Palangos Duonos fabriko švediškas stalas
Kaip dar geriau pamažu atsisveikinti su vasara, jei ne prie vėlyvų pusryčių stalo – kartu su bičiuliais, aptariant akimirksniu prabėgusius pastaruosius tris magiškus mėnesius? Mūsų akimis, viena geriausių opcijų – sekmadieniškas, švediško stalo formato brunch’as, paruoštas net ne vieno, o dviejų puikių šefų – Karolio Venclausko ir Viliaus Uljanovo.
Pusryčių metu dominuos Vidurio Rytų įkvėpti pasaulio virtuvės patiekalai – daug šviežumo, vasariško lengvumo ir vietinių sezoninių produktų.
Bruncho Meniu:
1. Duonų asorti
2. Plaktas sviestas
3. Humusas su confit česnaku ir čili pasta
4. Mėsų ir sūrių lėkštė
5. Marinuotų ir raugintų daržovių lėkštė
6. Šviežių daržovių lėkštė
7. Vaisių lėkštė
8. Keptas varškės sūris, svogūnų ir agrastų džemai
9. Labneh, kepti persikai, marinuoti svogūnai, urfa pipirai
10. Arbūzo salotos su fetos sūriu
11. Mocarelos ir buratos salotos, pomidorai, braškės, čili aliejus
12. Sūdytas upėtakis, degintų paprikų padažas, marinuoti patisonai
13. Marinuoti ančiuviai, kefyro-krienų padažas, lengvo raugimo agurkai
14. Krevečių salotos, avokadas, jelapenai, pasifloras
15. Rostbifas, degintos paprikos, laukinis agurkas, Tonnato padažas
16. Virti kiaušiniai, ančiuvių majonezas, upėtakio ikrai, porų aliejus
17. Granola, graikiškas jogurtas, sezoninės uogos
18. Braškinis tiramisu, braškių pudra, bazilikas
Renginys | Data / Laikas | Renginio vieta | Kaina | |
---|---|---|---|---|
Palangos Duonos fabriko švediškas stalas | S 2025-08-24 11:00 | Palangos duonos fabrikas, Palanga | 31.20 |
Renginys | Palangos Duonos fabriko švediškas stalas |
---|---|
Data / Laikas | S 2025-08-24 11:00 |
Renginio vieta | Palangos duonos fabrikas, Palanga |
Kaina | 31.20 |