logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

Dirty Dancing in Concert | Vilnius

A 2024-05-21 19:30
Twinsbet Arena, Vilnius

Klasika tapęs 1987 metų amerikiečių filmas „Purvini šokiai“ (orig. Dirty Dancing), vadinamas viena geriausių kino meilės istorijų, kitų metų gegužę atgims unikaliame koncerte „Dirty Dancing in Concert“ keturiuose Lietuvos miestuose – Vilniuje, Kaune, Šiauliuose ir Palangoje.

Iki šiol Lietuvoje neregėtoje filmo peržiūroje dideliame ekrane su gyvo garso koncertu žiūrovai išvys ne tik legendinį filmą, bet ir muzikantus, atlikėjus ir netgi šokėjus, kurie perkels kino juostoje matomą šokių magiją į realybę.

Žiūrovai Lietuvoje pasinerti į aštuntąjį dešimtmetį sugrąžinsiantį renginį galės jau ateinantį pavasarį – gegužės 21 dieną Vilniuje, gegužės 22 dieną Šiauliuose, gegužės 23 dieną Kaune ir gegužės 24 dieną Palangoje.

Prieš 36-erius metus pristatyta romantinė drama „Purvini šokiai“ pasakoja apie jauną moterį vardu Baby, kuri atostogų metu įsimyli šokių mokytoją Džonį. Pagrindinius vaidmenis atlieka Jennifer Grey ir Patrickas Swayze'as.

Savo jautria istorija ir garso takeliu filmas kaip mat pavergė žiūrovų širdis visame pasaulyje, uždirbdamas 214 mln. dolerių ir laimėdamas net 10 tarptautinių apdovanojimų (tarp kurių – Oskaras ir „Auksinis gaublys“) bei nominuotas dar septyniems.

„Purvini šokiai“ iš minios itin išsiskyrė savo muzika, kuri daugelio vadinama geriausiu aštuntojo dešimtmečio garso takeliu. Filme skamba tokie klasika tapę kūriniai, kaip Billo Medley ir Jennifer Warnes daina „I've Had The Time of My Life“, grupės „The Contours“ hitas „Do You Love Me“ ar Erico Carmeno „Hungry Eyes“.

Keturis Lietuvos miestus aplankysiantį filmo koncertą prodiusavo Karlas Sydowas, kuris prie įvairių „Purvinų šokių“ projektų dirba jau 19 metų. Talentingasis prodiuseris taip pat yra dirbęs prie tokių renginių, kaip britų atlikėjo Stingo muzikinis turas „The Last Ship“ ir šimtai teatro spektaklių JAV bei Jungtinėje Karalysėje.

Nepamirštamą „Purvinų šokių“ patirtį pristato viena didžiausių pasaulio kino ir pramogų rinkos kompanijų „Lionsgate“, o visus keturis renginius Lietuvoje organizuoja įmonė „Seven Live“, kuri taip pat dirba su areniniais „Piaf! The Show“ bei Lino Adomaičio ir GospelJonų koncertais.

„Dirty Dancing in Concert“ tvarkaraštis:

2024 m. gegužės 21 d. „Twinsbet“ arena, Vilnius
2024 m. gegužės 22 d. „Šiaulių“ arena, Šiauliai
2024 m. gegužės 23 d. „Žalgirio“ arena, Kaunas.
2024 m. gegužės 24 d. Palangos koncertų salė, Palanga.

Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
Dirty Dancing in Concert | Vilnius A 2024-05-21 19:30 Twinsbet Arena, Vilnius 38.20 - 60.80
Renginys Dirty Dancing in Concert | Vilnius
Data / Laikas A 2024-05-21 19:30
Renginio vieta Twinsbet Arena, Vilnius
Kaina 38.20 - 60.80
Svarbi informacija

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: 2 val. iki renginio
Renginio trukmė: 2:30
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: anglų
Vaikai įleidžiami nemokamai: iki 6 metų amžiaus imtinai (renginio vietoje pateikti amžių įrodantį dokumentą)
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos
Neįgaliesiems: asmenims su negalia ir 1 lydinčiam asmeniui arenoje yra išskirtos atskiros vietos (bilietų kontrolės metu pateikti nuolaidą įrodantį dokumentą). Norint įsigyti neįgaliųjų vietas į nuolaidos laukelį įveskite kodą: NEIGALIESIEMS ir turėsite galimybę pasirinkti vietas PARTERIS 1 pirmoje eilėje.
 
BONUS sektoriai
Pirkdami juos gausite:
• 20 % nuolaida maistui ir gaiviesiems gėrimams arenos maitinimo baruose;
• Nemokamos rūbinės paslaugos bendrose arenos erdvėse

*Įsigyjant šias vietas, jums nereikia turėti jokios narystės.

Twinsbet Arenoje atsiskaityti galite tik mokėjimo kortelėmis ar išmaniaisiais įrenginiais.


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų gražinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų gražinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informaciją apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Twinsbet Arena
Ozo g. 14 Vilnius Lietuva
Organizatorius
SEVEN Live, UAB
Ozo g.14 Vilnius
info@sevenlive.lt/852477576
Įmonės kodas: 126283485
PVM kodas LT262834811
Renginys Dirty Dancing in Concert | Vilnius
Data / Laikas A 2024-05-21 19:30
Renginio vieta Twinsbet Arena, Vilnius
Kaina 38.20 - 60.80
Kitos datos Tas pats organizatorius Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą Dirty Dancing in Concert | Šiauliai PopuliarusPopuliarusDirty Dancing in Concert | Šiauliai Šiaulių arena, Šiauliai
Pirkti bilietą Dirty Dancing in Concert | Kaunas PopuliarusPopuliarusDirty Dancing in Concert | Kaunas Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Pirkti bilietą Dirty Dancing in Concert | Palanga PopuliarusPopuliarusDirty Dancing in Concert | Palanga Palangos koncertų salė, Palanga
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti