logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

Super hitų fiesta rokenrolo ritmu

Pn 2024-06-21 20:00 - Pn 2024-08-09 22:00
Rodyti aprašymusSlėpti aprašymus

Nuotaikingi 80-ųjų / 90-ųjų žinomiausi super hitai gyvai su aukščiausio kalibro muzikantais  MeatUp Grilio Name (Kretingos g.54 Palanga) alsuos pašėlusiu  rokenrolo ritmu ! Unikalus ir charizmatiškasis super hitų projektas „NOISY PARTY“, įkurtas profesionalių muzikantų Ąžuolo Stanevičiaus (vokalas) ir Romo Rainio (gitara) atliks ikoninių grupių „AC/DC“, „ZZ-TOP“, „Led Zeppelin“, „Sweet“, „Beastie Boys“, “Cheap Trick”, “Midnight Oil“, „Creedence Clearwater Revival“, „Foreigner“, “Electric Light Orchestra” , “Depeche Mode”, Ray Parker Jr. ir kt., laiko patikrintus super hitus gyvai. Spalvingą programą praturtins ir roko baladės.

Ilgametė patirtis ir neišsenkanti energija sukurs puikią nuotaiką ir fantastišką atmosferą, emocinio susižavėjimo ir džiugesio šventę.
Čia įprasta dainuoti ir šokti drauge žinomiausių pasaulinių super hitų sūkury, o gera nuotaika išlieka ilgam. Skambės muzika, kuri niekada nesensta!

Koncertuodami Baltijos šalyse privačiuose ar įmonių renginiuose, festivaliuose, šventėse ir klubuose "Noisy Party" sulaukė didelio pripažinimo.

Programos trukmė 1,5 -2 val.

Maloniai kviečiame linksmai praleisti penktadienio vakarą ir pasitikti Joninių ilgąjį  savaitgalį griausmingu rokenrolo ritmu !

 

You Tube: https://www.youtube.com/watch?v=SGOjJNzyp08

https://www.youtube.com/shorts/QbK41XTzaRE

WWW.NOISYPARTY.LT
Užsakymai šventėms: +370 (603) 31339

Renginiai

Renginių nerasta
Pirkti bilietą Super hitų fiesta rokenrolo ritmu Super hitų fiesta rokenrolo ritmu MeatUp Grilio Namas, Palanga
Pirkti bilietą Super hitų fiesta rokenrolo ritmu Super hitų fiesta rokenrolo ritmu MeatUp Grilio Namas, Palanga
Loading...
Perkrauti
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti