens duomenys taps nebereikalingi jų tvarkymo tikslams ar pasibaigs nustatytas saugojimo terminas arba jeigu panaikinsite sutikimą naudoti Jūsų asmens duomenis rinkodaros tikslais, jie bus saugiai sunaikinami, išskyrus tuos, kurie įstatymų nustatytais atvejais turi būti perduoti valstybiniams archyvams.

5.       Duomenų atskleidimas

Mes galime atskleisti informaciją apie Jus mūsų darbuotojams, vadybininkams, tarpininkams, tiekėjams ar subrangovams, jei pagrįstai reikia tiems tikslams, kaip nurodyta šioje Privatumo politikoje.

Be to, mes galime atskleisti informaciją apie Jus:

  • Jei mes turime padaryti tai pagal įstatymą;
  • Siekiant apginti savo teises ar interesus (įskaitant Jūsų duomenų pateikimą tretiesiems asmenims, siekiant išieškoti Jūsų įsiskolinimus mums).

Išskyrus kaip numatyta šioje Privatumo politikoje, mes neteikiame Jūsų asmens duomenų jokioms trečiosioms šalims.

6.       Jūsų asmens duomenų saugumas

Jūsų asmens duomenys bus tvarkomi laikantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo bei kitų teisės aktų nustatytų reikalavimų. Tvarkydami Jūsų asmens duomenis, mes įgyvendiname organizacines ir technines priemones, kurios užtikrina asmens duomenų apsaugą nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.

Žinoma, duomenų perdavimas internetu iš esmės yra nesaugus, ir mes negalime garantuoti saugaus duomenų perdavimo interneto tinklais.

7.       Jūsų sutikimai ir teisės

Užsiregistruodamas mūsų Interneto svetainėje ar kitaip naudodamasis mūsų Interneto svetainėje teikiamomis paslaugomis, Jūs patvirtinate, kad susipažinote su šia Privatumo politika ir su ja sutinkate bei kartu suteikiate mums teisę rinkti, kaupti, sisteminti, naudoti ir tvarkyti šioje Privatumo politikoje numatytais tikslais visus čia nurodytus asmens duomenis.

Jūs galite pateikti rašytinį prašymą (paštu, elektroniniu paštu ar pateikiant mūsų buveinėje) mums suteikti Jums informaciją, iš kokių šaltinių ir kokie Jūsų asmens duomenys surinkti, kokiu tikslu jie tvarkomi, kokiems duomenų gavėjams teikiami. Į tokius prašymus mes atsakome teisės aktų nustatyta tvarka ir terminais ir stengiamės pateikti Jums informaciją kiek įmanoma greičiau, bet ne vėliau kaip per 30 dienų nuo Jūsų prašymo gavimo. Jūsų prašymu, tokie duomenys pateikiami raštu nurodytu adresu ar elektroninio pašto adresu. Informacijos apie tai, iš kokių šaltinių ir kokie Jūsų asmens duomenys surinkti, kokiu tikslu jie tvarkomi ir kokiems duomenų gavėjams buvo pateikti per paskutinius vienerius metus, pateikimas yra nemokamas vieną kartą per kalendorinius metus. Jeigu, gavus prašymą, mums kilo įtarimų dėl besikreipiančiojo asmens tapatybės, mes turime teisę paprašyti besikreipiančiojo asmens tapatybės dokumento ar jo kopijos.

Jūs taip pat turite teisę, pateikęs mums rašytinį prašymą (paštu, elektroniniu paštu ar pateikiant mūsų buveinėje), reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius savo asmens duomenis, reikalauti sustabdyti, išskyrus saugojimą, savo asmens duomenų tvarkymo veiksmus, kai duomenys tvarkomi nesilaikant įstatymų ir šios Privatumo politikos sąlygų. Konkrečiu Jūsų rašytiniu prašymu, visa Jūsų asmeninė informacija gali būti pašalinta. Jeigu, gavus prašymą, mums kilo įtarimų dėl besikreipiančiojo asmens tapatybės, mes turime teisę paprašyti besikreipiančiojo asmens tapatybės dokumento ar jo kopijos.

8.       Trečiųjų šalių interneto svetainės

Mūsų Interneto svetainėje gali atsirasti nuorodų į kitas interneto svetaines. Mes nesame atsakingi už privatumo politiką ir jos įgyvendinimą trečiųjų šalių tinklapiuose.

9.       Atsakomybė

Jūs esate atsakingi už savo slaptažodžio ir vartotojo duomenų konfidencialumą ir už bet kuriuos veiksmus (duomenų perdavimą, pateiktus užsakymus ar kt.), kurie mūsų Interneto svetainėje atliekami prisijungus naudojant Jūsų prisijungimo duomenis. Jūs negalite atskleisti savo slaptažodžio tretiems asmenims. Jei mūsų Interneto svetainėje teikiamomis paslaugomis naudojasi trečiasis asmuo, prisijungęs prie Interneto svetainės naudodamasis Jūsų prisijungimo duomenimis, mes laikome, kad prisijungėte Jūs. Jei prarandate prisijungimo duomenis, Jūs privalote nedelsiant informuoti apie tai mus paštu, telefonu, faksu ar elektroniniu paštu.

Jūs esate atsakingas, kad Jūsų mums pateikti duomenys būtų tikslūs, teisingi ir išsamūs. Jeigu pasikeičia Jūsų pateikti duomenys, Jūs turite nedelsdamas mus apie tai informuoti, pakeisdamas atitinkamus duomenis registracijos formoje ar, jeigu duomenys nėra nurodyti registracijos formoje, informuodamas apie tai mus elektroniniu paštu. Mes jokiu atveju nebūsime atsakingi už žalą, atsiradusią Jums dėl to, jog Jūs nurodėte neteisingus ar neišsamius asmens duomenis arba neinformavote mūsų jiems pasikeitus.

10.    Privatumo politikos pakeitimai

Mes galime bet kada atnaujinti ar pakeisti šią Privatumo politiką. Tokia atnaujinta ar pakeista Privatumo politika įsigalios nuo jos paskelbimo mūsų Interneto svetainėje. Jei bus padaryti esminiai Privatumo politikos pakeitimai, apie tai bus pranešama Internetinėje svetainėje. Nepaisant to, Jums reikėtų kartais patikrinti šį puslapį ir įsitikinti, kad Jus tenkina aktuali Privatumo politikos versija.

11.    Kontaktinė informacija

Jei turite bet kokių klausimų, susijusių su šios Privatumo politikos sąlygomis, maloniai prašome su mumis susisiekti, užpildant formą internete arba skambinkite trumpuoju telefonu 118:

  • 118 – informacija* telefonu!
    *Padidinto tarifo numeris – 0,43 ct./1 min. Paslauga teikiama visą parą.

UAB „Nacionalinis bilietų platintojas“
Įmonės kodas: 302598528
PVM mokėtojo kodas: LT100005962512
Registracijos adresas: J. Jasinskio g. 12, Vilnius, LT-01112
Adresas korespondencijai: Teatro g. 9B-19 Vilnius, LT-03107
El. paštas.: 
info@bilietai.lt 

Paskutinis Privatumo politikos atnaujinimas buvo atliktas - 2017 m. liepos 25 d.

 

DUOMENŲ NAUDOJIMAS

Asmeninė informacija apie bilietų pirkėją (vardas ir pavardė; mobilaus telefono numeris; pašto adresas; el. pašto adresas) yra konfidenciali ir prieinama tik darbuotojams, dirbantiems su bilietų platinimo sistema. Ji reikalinga tam, kad galėtume kokybiškai, greitai ir saugiai suteikti bilietų pardavimo paslaugas, naudoti informaciją rinkodaros tikslais (jei bilietų pirkėjas yra davęs išankstinį sutikimą naudoti jo asmens duomenis rinkodaros tikslais). Visais kitais atvejais Vartotojo asmens duomenys tretiesiems asmenims gali būti atskleidžiami tik LR teisės aktų numatyta tvarka. Bet kokie finansiniai bilietų pirkėjo duomenys (pavyzdžiui, atsiskaitomosios sąskaitos numeris) yra fiksuojami laikinai. BILIETAI.LT sistemoje jie nėra kaupiami ar saugomi.

ELEKTRONINIS BILIETAS

- Svetainės www.bilietai.lt lankytojai turi galimybę internetu įsigyti elektroninį bilietą (e-bilietą). Įsigyjant e-bilietą būtina teisingai užpildyti kontaktinę informaciją - nurodytu el.paštu bus išsiųstas elektroninis bilietas. Šį bilietą reikia kokybiškai atsispausdinti ant balto A4 formato popieriaus lapo ir pateikti prie įėjimo į renginį.
- Vienu elektroniniu bilietu pasinaudoti galima tik vieną kartą. Elektroninio bilieto savininkas neturi suteikti galimybės kitiems asmenims nukopijuoti savo bilieto. Bilieto nukopijavimo atveju į renginį patenka asmuo, pirmas pateikęs bilietą įėjimo kontolės vietoje.

- Bilietą kopijuoti, dauginti, klastoti, perparduoti tretiesiems asmenims griežtai draudžiama. Taip pat draudžiama panaudoti ar juos įgyti kitu neteisėtu būdu. Už šių draudimų pažeidimus arba bandymą pažeisti asmenys atsako LR įstatymuose numatyta tvarka.Asmenys, neteisėtai naudojantys bilietus gali būti patraukti baudžiamojon atsakomybėn pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 182, 300 bei kitus straipsnius. Šių pažeidimų atveju mes visada pranešame policijai. Neteisėtai įsigytu bilietu disponuojančiam asmeniui, gali būti panaikinta teisė pasinaudoti biliete nurodyta paslauga.
- Elektroninių bilietų grąžinimo atveju (jei renginys atšaukiamas ir organizatorius bilietų grąžinimą paveda UAB "Nacionalinis bilietų platintojas") pirkėjas turi pateikti asmens dokumentą - duomenys jame turi sutapti su duomenimis, nurodytais ant elektroninio bilieto.

PAGRINDINĖ INFORMACIJA

118 – informacija* telefonu!

* Padidinto tarifo numeris – 0,43 ct./1 min. Paslauga teikiama visą parą.

 

·     UAB "Nacionalinis bilietų platintojas" yra tik tarpininkas tarp bilietų pirkėjų ir renginio organizatoriaus, todėl neatsako už renginį ar jo kokybę.

·     Bilietai nėra keičiami ir pinigai už bilietus nėra grąžinami (išskyrus atvejus, kai renginys atšaukiamas arba keičiama renginio data; grąžinimas vykdomas renginio organizatoriaus nustatyta tvarka).

·     UAB Nacionalinis bilietų platintojasvykdo prekybą bilietais (dovanų kuponais) paslaugoms, kurias teikia tretieji asmenys, todėl nenustato trečiųjų asmenų teikiamų paslaugų kainų, paslaugų teikimo sąlygų, renginių ir jų reklamos turinio bei bet kokių kitų tokias paslaugas apibūdinančių kriterijų ir nėra atsakinga už tokių paslaugų suteikimą, jų kokybę bei turinį.

·     UAB "Nacionalinis bilietų platintojas" informaciją apie bilietų kainas, jiems taikomus papildomus mokesčius ir kitas atsiskaitymo sąlygas pateikia kasose, interneto svetainėje www.bilietai.lt arba tiesiogiai susisiekus su bendrove. .

·     UAB „Nacionalinis bilietų platintojas“ taip pat turi teisę teikti bet kokias kitas papildomai mokamas paslaugas ir rinkti kitus mokesčius už paslaugas, kurių teikimas yra apmokestinamas mokesčiais. Prieš gaudamas tokias paslaugas asmuo yra informuojamas apie atitinkamos paslaugos papildomą apmokestinimą ir/ar paslaugos suteikimui taikomą mokestį ir jo dydį.

·     UAB "Nacionalinis bilietų platintojas" suteikia galimybę pasirinkti šią papildomą paslaugą: perkant bilietą internetu ir neturint galimybės jo atspausdinti, galima bilietą atsiimti kasoje (paslaugos kaina 1,50 Eur už bilietą). Bilietus atsiimti galima visose BILIETAI.LT kasose pateikus užsakymo patvirtinimo numerį, kuris atsiunčiamas el. paštu po apmokėjimo. Bilietai spausdinami PDF formatu ant balto popieriaus lapo. Apmokėjus kreditine kortele atsiėmimas kasoje galimas po 72 val. Taip pat, galima pasirinkti siuntimą registruotu paštu (tik Lietuvoje, paslaugos kaina 6,50 Eur už pristatymą). Užsakyti paslaugą galima ne vėliau nei likus 12 kalendorinių dienų iki renginio datos. Užsakant bilietų siuntimą registruotu paštu būtina teisingai nurodyti gavėjo vardą, pavardę, adresą, kontaktinį telefoną ir el. pašto adresą. Pristatymas per 10 darbo dienų.

·     Pirkdami bilietus internetu www.bilietai.lt, galite atsiskaityti SEB, Swedbank, DNB, Nordea bei Šiaulių bankų internetinės bankininkystės sistemomis bei kreditinėmis kortelėmis. Dėl techninių kliūčių ar atsiradus kitoms svarbioms aplinkybėms, atsiskaitymo būdai gali būti keičiami ar ribojami.

·     Vieno pirkimo metu į vieną renginį galite įsigyti ne daugiau kaip 10 bilietų (išskyrus atvejus, kai renginio organizatorius nurodo kitaip).

·     Dėl nuolaidos taikymo informuokite pardavėją prieš pirkdami bilietą kasoje. Norėdami įsigyti bilietą su nuolaida internetu, privalote pasirinktis atitinkamą bilieto kainą su nuolaida.

·     Norėdami gauti sąskaitą-faktūrą, kreipkitės el. paštu: saskaitos@bilietai.lt

·     UAB "Nacionalinis bilietų platintojas" bilietų kasose galite atsiskaityti grynaisiais pinigais arba kortele („Rimi“ tinkle ir prekybos centre „Ozas“ atsiskaityti galima tik grynais pinigais).

·     Karštis ir intensyvi šviesa gali sugadinti bilietą.

·     Kai organizatorius paveda bilietų grąžinimą vykdyti UAB „Nacionalinis bilietų platintojas“, už bilietus sumokėtų pinigų grąžinimo prašome kreiptis el. paštu: info@bilietai.lt(išskyrus atvejus, kai renginio organizatorius nurodo kitaip); visais kitais atvejais kreipkitės į organizatorių. Informuojame, kad bilietų platintojui vykdant pinigų grąžinimo procedūrą bilieto pirkėjas privalo bendrovei „Nacionalinis bilietų platintojas“ pateikti užpildytą pinigų grąžinimo prašymą, kurį rasite čia.
Informuojame, kad bilietai, bilietų grąžinimą vykdant bilietų platintojui, taip pat gali būti grąžinami tik šiose BILIETAI.LT kasose (kasos darbuotojui privalote pateikti užpildytą pinigų grąžinimo prašymą, kurį rasite
čia):

 

1.       „Forum Cinemas Vingis”, „Domino“ teatras, Savanorių pr. 7, Vilnius

2.       VCUP, informacijos skyrius pirmame aukšte, Upės g. 9, Vilnius

3.       Vilniaus mažasis teatras, Gedimino pr. 22, Vilnius

4.       Kultūros centras „Girstutis“, Kovo 11-osios g. 26, Kaunas

5.       „Švyturio” arena, BILIETAI.LT kasa, Dubysos g. 10, Klaipėda

6.       „Akropolis”, „Vakarų ekspresas“, Taikos pr. 61, Klaipėda

7.       Miltinio dramos teatras, Laisvės a. 5, Panevėžys

8.       Alytaus kultūros ir komunikacijos centras, Pramonės g. 1B, Alytus 

9.       Marijampolės kultūros centras, Vilkaviškio g. 2, Marijampolė

10.    Šiaulių miesto koncertinė įstaiga „Saulė“, Tilžės g. 140, Šiauliai

Organizatoriui pačiam vykdant pinigų grąžinimą už bilietus, UAB "Nacionalinis bilietų platintojas" atgal bilietų priimti negali – tokiu atveju  dėl bilietų grąžinimo kreipkitės  į įsigytuose bilietuose nurodytą atitinkamų paslaugų teikėją (organizatorių).

Bet kokiu atveju dėl įsigyjant bilietą sumokėtų papildomų mokesčių grąžinimo, kai UAB "Nacionalinis bilietų platintojas" grąžindamas pinigus už bilietus šių mokesčių negrąžina arba kai bilietų grąžinimą vykdo pats paslaugų teikėjas (organizatorius), pirkėjai turi kreiptis į atitinkamus paslaugų teikėjus (organizatorius).

Organizatoriai turi teisę nustatyti kitokią pinigų už bilietus grąžinimo tvarką.

 

·     Visas pastabas, pasiūlymus, atsiliepimus, nusiskundimus galite siųsti el. paštu: info@bilietai.lt.

·     118 – informacija* telefonu!
* Padidinto tarifo numeris – 0,43 ct./1 min. Paslauga teikiama visą parą.

 
BILIETŲ GRĄŽINIMAS (kai organizatorius paveda grąžinimą vykdyti platintojui)


Bilietai yra nekeičiami ir atgal negrąžinami


- Bilietai yra nekeičiami ir atgal negrąžinami, todėl kiekvieną kartą prieš perkant bilietus apsvarstykite, ar galėsite atvykti į renginį ir kokio kiekio bilietų Jums reikia. UAB "Nacionalinis bilietų platintojas" taip pat neatsako, jei bilietas dėl Jūsų kaltės buvo pamestas ar sugadintas ir dėl to prarado savo funkcionalumą.

 

Bilietų grąžinimas ir keitimas renginio atšaukimo ar datos pasikeitimo atvejais:


- UAB "Nacionalinis bilietų platintojas" yra tarpininkas tarp renginio organizatoriaus (paslaugų teikėjo) ir pirkėjo. UAB "Nacionalinis bilietų platintojas"  neorganizuoja renginių, todėl neprisiima atsakomybės už neįvykusį renginį, jo nukėlimą, kokybę ar kitus, su renginio organizavimu susijusius dalykus. Už visa tai atsako renginio organizatorius.


- Jei perkeliamo renginio naujoji data yra netinkama arba renginys atšauktas, bilietus galima grąžinti iki organizatoriaus nurodytos datos: 

 

·     Norint grąžinti bilietus, prašome atsiųsti užpildytą grąžinimo prašymą el. paštu info@bilietai.lt. Grąžinimo prašymą rasite čia.

·     Bilietai taip pat gali būti grąžinami šiose BILIETAI.LT kasose (kasos darbuotojui privalote pateikti užpildytą pinigų grąžinimo prašymą, kurį rasite čia):

 

1.       „Forum Cinemas Vingis”, „Domino“ teatras, Savanorių pr. 7, Vilnius

2.       VCUP, informacijos skyrius pirmame aukšte, Upės g. 9, Vilnius

3.       Vilniaus mažasis teatras, Gedimino pr. 22, Vilnius

4.       Kultūros centras „Girstutis“, Kovo 11-osios g. 26, Kaunas

5.       „Švyturio” arena, BILIETAI.LT kasa, Dubysos g. 10, Klaipėda

6.       „Akropolis”, „Vakarų ekspresas“, Taikos pr. 61, Klaipėda

7.       Miltinio dramos teatras, Laisvės a. 5, Panevėžys

8.       Alytaus kultūros ir komunikacijos centras, Pramonės g. 1B, Alytus

9.       Marijampolės kultūros centras, Vilkaviškio g. 2, Marijampolė
10.    Šiaulių miesto koncertinė įstaiga „Saulė“, Tilžės g. 140, Šiauliai

 

-        Organizatoriui pageidaujant pačiam grąžinti pinigus už bilietus, UAB "Nacionalinis bilietų platintojas" atgal bilietų priimti negali – tokiu atveju dėl bilietų grąžinimo kreipkitės  į įsigytuose bilietuose nurodytą atitinkamų paslaugų teikėją (organizatorių).


DOVANŲ KUPONO TAISYKLĖS

1. BILIETAI.LT dovanų kuponą arba konkretaus organizatoriaus dovanų kuponą (toliau - Dovanų kuponas) galima įsigyti interneto svetainėje www.bilietai.ltir BILIETAI.LT kasose, kuriose Dovanų kuponai yra platinami.

2. Dovanų kupono nominalai: 10, 15, 20, 30, 40 arba 50 Eur.

3. Dovanų kuponas galioja renginių bilietams, kurie platinami interneto svetainėje www.bilietai.ltarba BILIETAI.LT kasose.

4. Dovanų kuponas keičiamas internetu bei BILIETAI.LT kasose (Dovanų kuponas nekeičiamas prekybos centre „Ozas“ ir „Rimi“ tinkle). Keičiant Dovanų kuponą yra taikomas paslaugos mokestis 1 Eur.

5. BILIETAI.LT Dovanų kuponas suteikia klientui teisę įsigyti bilietus į bet kuriuos BILIETAI.LT kasoje ar e-parduotuvėje www.bilietai.ltnurodytus renginius už dovanų kupone nurodytą pinigų sumą. Konkretaus organizatoriaus dovanų kuponas suteikia teisę įsigyti bilietus tik į kupone nurodyto organizatoriaus renginius (arba tik Dovanų kupone nurodytus renginius).

6. Dovanų kuponas nėra vardinis.

7. Dovanų kuponas galioja 12 mėnesių nuo jo įsigijimo dienos, nebent dovanų kupone nurodyta kitaip. Dovanų kupono galiojimo terminas nurodytas ant Dovanų kupono, nepanaudota Dovanų kupono vertės dalis negrąžinama. Vienu Dovanų kuponu mokėti galima tik vieną kartą, po to kuponas anuliuojamas. Atsiskaitant pateiktas Dovanų kuponas yra paimamas ir negrąžinamas.

8. Atsižvelgiant į tai, pirkdamas Dovanų kuponą, asmuo sutinka su jame nurodytomis sąlygomis, jog kuponas yra negrąžinimas, taip pat ir su nurodytu jo galiojimo terminu, todėl Dovanų kupono turėtojui praleidus jame nurodytą terminą, paslaugų teikėjo (organizatoriaus) ir platintojo prievolė pasibaigia. Tokiu atveju paslaugų teikėjas gali (bet neprivalo) pratęsti galiojimo terminą ar priimti Dovanų kuponą ir grąžinti pinigus tik geranoriškai susitarus.

9. Pirkėjas, įsigydamas Dovanų kuponą, patvirtina, jog susipažino ir sutinka su Dovanų kupono įsigijimo ir naudojimo taisyklėmis. Platintojas pasilieka teisę bet kuriuo metu keisti Dovanų kupono naudojimo taisykles, kurios įsigalioja nuo jų paskelbimo interneto svetainėje www.bilietai.lt, tačiau Pirkėjui taikomos Dovanų kupono įsigijimo metu galiojusios taisyklės. Pirkėjams rekomenduojama visuomet susipažinti su naujausiomis Dovanų kupono naudojimo taisyklėmis interneto svetainėje www.bilietai.lt.

10. Dovanų kuponas negali būti grąžinamas, pratęsiamas, keičiamas į naują (pametus ar kitaip praradus) ar keičiamas į grynuosius pinigus, išskyrus pirkėjo teisę atsisakyti nuotoliniu būdu įsigyto Dovanų kupono (t.y. Dovanų kupono pirkimo sutarties) per 14 dienų nuo jo įsigijimo dienos.

11. Įsigyjant Dovanų kuponą, jis nėra apmokestinamas jokiais papildomais bilietų platintojo mokesčiais.

12. Dovanų kuponu negali būti apmokamas joks kitas dovanų kuponas, platinamas svetainėje www.bilietai.ltar BILIETAI.LT kasose.

13. Dovanų kuponus klastoti, kopijuoti, dauginti, taip pat naudoti ar juos įgyti bet kokiu kitu neteisėtu būdu yra griežtai draudžiama. Asmenys, neteisėtai naudojantys Dovanų kuponus, gali būti patraukti baudžiamojon atsakomybėn pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 182, 300 bei kitus straipsnius*. Šių pažeidimų atveju, mes visada pranešame policijai. Neteisėtai įsigytu Dovanų kuponu disponuojančiam asmeniui gali būti panaikinta teisė pasinaudoti Dovanų kupone nurodyta paslauga įsigyti bilietus.

14. Kilus papildomiems klausimams dėl Dovanų kupono, kreipkitės el. paštu: info@bilietai.lt

GINČŲ SPRENDIMO TVARKA

Visi ginčai su BILIETAI.LT sprendžiami derybų būdu. Jei derybomis nepavyksta išspręsti kilusių ginčų, jie yra sprendžiami Lietuvos Respublikos teismuose vadovaujantis galiojančiais Lietuvos Respublikos įstatymais.
Ginčus su vartotojais neteismine tvarka sprendžia Valstybinė vartotojų teisių apsaugos tarnyba.

Prašymą/skundą dėl mūsų tinklapyje įsigytos prekės ar paslaugos galite pateikti Valstybinei vartotojų teisių apsaugos tarnybai (Vilniaus g. 25, 01402 Vilnius, el. p. tarnyba@vvtat.lt,

tel. 8 5 262 67 51, faks. (8 5) 279 1466, interneto svetainėje www.vvtat.lt,

jos teritoriniams padaliniams apskrityse - http://www.vvtat.lt/index.php?470187665)

ar užpildyti prašymą EGS platformoje http://ec.europa.eu/odr/.


Internetinės bilietų parduotuvės www.bilietai.lt naudojimosi taisyklės

Bendrosios nuostatos

Šios sutarties (toliau - Sutartis) šalimis yra uždaroji akcinė bendrovė „Nacionalinis bilietų platintojas“ kaip elektroninės prekybos sistemos Bilietai.lt administratorius (toliau – Tarpininkas) iš vienos pusės ir fizinis arba juridinis asmuo, perkantis bilietus elektroninės prekybos sistemoje Bilietai.lt (toliau – Pirkėjas).

Sutarties įsigaliojimas

Sutartis tarp Pirkėjo ir Tarpininko laikoma sudaryta nuo to momento, kai Bilietai.lt Pirkėjas, suformavęs užsakymą prekių krepšelyje, sutinka su naudojimosi sąlygomis ir apmoka užsakymą.

Pirkėjo teisės

Pirkėjas turi teisę reikalauti savalaikio ir tinkamo užsakytų bilietų pardavimo ir pristatymo, išskyrus atvejus numatytus šioje sutartyje.

Pirkėjas įsipareigoja

Jeigu pasikeičia Pirkėjo registracijos formoje pateikti duomenys, Pirkėjas privalo nedelsdamas juos atnaujinti, o įsigydamas bilietus be registracijos privalo nurodyti teisingus duomenis, už kurių tikslumą yra atsakingas pats Pirkėjas. Pirkėjas, naudodamasis Bilietai.lt, sutinka su Sutarties taisyklėmis ir privalo jų laikytis.

Tarpininko teisės

Jei Pirkėjas bando pakenkti Bilietai.lt darbui ar stabiliam veikimui, Tarpininkas gali be išankstinio perspėjimo apriboti, sustabdyti Pirkėjui galimybę naudotis Bilietai.lt arba išskirtinais atvejais panaikinti Pirkėjo registraciją.
Tarpininkas turi teisę atsisakyti parduoti ir pristatyti bilietus, jei registracijos, bilietų užsakymo ir apmokėjimo metu ar vėliau buvo pateikti melagingi, netikslūs, klaidinantys ar ne visi reikalaujami duomenys.
Tarpininkas gali vienašališkai pakeisti šių taisyklių sąlygas. Pirkėjui galioja pirkimo momentu paskelbtos ir galiojusios taisyklių sąlygos.

Paslaugų kaina ir atsiskaitymo tvarka

Pirkėjo perkamų bilietų kaina pateikiama elektroninės prekybos sistemoje Bilietai.lt prieš pasirenkant Pirkėjo krepšelio apmokėjimo būdą. Bilietų ir/ar kitų paslaugų kainos yra pateikiamos atskirai. Kainos nurodytos su PVM.

Šalių atsakomybė

Dėl savo įsipareigojimų nevykdymo arba netinkamo vykdymo Šalys atsako Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka. Pirkėjas atsako už pateikiamų duomenų teisingumą. Tarpininkas neatsako už savalaikį ir tinkamą šios Sutarties vykdymą, jei registracijos, bilietų užsakymo ir apmokėjimo metu ar vėliau buvo pateikti melagingi, netikslūs, klaidinantys ar ne visi reikalaujami duomenys. Tokiu atveju atsakomybę už pateiktų duomenų išsamumą bei tikslumą atsako Pirkėjas. Tarpininkas taip pat neatsako už bilietų pardavimo metu ne dėl jo kaltės atsiradusius sutrikimus ir/ar asmenų bei trečiųjų asmenų patirtą žalą.

Duomenų tvarkymo taisyklės

Vartotojo registracijos anketos pildymo metu Pirkėjas privalo pateikti išsamius ir teisingus duomenis. Jeigu registracijos, bilietų užsakymo ir apmokėjimo metu ar vėliau buvo pateikti melagingi, netikslūs, klaidinantys ar ne visi reikalaujami duomenys,
Tarpininkas neatsako už savalaikį ir tinkamą šios Sutarties vykdymą. Neapribojant to, kas išdėstyta, bet kuris lankytojas arba Pirkėjas besąlygiškai sutinka, kad Tarpininkas gali tvarkyti jo(s) asmens duomenis laikydamasis Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo nuostatų. Pagal šias sąlygas Tarpininkas gali tvarkyti tiktai lankytojo arba Pirkėjo asmens duomenis, kuriuos ji(s) pateikė pirkdama(s) bilietus ar registruodamasi(s) vartotoju Tarpininko elektroninės bilietų prekybos sistemoje. Šių sąlygų kontekste vienintelis asmens duomenų tvarkymo tikslas yra Tarpininko elektroninės bilietų prekybos sistemos adresu www.bilietai.lt administravimas, įskaitant informavimą apie Tarpininko vykdomas akcijas, jeigu vartotojas užsiprenumeravo naujienlaiškį ir davė išankstinį sutikimą dėl jo asmens duomenų tvarkymo rinkodaros tikslais. Tarpininkas pirmiau paminėtais tikslais turės teisę perduoti asmens duomenis įmonių grupės, kuriai priklauso Tarpininkas, kitoms įmonėms arba perduoti asmens duomenis Tarpininko bilietų pardavimo sistemos verslą įsigijusiai trečiajai šaliai, tiek įsikūrusiems Europos Sąjungoje, tiek už jos ribų. Vartotojas turi teisę bet kada atsisakyti naujienlaiškio prenumeratos laikydamasis www.bilietai.lt ir Tarpininko naujienlaiškiuose nurodytų instrukcijų. Vartotojas turi teisę susipažinti su savo asmens duomenimis ir teisę reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius savo asmens duomenis kreipdamasis į Tarpininką. Visus Tarpininko kontaktinius duomenis galima rasti adresu
www.bilietai.lt.

Konfidencialumas

Pagal Valstybinės duomenų apsaugos inspekcijos sprendimą 2009 m. spalio 27d., Tarpininkas buvo įregistruotas kaip duomenų valdytojas valstybės registre.
Tarpininkas įsipareigoja laikyti paslaptyje ir neatskleisti tretiems asmenims (išskyrus renginių paslaugas teikiančius trečiuosius asmenis, kai tai yra būtina, siekiant užtikrinti tinkamą ir savalaikį bilietų pardavimą ir pristatymą) Pirkėjo užsakymo anketoje pateikiamų duomenų.
Sutartyje numatyti įsipareigojimai netaikomi kai Pirkėjo duomenų atskleidimas yra būtinas Lietuvos Respublikos teisės aktuose numatytais atvejais.

Baigiamosios nuostatos

Visus raštus, pranešimus ir kitus dokumentus Šalys viena kitai įsipareigoja siųsti elektroniniu paštu arba pateikti raštu, kai tai būtina Sutartyje nurodytais atvejais. Pirkėjo rekvizitai pateikiami užsakymo anketoje.