Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti

Austrių festivalio MASTERCLASS mokymai

Kuo ypatingos įvairios austrių rūšys, su kokiais pagardais ir gėrimais jas derinti, kokie austrių privalumai sveikatai? Sužinokite viską apie šias jūros gėrybes iš dviejų austrių gliaudymo čempionų: Lietuvos atstovo, ASSORTI šefo Tado Gailiūno bei jo kolegos iš Ispanijos Nabil Rezzouki, austrių augintojų DANIEL SORLUT atstovo. Paragaukite skirtingų austrių rūšių ir išmokyte profesionaliai gliaudyti geldeles lapkričio 24 d. (penktadienį) 18 val. Austrių festivalio sostinėje UPTOWN BAZAAR.
Jūsų lauks net keturių rūšių austrės (Speciales Cadoret, Perles Noires, Tia Maraa ir Speciales Daniel Sorlut), įvairiausi pagardai ir putojantis šampanas.

Lapkričio 24 d., 18 val. UPTOWN BAZAAR (Kauno g. 16, Vilnius)