logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

90's DISCO FEST | SNAP!, HADDAWAY, LA BOUCHE, DJ SASH!

Pn 2024-05-24 20:00
Kauno Žalgirio arena, Kaunas

“Žalgirio” arena ir “Legends Concerts Europe”’ surengs didžiausią 90-ųjų diskoteką Baltijos šalyse.

Po dviejų metų derybų pavyko pakviesti net keturias 90 –ųjų mega žvaigždes!

Į Lietuvą atvyksta legendinė grupė „La Bouche“, kultiniai ir nepamirštami – „SNAP!“,  viena žymiausių 90-ųjų grupių – „Haddaway“ ir garsioji Vokietijos legenda, geriausiu to lailmečio didžėjumi tituluojamas – „DJ SASH!“.

Net 4 žvaigždės ir vienos nakties festivalis gegužės 24 dieną sudrebins Lietuvą ir Žalgirio areną.

HADDAWAY

„What is Love?“ - ko gero nėra pasaulyje šalies, kurioje neskamba ši kultinė, unikalaus balso savininko Nestor Alexander Haddaway arba tiesiog „Haddaway“ daina.

Trininade gimęs, o vėliau į Vokietiją, persikėlęs gyventi Haddaway, neatsitiktinai buvo vadinamas Europos šokių muzikos karaliumi.  Amerikietiško futbolo komandoje „Kelno Krokodilai“ žaidęs, laisvalaikiu muziką kūręs bei kilimus pardavinėjęs Haddaway, net negalėjo įsivaizduoti, kad pasaulyje bus parduota daugiau nei 30 milijonų jo muzikos albumų. 1993 metais jo debiutinis singlas „What is Love?“ užkariavo beveik visą Europą, Azija, Pietų ir Šiaurės Ameriką.

„Haddaway“ leido super hitą po super hito („Life“, „I Miss You“, „Rock My Heart“, „Catch I Fire“) ir per metus surengdavo net po 100 koncertų. Atlikėjas pažadėjo sudainuoti geriausias savo dainas „Žalgirio“ arenos publikai ir Kaune surengti nepamirštamą šou.

DAR VIENAS VOKIETIJOS GRANDAS – GRUPĖ „LA BOUCHE“

Vokietijos šokių muzikos grupė „La Bouche“ – itin garsaus vokiečių prodiuserio Frank Farian projektas.

Sunku rasti žmogų, kuris nežinotų šios grupės geriausių dainų. „La Bouche“ dainos „Be My Lover“, „Sweat Dreams“,  „I Love to Love“, „Tonight is the Night“ skamba įvairiuose planetos kampeliuose.

Na, o 2023 metais jie savo dainą „Be My Lover“ perremiksavo ir išleido naują jos versiją su tokiais grandais kaip David Guetta ir Hypaton. Dabar ši daina skamba žymiausiuose pasaulio festivaliuose ir naktiniuose klubuose.

SNAP!

Vokietijos grupė „Snap!“ – vienas iš sėkmingiausių Europos šokių muzikos projektų driokstelėjo energija pulsuojančiais hitais – „Marry Had a Little Boy“, „Terminate“, „Do You See the Light“ ir žinoma, net 8 milijonų tiražu parduotu singlu – „Rhythm Is A Dancer“, kuris karaliavo net 23 pasaulio šalių topų viršūnėse.

Dabar grupės dainas miksuoja geriausi pasaulio didžėjai.

DJ SASH!

Koncerto metu išvysime atlikėją DJ Sash! – daugiau nei dvidešimt metų populiarumo viršūnėje esantis, 17 milijonų albumų kopijų pardavęs ir daugiau kaip 60 auksinių ir platininių apdovanojimų pelnęs didžėjus. Tik vienas iš faktų, kad jis tituluojamas geriausiu 90-ujų didžėjumi Europoje.

Pirmasis jo singlas „Its My Life“ buvo išleistas 1995 m. ir iškart tapo Europos klubų hitu. Atlikėjas scenoje su visais dalinsis savo auksiniais hitais: „Equador“, „Encore Une Fois“, „Mysterious Time“, „Adelante“ ir t.t. Tad gegužės 25-ąją „Žalgirio“ arenoje laukia įspudingą šokių muzikos naktis!

Renginio nuoroda: https://legendsconcerts.lt

 

Renginio nuoroda: https://legendsconcerts.lt

Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
90's DISCO FEST | SNAP!, HADDAWAY, LA BOUCHE, DJ SASH! Pn 2024-05-24 20:00 Kauno Žalgirio arena, Kaunas 49.00 - 214.90
Renginys 90's DISCO FEST | SNAP!, HADDAWAY, LA BOUCHE, DJ SASH!
Data / Laikas Pn 2024-05-24 20:00
Renginio vieta Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Kaina 49.00 - 214.90
Svarbi informacija

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: ~18:30
Renginio trukmė: ~3:00
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: anlgų
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: pirmi bilietai pigiau

Salės planas gali plėstis/keistis.

AUDI bei Ramirent PREMIUM klubo bilietus gali įsigyti visi norintys (klubo narystės turėti nereikia). Su klubo bilietu naudokitės atskiru įėjimu į areną, atskira nemokama rūbine bei tik klubo svečiams skirtos lounge zonos ir baro paslaugomis. Apie AUDI klubą daugiau informacijos ČIA. / Apie Ramirent PREMIUM klubą daugiau informacija ČIA.


Neįgaliesiems turintiems judėjimo negalią: į nuolaidos laukelį įveskite kodą "neįgaliesiems" ir turėsite galimybę pasirinkti bilietus 106-107 ir 112-113 sektorių 18 eilėje už mažiausią neakcijinę kainą (kontrolės metu pateikti neįgaliojo pažymėjimą).
Lydintiems neįgaliuosius su judėjimo negalia:
Neįgalaus asmens su judėjimo negalią lydintysis taip pat perka bilietą neįgaliųjų vietose. SVARBU, jog su vienu neįgaliuoju bus įleistas tik vienas lydintysis. Neįgalusis vietoje privalo pateikti neįgaliojo pažymėjimą.

„Žalgirio“ arenos AUDI klubo nariams
Esami klubo nariai perkasi bilietus nuo spalio 13 d. iki lapkričio 30 d.
 


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų gražinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų gražinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informaciją apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Kauno Žalgirio arena
Nemuno sala, Karaliaus Mindaugo pr. 50 Kaunas Lietuva
Organizatorius
ER group
Kęstučio g. 41-1 Kaunas
863011019; Infolegendsconcerts@gmail.com
Įmonės kodas: 302655737
PVM kodas LT100006451813
Renginys 90's DISCO FEST | SNAP!, HADDAWAY, LA BOUCHE, DJ SASH!
Data / Laikas Pn 2024-05-24 20:00
Renginio vieta Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Kaina 49.00 - 214.90
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti