logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

Klaipėdos Gedminų progimnazija Kosmoso karjera

Pr 2024-04-15 10:00 - S 2024-06-30 20:00
Klaipėdos Gedminų progimnazija, Klaipėda
Spauskite "Like", siųskite žinutę į GO Space VR puslapį Facebook'e ir gaukite NUOLAIDĄ!
 
GO Space VR - pasaulyje naujas, inovatyvus, edukacinis profesinio orientavimo ir kosmoso populiarinimo renginys.
 
Programa ir trukmė
 
50 - 60 min. (50 dalyvių ir nemokamų žiūrovų tiek, kiek talpina patalpos).
 
1 dalis - Paskaita apie kosmoso turizmo industriją, technologijas, karjeros galimybes kosmoso industrijoje (edukacinė medžiaga, vedėjas, aptarimas, saugumo instruktažas). Dalyviai, edukacinės pramogos metu, įgis žinių ir bus supažindinti su pasaulio kosmoso industrijos galimybėmis ir grėsmėmis, kosmoso turizmo lyderiais ir jų progresu bei stipriausiomis kosmoso organizacijomis, ir jų veikla. Trukmė - 15 min. 
 
2 dalis - Virtualios realybės pažintinis skrydis po Saulės sistemą pripučiamoje kosmoso kapsulėje, talpinančioje 10 dalyvių. Šios interaktyvios edukacinės pramogos metu, dalyviai detaliau susipažins su Saulės Sistemos planetomis ir jų paviršiumi. Trukmė 2 ir 3 dalių - 40 min.
 
3 dalis - Egzoplanetų generavimo dirbtuvės kuriamos renginio ekrane kartu su vedėju, naudojant Dirbtinio Intelekto technologiją - unikali egzoplaneta kiekvienam dalyviui (planetų pristatymas, aptarimas). Dalyviai, kūrybinių dirbtuvių metu, įgis reikiamų įgūdžių kurti tinkamą tekstinę bei vizualią informaciją, pasitelkiant dirbtinio intelekto įrankius. Trukmė 2 ir 3 dalių - 40 min.
 
Pristatomasis renginio vaizdo įrašas
 
Kapsulė ir sistema
 
Didžiulė, pripučiama, 10 vietų kosmoso kelionių simuliacinė kapsulė, kurioje visi  keleiviai bendrai sėdi ant pastovaus oro srauto pripučiamos talpos, kurios aukštis nuo grindinio yra 500 mm. ir papildomų pripūstų oro talpų (kamuolių).
 
Šio išradimo pagalba, dalyvių kapsulėje svoris ir dinamika aktyviai judina kitus dalyvius, taip suteikiant fizinį kosminės kelionės jausmą. Tai tvari ir unikali simuliacijų judesio sistema virtualios realybės kosmoso turizmo kelionėms.
 
Simuliacijos metu naudojama virtualios realybės sistema su VR akiniais atkuriančiais 360 laipsnių vaizdą ir kosminės kelionės aplinkas. 
 
Kapsulės viduje instaliuota erdvinio garso sistema, kaip papildomas efektas, veikia tiesioginis oro srautas ir jo vibracijos.
 
DALYVAUK! DOMĖKIS! PASIEK!
Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
Klaipėdos Gedminų progimnazija Kosmoso karjera Pr 2024-04-15 10:00 Klaipėdos Gedminų progimnazija, Klaipėda 10.60
Renginys Klaipėdos Gedminų progimnazija Kosmoso karjera
Data / Laikas Pr 2024-04-15 10:00
Renginio vieta Klaipėdos Gedminų progimnazija, Klaipėda
Kaina 10.60
Svarbi informacija
Spauskite "Like", siųskite žinutę į GO Space VR puslapį Facebook'e ir gaukite NUOLAIDĄ!
 
SVARBU: Renginys skirtas tik šios mokyklos bendruomenei.
 
Renginiai vykdomi, išplatinus, su mokymo įstaiga suderintą bilietų kiekį (renginys organizuojamas 200-400 dalyvių), renginio datą ir vietą.
Per vieną dieną Jūsų įstaigoje galimi  6 - 8 seansai - maks. 400 dalyvių.
Žiūrovams renginys yra nemokamas, suderinus su mokymo įstaiga. 
 
Renginio trukmė: 0:50
Renginio kalba: lietuvių
Amžiaus cenzas: N-5
Nuolaidos: nuolaidos kodas
 
Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų gražinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų gražinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informaciją apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Klaipėdos Gedminų progimnazija
Gedminų g. 3, Klaipėda Lietuva
Organizatorius
Eglė Valužytė
Puodžių g. 13 Klaipėda
GoSpaceVR@gmail.com / +37067418882
Įmonės kodas: 823000
PVM kodas ND
Renginys Klaipėdos Gedminų progimnazija Kosmoso karjera
Data / Laikas Pr 2024-04-15 10:00
Renginio vieta Klaipėdos Gedminų progimnazija, Klaipėda
Kaina 10.60
Tas pats organizatorius
Pirkti bilietą Klaipėdos Liudviko Stulpino progimnazija + Kosmoso karjera Klaipėdos Liudviko Stulpino progimnazija + Kosmoso karjera - Klaipėdos Liudviko Stulpino progimnazija, Klaipėda
Pirkti bilietą Klaipėdos Prano Mašioto progimnazija + Kosmoso karjera Klaipėdos Prano Mašioto progimnazija + Kosmoso karjera - Klaipėdos Prano Mašioto progimnazija, Klaipėda
Pirkti bilietą Klaipėdos Versmės progimnazija + Kosmoso karjera Klaipėdos Versmės progimnazija + Kosmoso karjera - Klaipėdos Versmės progimnazija, Klaipėda
Pirkti bilietą Klaipėdos Vitės progimnazija + Kosmoso karjera Klaipėdos Vitės progimnazija + Kosmoso karjera - Klaipėdos Vitės progimnazija, Klaipėda
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti