logo
Выбрать период
Поиск на карте
Меню

JURGA | Akustinis koncertas SVAJONIŲ DIRBTUVĖS

Сб 03.08.2024 20:00
Palangos Kurhauzo koncertų salė, Palanga
Rugpjūčio 3 d. 20:00 val.
 
JURGA | Akustinis koncertas SVAJONIŲ DIRBTUVĖS
 
Jurga Šeduikytė (vokalas)
Kęstutis Pavalkis (fortepijonas)
 
Daugiau kaip du dešimtmečius Lietuvos muzikos padangėje šviečianti Jurgos Šeduikytės žvaigždė išskirtinė ne tik dėl muzikinio atlikėjos pašaukimo, bet ir gausos kitų talentų. Gerbėjai nesyk matė Jurgą TV ekranuose, žavėjosi teatro scenoje ir kino juostose, skaitė jos išleistus tekstus bei knygą. Tačiau sustoti – ne Jurgos būdui. Ji ir toliau ieško kelio svajonių link, o savo ieškojimais noriai dalijasi su kitais.
 
Šįkart drauge su fortepijono meistru, klasikos, džiazo bei improvizacinės muzikos dėstytoju Kęstučiu Pavalkiu ji kviečia į kiek netipinį, tačiau ne mažiau muzikalų patyriminį koncertą „Svajonių dirbtuvės“. Anot Jurgos, tai išskirtinis koncertas, kuriame muzika ir dainų tekstai sudėlioti sąmoningai, specialia tvarka, kuriant atmosferą, kurioje visi savi ir nėra klaidų.
 
Šio koncerto metu Jurga ir Kęstas skleidžia tokią muziką, ritmus ir dainas, kurie klausytojus nukelia į pačius tikriausius savojo „aš“ ieškojimus. Skambesio dėka jie susitinka su savo vidiniu vaiku, išgyvena „čia ir dabar“ akimirką, prisiliečia prie svajonių, o baimes ir nuogąstavimus paverčia jėgų bei motyvacijos šaltiniu.
 
Pasak atlikėjos, tokio žanro koncertas klausytojus apgaubia lengvumu, suteikia poilsio pojūtį ir tarsi nuskraidina ten, kur norisi būti. Tai unikalus muzikinis vakaras, kuriame Jurgišką skambesį papildys nuoširdūs, jaukūs pokalbiai ir svajonių atmosfera.
Показать большеПоказать меньше
Мероприятие Дата / Время Место проведения Цена  
JURGA | Akustinis koncertas SVAJONIŲ DIRBTUVĖS Сб 03.08.2024 20:00 Palangos Kurhauzo koncertų salė, Palanga 21.00 - 31.00
Мероприятие JURGA | Akustinis koncertas SVAJONIŲ DIRBTUVĖS
Дата / Время Сб 03.08.2024 20:00
Место проведения Palangos Kurhauzo koncertų salė, Palanga
Цена 21.00 - 31.00
Полезная информация

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: 19:40
Renginio trukmė: 1:30val
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: neįleidžiami
Nuolaidos: netaikomos


Организатор мероприятия берет на себя ответственность за мероприятие и его качество. Билеты не подлежат обмену и возврату (в том числе в случае непосещения). В случае отмены или переноса мероприятия организатор несет ответственность за принятие решения о возврате билетов и возмещении расходов и несет ответственность за возмещение и ущерб. Распространитель билетов действует только как независимый агент и не несет ответственности за возврат или ущерб. Возврат билетов должен быть запрошен у организатора мероприятия. Для получения дополнительной информации о возврате билетов, пожалуйста, ознакомьтесь с "Потребительской политикой" здесь.
 
 
Место проведения
Palangos Kurhauzo koncertų salė
Grafų Tiškevičių al. 1 Palanga Литва
Организатор
accoAkademija, VšĮ
accoAkademija, VšĮ
Pilies g. 36, Vilnius
info@accoakademija.lt / +37067703574
Рег. №: 302617117
НСО LT100011666216
Мероприятие JURGA | Akustinis koncertas SVAJONIŲ DIRBTUVĖS
Дата / Время Сб 03.08.2024 20:00
Место проведения Palangos Kurhauzo koncertų salė, Palanga
Цена 21.00 - 31.00
Тот же организатор То же место проведения
Купить билет RŪTA ŠČIOGOLEVAITĖ | Simply The Best | TINA TURNER TRIBUTE RŪTA ŠČIOGOLEVAITĖ | Simply The Best | TINA TURNER TRIBUTE Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius
Купить билет MARTYNAS LEVICKIS ir ''Mikroorkéstra'' | METŲ LAIKAI MARTYNAS LEVICKIS ir ''Mikroorkéstra'' | METŲ LAIKAI Kauno valstybinė filharmonija, Kaunas
По вашему запросу ничего не найдено
Загрузка...
Перезагрузить