logo
Выбрать период
Поиск на карте
Меню

Kompozitorių šokiai su Monikaze

Сб 01.06.2024 21:00
Druskininkų jaunimo užimtumo centras, Druskininkai

Kompozitorių šokiai su Monikaze

„Kompozitorių šokiai“ nėra atsitiktinai sugalvotas šio renginio pavadinimas. Tokia koncerto koncepcija festivalyje gyvuoja jau labai seniai.  Kai dar „Druskomanija“ nesivadino „Druskomanija“, muzikologas ir kompozitorius Linas Paulauskis 1995 metais sukūrė Ryčio Mažulio „Čiauškančios mašinos“ antrosios dalies remiksą, o sekančiais metais prijungė daugiau kūrinių ir paruošė visą programą, kuri vadinosi „Šokiai kompozitoriams“ ir buvo atlikta festivalyje „Jauna muzika“.

Bėgant metams, vis kokiam „Druskomanijos“ vadovui ar koordinatoriui būdavo suteikiama garbė iš slaptų Lino archyvų pasiklausyti tuomet sukurtų remiksų. Taip pradėjo kirbėti svajonė vėl suorganizuoti „Kompozitorių šokius“. Šiemet, festivaliui švenčiant jubiliejinius metus, jo programoje išryškėjo skirtingus renginius vienijanti gija – šokis. Jis atsispindi ne tik kūriniuose ir performansuose, tačiau kartu įkūnija šventinę festivalio nuotaiką. Tad ši „Druskomanija“ – pati puikiausia proga įgyvendinti „Kompozitorių šokių“ idėją.

Mąstant, kas galėtų imtis šios užduoties, iškart kilo mintis, kad tinkamiausias žmogus būtų „Druskomanijos“ bendruomenės narė Monikazė. Ši idėja prie kavos puodelio buvo įvertinta kaip įdomi ir verta dėmesio.

Monikaze – įvairiapusiška kompozitorė ir elektroninės muzikos prodiuserė. Jos stilius neretai apibūdinamas kaip avant-pop. Kūryboje ji jungia gryną ir manipuliuojamą vokalą, derindama su skirtingomis elektroninėmis ir akustinėmis tekstūromis. Dažnai jos stilius įkvėptas IDM, elektronikos, džiazo ar instrumentinių post-minimalizmo kompozitorių kūrinių. 

Kokie kūriniai įgaus šokio pavidalą? Paprašėme aktyviausių pastarojo dešimtmečio festivalio kompozitorių siūlyti savo kūrinius, idealiausia – kad jų premjeros būtų įvykę čia, „Druskomanijoje“. Šiuo metu gauti audio failai yra šokio aikštelės kostiumo primatavimuose.

 

Показать большеПоказать меньше
Мероприятие Дата / Время Место проведения Цена  
Kompozitorių šokiai su Monikaze Сб 01.06.2024 21:00 Druskininkų jaunimo užimtumo centras, Druskininkai 7.00 - 10.00
Мероприятие Kompozitorių šokiai su Monikaze
Дата / Время Сб 01.06.2024 21:00
Место проведения Druskininkų jaunimo užimtumo centras, Druskininkai
Цена 7.00 - 10.00
Полезная информация

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: 30min iki renginio pradžios
Renginio trukmė: 1:00
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: neįleidžiami
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: studentams, moksleiviams

Организатор мероприятия берет на себя ответственность за мероприятие и его качество. Билеты не подлежат обмену и возврату (в том числе в случае непосещения). В случае отмены или переноса мероприятия организатор несет ответственность за принятие решения о возврате билетов и возмещении расходов и несет ответственность за возмещение и ущерб. Распространитель билетов действует только как независимый агент и не несет ответственности за возврат или ущерб. Возврат билетов должен быть запрошен у организатора мероприятия. Для получения дополнительной информации о возврате билетов, пожалуйста, ознакомьтесь с "Потребительской политикой" здесь.
 
 
Место проведения
Druskininkų jaunimo užimtumo centro amfiteatras
Veisiejų g. 17H Druskininkai Литва
Организатор
Lietuvos kompozitorių sąjunga
A.Mickevičiaus g. 29 Vilnius
Рег. №: 190733665
НСО LT 100000019710
Мероприятие Kompozitorių šokiai su Monikaze
Дата / Время Сб 01.06.2024 21:00
Место проведения Druskininkų jaunimo užimtumo centras, Druskininkai
Цена 7.00 - 10.00
По вашему запросу ничего не найдено
Загрузка...
Перезагрузить