logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

Eglė ir SAMBA ME | Braziliškas karštis

A 2024-07-16 20:30 - K 2024-07-18 22:00
Rodyti aprašymusSlėpti aprašymus

Apie renginį 

Eglė Petrošiūtė - vocal
Djâmen Farias - guitar, vocal
Matheus Nicolaiewsky - double bass
Fernando Paiva - drums

Samba Me - keliaujanti world/soul muzikos grupė, save kildinanti iš braziliškos muzikos tradicijų. Keturių pasišventusių improvizuojančių muzikantų meistrystė, jų susigrojimas, melodingos širdį glostančios dainos ir karšti ritmai - Maracatú, Samba, Ijexá, Choro, Jongo, Baião, Candomblé ir kt. - įtraukia publiką į autentiškos muzikinės išraiškos aktą. Jų koncertai visada būna dinamiški - nuo ramios sušildančios bossa novos iki laukinių būgnų šou momentų, kuomet ne tik muzikantai, bet ir publika gali išsilaisvinti iš “normalumo” pančių ir visiškai atsipalaiduoti bei atverti vaizduotę.

Vokalistė, kompozitorė, tekstų autorė ir prodiuserė, susipažinusi su brazilais kolegomis muzikos studijų metu Nyderlanduose. Užtikrintai kylanti charizmatiškoji Eglė, atstovaujama įrašų leidybos kompanijos ZenneZ Records, neseniai Nyderlanduose išleidusi savo solinį albumą "Bird's Notes" jau seniai užsitarnavo vietą olandų ir tarptautinėje džiazo bei braziliškos muzikos scenoje kaip kūrybinga, truputį pašelusi improvizuotoja apdovanota šiltu išskirtiniu tembru.

Fernando Paiva - ne tik instrumentalistas, bet ir šoumenas, dainų autorius, improvizatorius, ritmų iš visų Brazilijos regionų ekspertas. Jis ne tik užkuria grupę būgnais, bendrauja su publika, bet ir daro solo šou, kurių metu nustebina vokaline perkusija. Fernando yra patyręs ir ypatingai kūrybingas vilkas, grojęs su tokiais grandais kaip Joe Zawinul Syndicate, Lionel Ritchie, Joe Anderson, Raul de Souza, Hermeto Paschoal, Alegre Correa, Vienna Art Orchestra ir kt.

Djâmen Farias - jaunas kompozitorius, dainų autorius, gitaristas ir vokalistas, kurio sąskaitoje - jau vienas lotynų "Grammy" apdovanojimas. Jis apjungia visus grupės narius gitaros harmonija ir savo aksominiu balsu nuostabiai pritaria Eglei.

Matheus Nicolaiewsky - bosistas virtuozas kartu su Fernando pasirūpinantis, kad sambos užtaisas nepaliktų abejingų. Itin lankstus, galintis groti ir "perkusiškai", ir lyriškai, ir priversti publiką šokti, ir ašaroti. Jo praityje - jau kelios dešimtys albumų su Amerikos, Olandijos, Brazilijos, Belgijos, Prancūzijos, Ispanijos, Italijos džiazo grandais, tokiais kaip Peter Bernstein, Vincent Herring, Stochelo Rosenberg ir daugybė kt.

Renginiai

Renginių nerasta
Pirkti bilietą Eglė ir SAMBA ME | Braziliškas karštis | Nida Eglė ir SAMBA ME | Braziliškas karštis | Nida Nidos prieplauka, Nida
Pirkti bilietą Eglė ir SAMBA ME | Braziliškas karštis | Klaipėda Eglė ir SAMBA ME | Braziliškas karštis | Klaipėda ''Kurpiai'', Klaipėda
Loading...
Perkrauti
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti