Social Dining. Vieno stalo vakarienė | Šiauliai
Social Dining
Degustacinė vieno stalo vakarienė
Kviečiame Jus į vieno bendro stalo degustacinę vakarienę, kurioje susitinka nauji, dar neatrasti skoniai, jauki restorano aplinka ir dėmesingas aptarnavimas. Šįkart leisimės į kelionę nuo lietuviško kastinio iki prancūziško vištienos troškinio, nes pagrindinis vakarienės akcentas – pienas. Šis kasdienis, bet tuo pačiu itin universalus, ingredientas taps įkvėpimu net keturiems skirtingų skonių patiekalams, kuriuos restorano šefas interpretuos naujai.
Vakaro meniu:
Šefo komplimentas: Bulvinis blynelis su kastiniu ir lašiša
Užkandis: Ajoblanco (Ispaniška šaltoji migdolų sriuba)
Pagrindinis patiekalas: Coq au Vin Blanc (Prancūziškas vištienos troškinys baltame vyne)
Desertas: Panna cotta su šviežiomis uogomis
Siūlome rinktis iš skirtingų vyno derinių:
Keturių patiekalų vakarienė su Standart vyno deriniais 50 Eur;
Keturių patiekalų vakarienė su Premium vyno deriniais 70 Eur.
Susitikime!
Liepos 23d. | Restorane „Bleu de Frenkel“, Vilniaus g. 74, Šiauliai
Vakarienės pradžia – 19val.
Vakaro trukmė – 120 min.
Renginys | Data / Laikas | Renginio vieta | Kaina | |
---|---|---|---|---|
Social Dining. Vieno stalo vakarienė | Šiauliai | T 2025-07-23 19:00 | Restoranas BLEU DE FRENKEL, Šiauliai | 51.20 - 71.20 |
Renginys | Social Dining. Vieno stalo vakarienė | Šiauliai |
---|---|
Data / Laikas | T 2025-07-23 19:00 |
Renginio vieta | Restoranas BLEU DE FRENKEL, Šiauliai |
Kaina | 51.20 - 71.20 |