logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

Legendinės grupės RONDO trijų dalių koncertas

Š 2024-10-05 19:00
Pramogų salė VAKARIS, Vilnius
Legendinės grupės RONDO trijų dalių koncertas
Kelis dešimtmečius aktyviai koncertuojanti ir nuolat pilnas sales klausytojų suburianti legendinė grupė „Rondo“ spalio 5 d. (šeštadienį) Vilniuje, pramogų salėje „Vakaris Vilnius“ savo gerbėjams dovanos laiko patikrintą, bet tuo pačiu kaskart unikalų, netikėtų muzikinių sprendimų bei seno gero rokenrolo dvasios kupiną pasirodymą.
Net iš trijų dalių suręstame koncerte skambės geriausios ir kelių klausytojų kartų pripažintos grupės „Rondo“ dainos, populiariausi visų laikų hitai ir laisve alsuojančios improvizacijos, o pasirodymo kokybės garantu taps solidi grupės patirtis bei scenos veteranų statusas.
 
„Rondo“ - tai gyva lietuviškos pop-rock muzikos legenda, kurios vizitinė kortelė yra išskirtinis muzikinis braižas, meistriškumas bei atsidavimas klausytojams. Šis rudens koncertas - tai net trijų dalių muzikinis triptikas, įtrauksiantis į visiems puikiai žinomų, bet kaskart naujai suskambančių hitų sūkurį. Dalis repertuaro neabejotinai dvelks nostalgija ir sukurs jaukią aurą ramiam pasisėdėjimui ir įsiklausymui. Taip pat programą papuoš ir atmosferą įkaitins energingi šokio bei greitais ritmais trykštantys kūriniai, neleisiantys atvėsti salės parketui.

Ar reikia dar daugiau argumentų Jūsų simpatijoms pelnyti? „Rondo“ muzika nereikalauja papildomų liaupsių, nes ji pati kuo puikiausiai kalba apie save, tereikia priminti, kad laiko ir tūkstančių ausų patikrintame grupės muzikiniame arsenale rikiuojasi kūriniai lietuvių ir anglų kalbomis: nuo autorinių iki liaudies dainų, nuo Franko Sinatros iki „ZZ Top“ bei kitų žymiausių užsienio atlikėjų hitų koverių. „Egle, mano sese“, „Laukų gėlė“, „Pelenė“, „Palauk, sustok“, „Sudie, Eliza“, „Rytas perone“ - tai laikui nepavaldžios dainos, su kuriomis užaugo ne viena lietuviškos pop muzikos mylėtojų karta ir kurios tuo pačiu reprezentuoja gerą lietuvišką pop-rokenrolą. Brandžiai publikai ši muzika sukelia šiltų sentimentų audrą, tačiau ir jaunoji karta nėra abejinga klasikiniam „Rondo“ skambesiui, nes grupės narių talentas, patirtis bei atsidavimas muzikai įtikina
net reikliausius melomanus.
 
Rondo - Tu Kaip Sapnas:
https://youtu.be/2QRo4qhZ__w
 
Trijų dalių gyvo skambesio pasirodymas neprailgs drauge su profesionaliais grupės „Rondo“ muzikantais:
- Aleksandras Ivanauskas-Fara (vokalas, bosinė gitara);
- Raimondas Dauginas (klavišiniai);
- Sergejus Persijanovas (gitara);
- Robertas Mankus (mušamieji).

Muzikantai gyvo garso koncertuose nešykšti staigmenų. Šie pasirodymai – tai ne tik gyvas skambesys, bet ir nuolatinės improvizacijos. Tai gyvas bendravimas su publika, išgyvenant „čia ir dabar“ stebuklą. Tai dainos, įkvepiančios mylėti, šokti, atsipalaiduoti, nutolti nuo kasdienybės ir gyventi muzikos ritmu.

Išskirtinis rudeninis grupės „Rondo“ koncertas – 2024 m. spalio 5 d. (šeštadienis) 19:00 val. Vilniaus pramogų salėje „Vakaris“. Pasirodyme visa tai, kas brandu, artima širdžiai, kokybiška ir nepabosta niekada!
Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
Legendinės grupės RONDO trijų dalių koncertas Š 2024-10-05 19:00 Pramogų salė VAKARIS, Vilnius 23.65 - 28.65
Renginys Legendinės grupės RONDO trijų dalių koncertas
Data / Laikas Š 2024-10-05 19:00
Renginio vieta Pramogų salė VAKARIS, Vilnius
Kaina 23.65 - 28.65
Svarbi informacija
Perkant 10 ir daugiau bilietų kreipkitės: vipklientai@bilietai.lt

Durys: ~18 val.
Renginio trukmė: ~2 val. 
Pertraukos: 2
Vaikai įleidžiami nemokamai: iki 6 metų amžiaus (neužimant papildomos vietos)
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos

Gerbiamieji lankytojai, didesnė bilieto kaina užtikrina Jums daugiau komforto mėgaujantis renginiu.

Pramogų salėje “Vakaris” yra atskira erdvė skirta 15-30 žmonių. Čia galite  paminėti svarbiausias Jūsų šventes mėgaujantis koncertu. Dėl rezervacijos rašykite el.paštu vilnius@vakaris.lt


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų gražinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų gražinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informaciją apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Pramogų salė VAKARIS
A. Stulginskio g. 8 (''Pramogų bankas'' 3-4 aukštai) Vilnius Lietuva
Organizatorius
Vakaras tau, MB
Buivydiškių g. 14-707 Vilnius
vilnius@vakaris.lt / +37069903624
Įmonės kodas: 304596967
Renginys Legendinės grupės RONDO trijų dalių koncertas
Data / Laikas Š 2024-10-05 19:00
Renginio vieta Pramogų salė VAKARIS, Vilnius
Kaina 23.65 - 28.65
Kitos datos Tas pats organizatorius Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą HIPERBAND atlieka legendines ''Hiperbolės'' dainas HIPERBAND atlieka legendines ''Hiperbolės'' dainas Pramogų salė VAKARIS, Vilnius
Prekyba sustabdyta (PERKELIAMAS) EKTOMORF - VIVID BLACK Over Europe 2024 Prekyba sustabdytaPrekyba sustabdyta(PERKELIAMAS) EKTOMORF - VIVID BLACK Over Europe 2024 Pramogų salė VAKARIS, Vilnius
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti