logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

''PHANTOM OF THE OPERA'' Dniepro valstybinis teatras

Rodyti aprašymusSlėpti aprašymus

Pirmą kartą Kaune!

Valstybinio Dniepro operos ir baleto teatro gastrolės su grandioziniu muzikiniu šou „OPEROS FANTOMAS“, kuriame dalyvauja operos solistai, baleto šokėjai, choras ir simfoninis orkestras, tik balandžio 10 d. «Žalgirio“ Arenoje»!

„Operos fantomas“ – modernus muzikinis šou, kuriame teatro solistai atliks hitus iš pasaulinio garso miuziklų: „Operos fantomas“, „Paryžiaus katedra“, „Romeo ir Džuljeta“, „Mocartas. Roko opera“, „Čikaga“ ir kt. Tai daugybę metų populiarumo nepraradę spektakliai, kurių muziką ir arijas šiandien atpažįsta visi iš pirmos natos.

Vakaras bus kupinas nuostabių atradimų, fantastinių virsmų, netikėtų vaizdų, o kartu nukels į amžinų teatrinių istorijų pasaulį.

Muzikiniame spektaklyje dalyvauja daugiau nei 60 menininkų. Laidoje dalyvauja visos geriausios teatro kūrybinės jėgos: operos solistai, baletas, choras, mimansos artistai, o garsūs hitai skambės akomponuojant simfoniniam orkestrui! Teatro techninės galimybės žada kerintį scenos, šviesos ir garso dizainą. Spektaklio autoriai sukūrė nepamirštamus vaizdus, ​​ryškius kostiumus ir dekoracijas, kurios taps unikaliu pasaulinio garso miuziklų atspindžiu.

Patirkite netikėtų atradimų kupiną vakarą, kuris nukels kiekvieną į gražaus muzikinio horizonto ir estetinio malonumo pasaulį.

Operos fantomas kviečia į savo fantastišką balių!

 

Conductor: Sergii GORKUSHA 

Directed by Karyna KLYMENTOVSKA

Ballet master-director: Serhii KON

Director-Artistic Director: Konstantyn PINCHUK

Renginiai

Renginių nerasta
Loading...
Perkrauti
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti