logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

Alanas Chošnau. Vasaros šou

Š 2024-07-06 20:00
Palangos koncertų salė, Palanga

SAULĖ, JŪRA IR ŠVENTINIS VASAROS ŠOU!

Visus pasiilgusius šilumos ir lengvo atostogų vėjo Alanas Chošnau jau kviečia į didįjį vasaros šou Palangos koncertų salėje 2024 m. liepos 6 d. - Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo dieną. Šiame koncerte vyks tikra šventė - apie ją kiek vėliau! 

Garsaus ir talentingo dainų autoriaus ir atlikėjo Alano Chošnau koncertas jums dovanos tik pačias gražiausias ir įsimintiniausias dainas iš 7 solinių lietuviškų albumų, tarp kurių "Laiškas ant sniego", "Tu man esi", "Kai svaigsta galva", "Žvaigždele mano", "Vien tik tau esu", "Už sapnų", "Geras jausmas", "Išlaisvink mane", taip pat naujo kūrybinio etapo kūriniai "Laukiau ilgai", "Kiek upė turi krantų", "Tūkstantis žodžių", "Ilgesys"...

„Nuo keturiolikos metų sąmoningai mačiau save tik muzikoje. Muzika man reiškia viską – kelio pradžią ir pabaigą.... Aš gyvenu muzika, dėl jos esu pasirengęs visą save atiduoti. Šią Dievo dovaną priėmiau su meile ir pasitikėjimu... Tikiu, kad klausytojai tai jaučia ir priima..." 

Alanas Chošnau išlieka autentiškas savito muzikinio braižo dainų kūrėjas, įvertintas ištikimų klausytojų, atrastas naujos kartos melomanų, kaip solo atlikėjas ne kartą pelnęs titulus "Metų atlikėjas", "Auksinis diskas", "Geriausia metų daina" ir kitus muzikinius apdovanojimus.

Didysis vasaros šou - savo srities profesionalų parengta šviesų efektų, vaizdo instaliacijų ir puikaus garso koncertas su daugybe žinomiausių ir mylimiausių solinių Alano kūrinių, kuriuos tikrai dainuosite kartu su atlikėju! Naujos nuotaikingos dainų aranžuotės ir šokių muzikos elementai nepaliks abejingų!

Pradėkite planuoti saulėtą vasarą jau dabar - įsigykite bilietus sau ir kitam - dovanų! 

Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
Alanas Chošnau. Vasaros šou Š 2024-07-06 20:00 Palangos koncertų salė, Palanga 34.90 - 54.90
Renginys Alanas Chošnau. Vasaros šou
Data / Laikas Š 2024-07-06 20:00
Renginio vieta Palangos koncertų salė, Palanga
Kaina 34.90 - 54.90
Svarbi informacija

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: ~19:00
Renginio trukmė: ~1:30
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: iki 6 metų amžiaus imtinai, neužimant atskiros sėdimos vietos (renginio vietoje pateikti amžių įrodantį dokumentą)
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų gražinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų gražinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informaciją apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Palangos koncertų salė
Vytauto g. 43 Palanga Lietuva
Organizatorius
Wow projektai, VšĮ
Gedimino pr. 49-45, Vilnius
vadyba@alanaschosnau.com, +37068376758
Įmonės kodas: 302968408
PVM kodas LT100015617218
Renginys Alanas Chošnau. Vasaros šou
Data / Laikas Š 2024-07-06 20:00
Renginio vieta Palangos koncertų salė, Palanga
Kaina 34.90 - 54.90
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti