logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

MOKYKLOS DIENOS (PENKTADIENIO) BILIETAS / SCHOOL DAY (FRIDAY) TICKET

Pn 2024-05-24 10:00
Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO, Vilnius

COMIC CON BALTICS 2024 POWERED BY SAMSUNG GALAXY S24

Vienas didžiausių technologijų prekės ženklų „Samsung“ tapo pagrindiniu jau šeštąjį kartą vyksiančio festivalio „Comic Con Baltics“ partneriu. Šis populiariosios kultūros festivalis, suburia kino, televizijos serialų, vaizdo ir stalo žaidimų, knygų ir komiksų entuziastus, žavi cosplay atlikėjų pasirodymais, įtraukiančiomis diskusijomis, apsipirkimo erdvėmis bei galimybe susitikti su savo dievaičiais – aktoriais iš garsių Holivudo filmų ir serialų, profesionaliais kūrėjais bei komiksų autoriais, subūrusiais milijonines auditorijas.

„Comic Con Baltics 2024 powered by Samsung Galaxy S24” grįžta su dar didesne inovacijų ir technologijų banga ir gegužės 24-26 d. kviečia pasinerti į nepamirštamų įspūdžių savaitgalį.

- Naujos, anksčiau nematytos erdvės, įspūdingos filmų ir serialų dekoracijos;

- Pasaulinio ir lietuviško kino kūrėjų bei aktorių diskusijos, nukeliančios į filmavimo aikšteles;

- Inovatyviausi technologijų sprendimai kompiuterinių žaidimų erdvėje, dar neišbandytos pramogos;

- E-sporto turnyrai;

- Įtraukiančios interaktyvios veiklos šeimų erdvėje;

- Prekybininkų zona.

Nori paspausti ranką ar užduoti klausimą mylimiausiam aktoriui? Tavo autografų kolekcijai trūksta dar vieno komiksų kūrėjo ar aktoriaus parašo? O gal Tavo svajonė sužaisti mėgstamiausio kompiuterinio žaidimo mačą su žinomiausiomis Lietuvos pramogų pasaulio asmenybėmis? „Comic Con Baltics“ gali paversti Tavo svajones realybe!

Ir tai tik maža dalis to, ką gali nuveikti unikaliame, didžiausiame Baltijos šalyse populiariosios kultūros renginyje.

“Comic Con Baltics” – tai ne tik renginys, tai – potyris!

Renginį dalinai finansuoja Vilniaus miesto savivaldybė.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

BILIETAI

·       MOKYKLOS DIENOS (PENKTADIENIO) BILIETAS: Bilietas galioja tik penktadienį. Edukacija mokiniams, išskirtiniai pranešimai, diskusijos moksleiviams aktualiomis temomis, kompiuteriniai žaidimai, turnyrai bei dar daug kitų veiklų anglų kalba.

·       ŠEŠTADIENIO BILIETAS (vienos dienos): Visos dienos nuotykis, kurį gali patirti šeštadienį. Susitikimai su aktoriais, diskusijos, filmų ir kompiuterinių žaidimų įkvėpti Cosplay pasirodymai, turnyrai, įvairiausi suvenyrai ir dar daugiau.

·       SEKMADIENIO BILIETAS (vienos dienos): Negali atvykti šeštadienį? O gal nespėjai visko patirti per vieną dieną? Šis bilietas leis Tau dar kartą, o gal iš naujo patirti visas renginio akimirkas sekmadienį.

·       SAVAITGALIO BILIETAS (galioja penktadienį, šeštadienį ir sekmadienį): Kaip ir vienos dienos bilietas tik trigubai daugiau pramogų. Šis bilietas galioja visas tris renginio dienas – būsi tikras, kad nieko nepraleisi.

·       ŠEIMOS BILIETAS (vienos dienos): Bilietas galios vieną pasirinktą dieną 2 suaugusiems ir 2 vaikams (iki 16 m.). Vaikai iki 6 metų į renginį patenka nemokamai.

·       SUPERHEROJAUS BILIETAS (galioja penktadienį, šeštadienį ir sekmadienį): su šiuo bilietu galėsi ne tik visas tris dienas pasinerti į nepakartojamą popkultūros pasaulį, bet ir garantuotas atskiras įėjimas į renginį be jokių eilių, oficialūs „Comic Con Baltics“ marškinėliai, pasirinkto aktoriaus autografas bei nuotrauka su pasirinktu aktoriumi.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

BENDRAUKIME!

Jei turite klausimų, idėjų ar tiesiog norite pasidalinti įdomiomis populiariosios kultūros naujienomis, nedvejokite mums rašyti el. paštu: info@ccbaltics.com

**Visi svečiai yra be galo užimtos asmenybės ir dėl tam tikrų su darbu susijusių įsipareigojimų gali atšaukti savo pasirodymą renginyje. Dėl svečių pasirodymo atšaukimo organizatoriai neatsako ir pinigų už bilietą negrąžina.

Renginys bus filmuojamas ir fotografuojamas. Bilietą įsigijęs asmuo supranta, jog jo atvaizdas gali būti matomas renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose, ir sutinka, kad šios nuotraukos ar vaizdo įrašai gali būti patalpinti viešai prieinamuose socialiniuose tinkluose ar media priemonėse.

Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
MOKYKLOS DIENOS (PENKTADIENIO) BILIETAS / SCHOOL DAY (FRIDAY) TICKET Pn 2024-05-24 10:00 Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO, Vilnius 12.00
Renginys MOKYKLOS DIENOS (PENKTADIENIO) BILIETAS / SCHOOL DAY (FRIDAY) TICKET
Data / Laikas Pn 2024-05-24 10:00
Renginio vieta Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO, Vilnius
Kaina 12.00
Svarbi informacija

MOKYKLOS DIENOS BILIETAS: Bilietas galioja tik vieną dieną, penktadienį. Edukacija mokiniams, pranešimai, diskusijos, kompiuteriniai žaidimai, turnyrai, anglų kalba.

 
Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Vaikai įleidžiami nemokamai: iki 6 metų amžiaus (kontrolės metu pateikti nuolaidą įrodantį dokumentą)
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų gražinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų gražinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informaciją apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Organizatorius
Kultūringai, VšĮ
A. Goštauto g. 8, Vilnius
info@ccbaltics.com / +37062012102
Įmonės kodas: 304114538
PVM kodas ND
Renginys MOKYKLOS DIENOS (PENKTADIENIO) BILIETAS / SCHOOL DAY (FRIDAY) TICKET
Data / Laikas Pn 2024-05-24 10:00
Renginio vieta Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO, Vilnius
Kaina 12.00
Kitos datos Tas pats organizatorius Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą SAVAITGALIO BILIETAS (visų dienų) / 3 DAY PASS PopuliarusPopuliarusSAVAITGALIO BILIETAS (visų dienų) / 3 DAY PASS - Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO, Vilnius
Pirkti bilietą ŠEIMOS BILIETAS (vienos pasirinktos dienos) / FAMILY TICKET (valid for one chosen day) PopuliarusPopuliarusŠEIMOS BILIETAS (vienos pasirinktos dienos) / FAMILY TICKET (valid for one chosen day) - Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO, Vilnius
Pirkti bilietą ŠEŠTADIENIO BILIETAS (vienos dienos) / SATURDAY TICKET (valid for one day) PopuliarusPopuliarusŠEŠTADIENIO BILIETAS (vienos dienos) / SATURDAY TICKET (valid for one day) Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO, Vilnius
Pirkti bilietą SEKMADIENIO BILIETAS (vienos dienos) / SUNDAY TICKET (valid for one day) PopuliarusPopuliarusSEKMADIENIO BILIETAS (vienos dienos) / SUNDAY TICKET (valid for one day) Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO, Vilnius
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti