logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

HIPERBOLĖS Legendos grįžta

Rodyti aprašymusSlėpti aprašymus

,,Hiperbolės“ Legendos atskleidžia, kokie atlikėjai kartu pasirodys jubiliejiniuose koncertuose ir skelbia papildomą šou

 

Neseniai Lietuvą apskriejo džiugi žinia – 50-mečio proga į sceną grįžta grupės ,,Hiperbolės“ legendos. Planavę surengti tris koncertus Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, muzikantai dėl didelio susidomėjimo skelbia papildomą pasirodymą – balandžio 19 dieną jie savo šou surengs ir Šiaulių arenoje.

,,Iš pradžių planavome pasirodyti trijuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose – Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, tačiau pamatę, kaip greitai tirpsta bilietai bei gavę ne vieną klausimą dėl pasirodymo Šiauliuose, priėmėme sprendimą 50-mečio koncertą surengti ir šiame mieste. Tad dabar bilietų visiems išsiilgusiems nostalgiško skambesio ir gyvo garso pasirodymų tikrai užteks“, – sako grupės nariai.

Tačiau tai nėra vienintelė gera naujiena – dar gruodžio mėnesį pranešę apie ypatingų kviestinių svečių pasirodymą, ,,Hiperbolės“ legendos pagaliau atskleidžia, kas laukia susirinkusiųjų į jubiliejinius koncertus. Gerbėjus džiugins ir visiems puikiai žinomus ,,Hiperbolės“ kūrinius kartu su grupe atliks ryškiausi Lietuvos scenos vardai – Česlovas Gabalis, Mantas Jankavičius, Vilija Matačiūnaitė ir Martynas Kavaliauskas, o viso koncerto metu atlikėjams akomponuos talentingieji muzikantai ,,Huge Soul“.

,,Tikimės, kad gyvo garso formatu atgimsiantys roko klasika tapę ,,Hiperbolės“ kūriniai iš naujo užkariaus klausytojų širdis, o vienų talentingiausių šalies atlikėjų balsai jiems suteiks naują skambesį“, – dalijasi atlikėjai.

1974-aisiais susibūrusi grupė per savo gyvavimo metus išleido ne vieną albumą, o koncertinio turo po Lietuvą metu skambės patys ryškiausi jų karjeros hitai – ,,Vandens ženklai“, ,,Sugrįžk“, ,,Kai nieko neturi“, ,,Tu grok“, ,,Išgalvotas gyvenimas“, ,,Pamiršk mane“, ,,Aš dar dainuosiu“ ir daug kitų puikių kūrinių, kuriuos daugelis žino kone atmintinai.

Pirmasis jubiliejinis ,,Hiperbolės“ legendų koncertas įvyks jau visai netrukus, kovo 10-ąją, Vilniaus ,,Twinsbet“ arenoje. Vėliau grupė savo pasirodymu džiugins gerbėjus Klaipėdoje (kovo 16 d. ,,Švyturio“ arenoje), Kaune (kovo 22 d. ,,Žalgirio“ arenoje), o savo turą užbaigs balandžio 19-ąją grandiozinį šou surengdami Šiaulių arenoje. Bilietus į renginius įsigyti galima visose ,,Bilietai.lt“ kasose ir internete www.bilietai.lt

Renginiai

Renginių nerasta
Loading...
Perkrauti
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti