logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

Mes visuomet vaikai

K 2024-05-02 18:30
POLIFONIJA kamerinė koncertų salė, Šiauliai

Mes visuomet vaikai

Koncerte „Mes visuomet vaikai“ pasirodys per daugelį metų dalinimąsi scena susistygavęs trio: klausytojų numylėta solistė, žavingoji Ona Kolobovaitė (sopranas), pirmasis Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro smuikas Zbignievas Levickis ir gitaros meistras Aurelijus Globys. Skirtingą, tačiau turtingą karjeros ir koncertinę patirtį turintys muzikai scenoje susitinka kaip vienas kolektyvas ir kaskart publikai atneša spalvingų emocijų.

Smuikininkas Z. Levickis žinomas kaip Lietuvos Valstybinio simfoninio orkestro koncertmeisteris. Per daugiau nei trisdešimt metų scenoje muzikantas pamėgino įvairius grojimo stilius: iš savo mokytojo profesoriaus Raimundo Katiliaus išmokęs siekti tikslumo ir dėmesingumo detalėms orkestro repertuare smuikininkas nušlifavo sudėtingiausius klasikinius kūrinius, o susitikęs su A. Globiu išbandė roko interpretacijas smuikui bei suprato, kad tikslumas nublanksta jei grojama be emocijos. Kaip klasikinės muzikos atlikėjas maestro grojo solo ir su įvairiais kolektyvais Jungtinėse Amerikos Valstijose, Singapūre, Taivane, Turkijoje, Ispanijoje ir kitose šalyse. 1998 m. smuikininkas  apdovanotas Lenkijos Atgimimo kavalieriaus ordinu. Muzikanto karjeroje klasikinę muziką kartais paįvairina populiarioji - 2013 m. Z. Levickis buvo muzikinio projekto „Auksinis balsas“ komisijos nariu.

O. Kolobovaitė yra Visagino laukų gėlė, į didžiąją ir televizijos scenas žengusi dar studijų metais. Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje studijavo profesorės Sigutės Stonytės klasėje. Paskutiniaisiais studijų metais pasirodė televiziniame projekte „Triumfo arka“, jį laimėjo ir pavergė žiūrovų širdis ne tik pribloškiančiu balsu, bet ir šiltumu, nuoširdumu, maloniu bendravimu su klausytojais. Televizijoje dainininkė taip pat dalyvavo muzikiniame šou „Žvaigždžių duetai 5“, kur duetu su šokėju Andriumi Butkumi finale iškovojo ketvirtą vietą. Solistė yra atlikusi vaidmenų Giedriaus Kuprevičiaus miuzikluose „Ugnies medžioklė su varovais“ ir „Veronika“, Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro statytose operose „Traviata“ (kompozitorius Giuseppe Verdi), „Figaro vedybos“ (Wolfgang Amadeus Mozart), dramos spektaklyje „Meistriškumo pamoka“ (režisierius Gytis Padegimas), Gedimino Gelgoto muzikinėje misterijoje „Musicality of Life“. Dainuoja įvairių stilių muziką, koncertuoja kaip solistė ir su scenos partneriais.

Gitaristas virtuozas A. Globys su įvairiausiais muzikantų ansambliais ir kolektyvais yra grojęs rokenrolą, estradines dainas, romansus, šlagerius, disko, flamenko, rytietiško stiliaus, Lotynų Amerikos ritmus bei kuriantis savo muziką. Su Valstybiniu simfoniniu orkestru ir Z. Levickiu parengė žiūrovams įsiminusią roko ir klasikinės muzikos sceninę dvikovą bei yra išleidęs CD įrašų. Per 37 metus scenoje, dešimtį jų jau koncertuoja trio su  Z. Levickiu ir O. Kolobovaite.

Trio gegužės 2 d. dovanos muzikinę dovaną išsiilgusiems ispaniškų dainų skambesio, romantiškų baladžių, meilės prisipažinimų, žaismingumo ir siautulio. Atlikėjų įvairiapusiškumas suteikia galimybių netikėtoms muzikinėms jungtims ir stilistikos paieškoms, tad šis trio į sceną žengia jus nustebinti. Pakvieskite savo mylimąsias mamas kartu pasiklausyti koncerto ir priminkite joms, „Mes visuomet vaikai“.

Renginio nuoroda: http://www.polifonija.lt

Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
Mes visuomet vaikai K 2024-05-02 18:30 POLIFONIJA kamerinė koncertų salė, Šiauliai 26.00 - 31.00
Renginys Mes visuomet vaikai
Data / Laikas K 2024-05-02 18:30
Renginio vieta POLIFONIJA kamerinė koncertų salė, Šiauliai
Kaina 26.00 - 31.00
Svarbi informacija

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: ~18:00
Renginio trukmė: ~1:15
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos:
- studentams, moksleiviams, senjorams ir asmenims su negalia 1 bilietui (kontrolės metu pateikti nuolaidą įrodantį dokumentą);
- perkant 10 ir daugiau bilietų.


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų gražinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų gražinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informaciją apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
POLIFONIJA kamerinė koncertų salė
Aušros al. 15 Šiauliai Lietuva
Organizatorius
KĮ Šiaulių valstybinis kamerinis choras Polifonija
KĮ Šiaulių valstybinis kamerinis choras Polifonija
Aušros alėja 15 Šiauliai
info@polifonija.lt / +37061142035
Įmonės kodas: 188200756
PVM kodas ND
Renginys Mes visuomet vaikai
Data / Laikas K 2024-05-02 18:30
Renginio vieta POLIFONIJA kamerinė koncertų salė, Šiauliai
Kaina 26.00 - 31.00
Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą KONCERTAS ŠIAULIUOSE GEGUŽĖS 13 D. KONCERTAS ŠIAULIUOSE GEGUŽĖS 13 D. POLIFONIJA kamerinė koncertų salė, Šiauliai
Pirkti bilietą KONCERTAS ŠIAULIUOSE GEGUŽĖS 15 D. KONCERTAS ŠIAULIUOSE GEGUŽĖS 15 D. POLIFONIJA kamerinė koncertų salė, Šiauliai
Pirkti bilietą KONCERTAS ŠIAULIUOSE GEGUŽĖS 17 D. KONCERTAS ŠIAULIUOSE GEGUŽĖS 17 D. POLIFONIJA kamerinė koncertų salė, Šiauliai
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti