logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

Raudondvario vakaras: Dinamika, Žemaitukai ir Inga Jankauskaitė | Liepos 19

Pn 2024-07-19 19:30
Raudondvario dvaras, Raudondvario seniūnija

Unikalioje vietoje – legendinės grupės „Dinamika, Žemaitukų bei Ingos Jankauskaitės koncertas: tai išskirtinis vasaros vakaras

Liepos 19 dieną Kauno rajone esantį Raudondvario dvaro kiemą sudrebins išskirtinis renginys – „Raudondvario vakaras“. Pirmą kartą vyksiančiame renginyje savo konertus surengs legendinė grupė „Dinamika“, daugybės klausytojų pamėgti „Žemaitukai“ bei kaskart savo kūryba stebinanti dainininkė Inga Jankauskaitė.

Vienoje gražiausių šalies vietų įvyksiančiame renginyje vieno vakaro metu laukia ne tik trys koncertai, bet ir galimybė mėgautis maistu bei užkandžiais. Pasak organizatorių, tai išskirtinis vasaros vakaras, kupinas kokybiškos muzikos.

„Tokio koncepto renginys Raudondvaryje įvyks pirmą kartą. Labai džiaugiamės, kad vienoje scenoje pasirodys tokie ryškūs atlikėjai ir grupės. Siekiame, kad susirinkusi publika kokybiškai praleistų laiką ir pasimėgautų ne tik nuostabiais Raudondvario dvaro vaizdais, bet kitais vasaros malonumams būdingais atributais“, – teigia organizatoriai.

Ne pirmą kartą Raudondvario dvare savo pasirodymą surengsianti žinoma šalies dainininkė Inga Jankauskaitė ruošia išskirtinę programą, kurioje nuskambės ne tik geriausios atlikėjos dainos, bet ir muzikinės naujienos.

Populiari atlikėja I. Jankauskaitė savo muzikinėje karjeroje jau yra pristačiusi keturis albumus, kuriuose ir daugybė didelio populiarumo susilaukusių kūrinių, tarp kurių „Veidrodžiai meluoja“, „Mano vienintelis“, „Šokiai“, „Bėgam ant kalnų“ ir kiti.

Visai neseniai didžiausias šalies arenas drebinusi legendinė grupė „Dinamika“ įrodė, kad klausytojai jų pasiilgo. Pirmą kartą po atviru dangumi po sugrįžimo pasirodysianti grupė džiaugiasi, kad dar kartą susitiks su savo klausytojais.

Raudondvario dvare nuskambės ir garsiausi „Dinamikos“ hitai „Ačiū tau“, „Padovanok man“, „Palinkėk man gero vėjo“, „Meilės lietus“ bei daugelis kitų.

Liepos 19 dieną klausytojai vienoje gražiausių šalies vietų išvys ir didžiulio populiarumo sulaukusią grupę „Žemaitukai“. 2023 metais svarbiausiuose šalies muzikos apdovanojimuose „M.A.M.A.“, kaip „Geriausi metų tradicinės POP muzikos atlikėjai“ nominuotas duetas ruošia geriausių bei naujausių kūrinių programą.

Grupė „Žemaitukai“ dalyvavo ne viename populiariame TV projekte, koncertavo didžiausiose Lietuvos arenose. Grupės kūriniai „Su draugais“, „Jeigu pasaulis priklausytų man“, „Gėlės“ ir daugelis kitų „Žemaitukų“ dainų internetinėje erdvėje jau yra perklausyti milijonus kartų.

Bilietų prekyba į „Raudondvario vakarą“ startavo šiandien. Bilietus platina Bilietai.lt. Pirmi 200 bilietų pigiau.

Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
Raudondvario vakaras: Dinamika, Žemaitukai ir Inga Jankauskaitė | Liepos 19 Pn 2024-07-19 19:30 Raudondvario dvaras, Raudondvario seniūnija 30.00 - 55.00
Renginys Raudondvario vakaras: Dinamika, Žemaitukai ir Inga Jankauskaitė | Liepos 19
Data / Laikas Pn 2024-07-19 19:30
Renginio vieta Raudondvario dvaras, Raudondvario seniūnija
Kaina 30.00 - 55.00
Svarbi informacija

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: ~18:00
Renginio trukmė: ~4:00
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų gražinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų gražinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informacijos apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Raudondvario dvaras, Raudondvaris
Pilies takas 1 Raudondvario seniūnija Lietuva
Organizatorius
M.A.M.A. pramogos, VšĮ
Algirdo g. 17-4 Vilnius
+37065856799 / info@muzikosapdovanojimai.lt
Įmonės kodas: 304323477
PVM kodas ND
Renginys Raudondvario vakaras: Dinamika, Žemaitukai ir Inga Jankauskaitė | Liepos 19
Data / Laikas Pn 2024-07-19 19:30
Renginio vieta Raudondvario dvaras, Raudondvario seniūnija
Kaina 30.00 - 55.00
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti