logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

EUGENIJUS CHREBTOVAS. Frank Sinatra Tribute

S 2024-07-14 19:00
Palangos koncertų salė, Palanga

EUGENIJUS CHREBTOVAS. Frank Sinatra Tribute

Publikai puikiai pažįstamas ir šiuo metu ypatingai daug dėmesio sulaukiantis dainininkas Eugenijus Chrebtovas klausytojams parengė dar vieną išskirtinę muzikinę šventę, kuri ne veltui pavadinta „Frank Sinatra Tribute“. Vienintelio ir išskirtinio koncerto metu klausytojai turės unikalią galimybę nusikelti kelis dešimtmečius atgal ir kartu padainuoti, paploti ir palinguoti svingo ritmu, skambant visiems gerai pažįstamai ir nuo pat pirmųjų taktų atpažįstamai muzikai. Koncertą papuoš tokios dainos, kaip „Sway“, „Fly me to the Moon“, „Let‘s Fly Away“, „That‘s Life“ ir daugybė kitų. Tik išgirdus pavadinimus norom nenorom pradedame niūniuoti melodijas, tad kas gi gali būti geriau jei ne atsipalaidavimas puikios muzikos fone. Kad šventė būtų išties siautulinga, atlikėjas jai įgyvendinti pasitelkė profesionalų komandą – ritmo grupę, kuri muzikai suteiks daug išskirtinių atspalvių ir profesionalių šokėjų trupę „Baltijos baleto teatras“, užkariavusią ne tik mūsų šalies, bet ir užsienio publiką išskirtiniais šokių spektakliais. Šiam koncertui visa komanda ruošia išskirtinę programą, kuri išjudins ir karščio banga užlies visus susirinkusius.

Eugenijus Chrebtovas pastaruoju metu vis daugiau dėmesio skiria skirtingų programų pristatymui, kurias dovanoja ne tik didžiųjų miestų, bet ir mažų miestelių gyventojams. Jo atliekamų kūrinių bagaže sugulė ne tik klasikos, bet ir populiariosios muzikos kūriniai. Profesionalumu ir ypatinga charizma garsėjantis dainininkas kaskart nustebina savo klausytojus žinomus kūrinius atlikdamas naujai, neįprastai.

„Man visuomet smagu savo klausytojams dovanoti šventę, nes jų šypsenos ir ovacijos yra didelis džiaugsmas, o ko daugiau reikia atlikėjams jei ne nuoširdaus palaikymo. Pažadu, kad šis koncertas sušildys ir pripildys pačių geriausių jausmų. “ – sako atlikėjas. Tad nepraleiskite unikalios ir išskirtinės progos pasimėgauti gyvo garso koncertu Palangos koncertų salėje ir savo atostogas nuspalvinkite dar ryškesnėmis spalvomis, kurių čia tikrai netrūks.

Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
EUGENIJUS CHREBTOVAS. Frank Sinatra Tribute S 2024-07-14 19:00 Palangos koncertų salė, Palanga 26.20 - 45.50
Renginys EUGENIJUS CHREBTOVAS. Frank Sinatra Tribute
Data / Laikas S 2024-07-14 19:00
Renginio vieta Palangos koncertų salė, Palanga
Kaina 26.20 - 45.50
Svarbi informacija

Durys atidaromos: ~18:00 val.
Renginio trukmė: ~1.30 val.
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos

Norėdami įsigyti 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis vipklientai@bilietai.lt


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų gražinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų gražinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informacijos apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Palangos koncertų salė
Vytauto g. 43 Palanga Lietuva
Organizatorius
MB Charoite projects
Subačiaus g. 8 – 18 Vilnius 01302 Vilnius
Tel.+37061606171 / charoiteprojectsc@gmail.com
Įmonės kodas: 305771330
Renginys EUGENIJUS CHREBTOVAS. Frank Sinatra Tribute
Data / Laikas S 2024-07-14 19:00
Renginio vieta Palangos koncertų salė, Palanga
Kaina 26.20 - 45.50
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti