logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

Kūrybinės grafikos dirbtuvės su Žaneta Jasaityte-Bessonova ''Ką tu pasakysi''

Pn 2024-04-26 17:00
Rodyti aprašymusSlėpti aprašymus

INFORMACIJA APIE DIRBTUVES

2024 m. balandis
 

KŪRYBINĖS GRAFIKOS DIRBTUVĖS SU

ŽANETA JASAITYTE-BESSONOVA

„KĄ TU PASAKYSI?“
 

Kūrybinės dirbtuvės „Ką tu pasakysi?“ – galimybė interpretuoti įvairiomis temomis, įgalinanti atskleisti dar nematytus vaizduotės klodus.

Dirbtuvėse su Žaneta JASAITYTE-BESSONOVA Jūs galėsite pabandyti įdomią grafikos techniką: sausą adatą. Kaip tai veikia? Na, iš tiesų, adata bus sausa, bet panašesnė į aštrų smaigaliuką, kuriuo ir raižysime per įvairius paviršius, pavyzdžiui, tradiciškai tokiam tikslui naudojamą organinį stiklą. Na, o iš netradicinių medžiagų naudosime „Tetra pak“ pakuotes, nes minkšta bei lengvai valdoma vidinė pakuotės pusė tam puikiai tinka. Į užsiėmimams dar galima atsinešti ir skardinę, liaudyje vadinamą „skarbonke“, t. y. metalinę talpą įvairiems gėrimams. Ji aštresnė ir lankstesnė nei „Tetra pak“, dėl to labai tinka kūrybiniams bandymams. Išraižius norimą piešinį jis bus įtrinamas specialiu dažu ir spaudžiamas ant specialiai paruošto popieriaus.

Žodžiu, Jums kūryba, o gamtai džiaugsmas, kad šitaip perdirbate – prikeliate antram gyvenimui – dalykus, kurie gyvojoje gamtoje suyra tik per labai ilgą laikotarpį.

Prieš užsiėmimą būtų gerai pagalvoti: – „O ką raižysiu?“. Atsinešti į dirbtuves paveikslėlius, kuriuos norėtumėte pabandyti išraižyti. Na, o jei laiko vis dėlto pritrūks, tuomet meistrė Žaneta pasidalins įkvėpimu.

Jei abejojate, ar tai Jums patiks bei norite pamatyti, kaip ši technika „atrodo gyvai“, siūlome pažiūrėti „video“ internete, kuriuos rasite socialiniuose tinkluose. Ieškokite – „Grafikos Dirbtuvės“.

KKKC informacija

Renginiai

Renginių nerasta
Loading...
Perkrauti
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti