logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

QUEEN ''Bohemian Rhapsody - 50 Years On'' European Tour by VIPERS

S 2024-05-05 19:00
COMPENSA koncertų salė, Vilnius

QUEEN "Bohemian Rhapsody – 50 Years On!" – pirmą kartą Lietuvoje!

Gegužės 5 d. Compensa koncertų salėje – unikalus ir vienintelis grupės pasirodymas Vilniuje!

VIPERS – vienintėlė Queen tribute grupė sulaukusi  pripažinimą oficialioje „Queen“ svetainėje už vertę ir kokybę!

Giuseppe Maggioni laikomas legendinio Queen dainininko Freddie Mercury vokaline reinkarnacija ir, be jokios abejonės, vienu geriausių ir geidžiamiausių didžiosios roko legendos interpretuotojų visame pasaulyje! Italijoje gyvenantis dainininkas Giuseppe Maggioni jau daugiau nei dešimt metų keliauja po pasaulį su savo Queen pasirodymais, žavėdamas publiką savo balsu. Vos išgirdus jo balsą, publika stebuklingai katapultuojasi laiku atgal laiko juostoje – būtent ten, kur roko grupė Queen su lyderiu Freddie Mercury šventė savo didžiausią sėkmę.

Scenoje pasirodys: Giuseppe Maggioni (vokalas), Luca Rossi (gitara), Mitia Maccaferri (bosinė gitara), Roberto Previtali (perkusija) ir Olena Karačko (Soprano). Kiekviename koncerte jie atkuria legendines britų grupės, vadovaujamos legendinės asmenybės Freddie Mercury, dainas, pasitelkdami scenografijas ir kostiumus, pabrėžiančius populiariausios pasaulyje grupės įspūdingumą ir muzikinę jėgą.

Vipers yra pati geidžiamiausia Queen tribute grupė visais atžvilgiais, ne tik Italijoje, grupė surengė jau daugiau nei 2000 gyvų koncertų visame pasaulyje. Kiekvienais metais Prancūzijoje, Olandijoje, Vokietijoje, Šveicarijoje, Belgijoje,  Slovėnijoje ir kitose valstybėse vyksta šimtai gyvų pasirodymų. Kiekvieną pasirodymą iki paskutinės vietos užpildo „Queen“ gerbėjai. O gegužės 5 d. jie pagaliau pasirodys ir Lietuvoje!

Jei esate tikras Queen gerbėjas – jūs būtinai turite Tai pamatyti. Svaiginantis garsas ir meistriškas roko kūrinių atlikimas neleis likti abejingais.

 
Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
QUEEN ''Bohemian Rhapsody - 50 Years On'' European Tour by VIPERS S 2024-05-05 19:00 COMPENSA koncertų salė, Vilnius 34.50 - 79.50
Renginys QUEEN ''Bohemian Rhapsody - 50 Years On'' European Tour by VIPERS
Data / Laikas S 2024-05-05 19:00
Renginio vieta COMPENSA koncertų salė, Vilnius
Kaina 34.50 - 79.50
Svarbi informacija

 

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

 

Durys atidaromos: 18:00
Renginio trukmė: 2:00
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: anglų
Vaikai įleidžiami nemokamai: iki 6 metų amžiaus imtinai (renginio vietoje pateikti amžių įrodantį dokumentą)
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų gražinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų gražinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informaciją apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Organizatorius
BetMar, UAB
Architektų g. 56-101 Vilnius
betmar.uab@gmail.com / +37067064416
Įmonės kodas: 302632222
PVM kodas LT100009270416
Renginys QUEEN ''Bohemian Rhapsody - 50 Years On'' European Tour by VIPERS
Data / Laikas S 2024-05-05 19:00
Renginio vieta COMPENSA koncertų salė, Vilnius
Kaina 34.50 - 79.50
Tas pats organizatorius Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą Defis, Mirage & Yoko Przebojowa Majówka i wieczór Białych Róż! Defis, Mirage & Yoko Przebojowa Majówka i wieczór Białych Róż! Naujosios Vilnios kultūros centras, Vilnius
Pirkti bilietą (Perkeliamas) THE BEST POL'and'POP FEST: Blanka, Cleo, Kuba (Perkeliamas) THE BEST POL'and'POP FEST: Blanka, Cleo, Kuba COMPENSA koncertų salė, Vilnius
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti