logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

The World of Hans Zimmer - A New Dimension

Š 2024-10-26 20:00
Twinsbet Arena, Vilnius

The World of Hans Zimmer – A New Dimension

2024 metų spalio 26 dieną Lietuvoje pasirodymą pirmą kartą surengs garsiausio pasaulyje kino filmų kompozitoriaus Hanso Zimmerio muzikos projektas „The World of Hans Zimmer“. Išskirtiniame Hanso Zimmerio kuruojamame pasaulinio turo „A New Dimension“ koncerte legendinę muziką iš žymiausių Holivudo filmų atliks 100 muzikantų simfoninis koncertas ir pasaulinio garso solistai.

Galinga, nuostabi ,dramatiška, gniaužianti kvapą, stipri ir jaudinti – tokiais žodžiais apibūdinama net dviem „Oskarais“ apdovanoto kompozitoriaus Hanso Zimmerio sukurta muzika. „Su „The World of Hans Zimmer“ Holivudo maištininkui pavyko sukurti žavingą, dinamišką ir jaudinančią gyvos muzikos patirtį, kokią retai pasitaiko išgirsti“, – šį projektą įvertino Jungtinės Karalystės visuomeninis transliuotojas BBC.

The World of Hans Zimmer“ – tai visame pasaulyje pripažinimą pelnęs ypatingas muzikos projektas, leidžiantis garsiausių kino filmų muzikos magiją žiūrovams patirti gyvai pasirodyme su pilnos sudėties simfoniniu orkestru. Anot paties Hanso Zimmerio, vienas šių koncertų tikslų – išsaugoti orkestro kultūrą ir leisti klausytojams iš naujo atrasti unikalius orkestrinės muzikos atspalvius ir naujau pažinti jo muziką. „Yra daugybė istorijų, kurias norėčiau papasakoti, ir mano ilgamečių bendražygių ir draugų, kuriuos norėčiau pristatyti koncertuose“, – teigia kompozitorius.

Hanso Zimmerio muzika yra įkvėpusi daugelį atlikėjų ir skamba koncertuose visame pasaulyje, tačiau „The World of Hans Zimmer“ yra vienintelis oficialus šio kompozitoriaus muzikos projektas, o Hansas Zimmeris asmeniškai prižiūri jo kokybę. Nors pats kompozitorius scenoje nedalyvauja, jis yra šio projekto pasirodymų programos kuratorius ir muzikos vadovas. Pirmasis „The World of Hans Zimmer“ koncertų turas „The World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration“ startavo Vokietijoje 2018 metais ir nuo tada apkeliavo visą pasaulį.

2024 metais, „The World of Hans Zimmer“ pristatys naują muzikos programą, o turo pavadinimas „A New Dimension“ (liet. „Nauja dimensija“) atspindi, kad kompozitorius Hansas Zimmeris turo pasirodymams atriko ir aranžavo naujus kūrinius iš savo didžiulio kino filmams sukurtos muzikos katalogo, kurie atliekami simfoninio orkestro gyvai leis klausytojams panerti į naujas potyrių dimensijas. 2024 metais Hanso Zimmerio kūrinių magija vėl pasklis naujame koncertų turte „A New Dimension“ ir skambės gyvai, atliekant žymiausiems pasaulio solistams ir meistriškam simfoniniam orkestrui.

Hansas Zimmeris yra vienas geriausiai žinomų šių laikų kompozitorių. Išskirtinės Hanso Zimmerio sukurtos melodijos ir šiuolaikinės muzikos kompozicijos sužavėjo daugybę visų kartų gerbėjų ir yra atpažįstamos visame pasaulyje. „The World of Hans Zimmer“ pasirodymuose orkestras gyvai atlieka muziką iš garsiausių Holivudo filmų, kuriems garso takelius sukūrė Hansas Zimmeris, tarp jų – „Dune“, „James Bond – No Time to Die“, „The Lion King“, „Gladiator“. „Pirates of the Caribbean“, trilogija „The Dark Knight“, „Interstellar“, „Last Samurai“, „Top Gun: Maverick“.

The World of Hans Zimmer“ jau paskelbė per 50 turo „A New Dimension“ pasirodymų Europoje, tarp jų – ir koncertą garsioje Londono „O2“ arenoje. Išskirtinis koncertas „The World of Hans Zimmer – A New Dimension“ Lietuvoje vyks kitų metų spalio 26 dieną ASG arenoje, Vilniuje. Tai bus pirmasis oficialaus Hanso Zimmerio projekto „The World of Hans Zimmer“ pasirodymas Lietuvoje.

Daugiau informacijos apie „The World of Hans Zimmer“: https://www.worldofhanszimmer.com/

The World of Hans Zimmer - A New Dimension – 2024: https://youtu.be/LmkXbSZvrbI

The World Of Hans Zimmer: https://youtu.be/MVSbTM6f0aE

 
Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
The World of Hans Zimmer - A New Dimension Š 2024-10-26 20:00 Twinsbet Arena, Vilnius 65.00 - 199.00
Renginys The World of Hans Zimmer - A New Dimension
Data / Laikas Š 2024-10-26 20:00
Renginio vieta Twinsbet Arena, Vilnius
Kaina 65.00 - 199.00
Svarbi informacija
Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt
 
Durys atidaromos: 18:00 val.
Koncerto pradžia: 20 val.
Renginio trukmė: 3 val.
Pertraukos: 1
Renginio kalba:  anglų
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos
 
Organizatorius pasilieka teisę keisti salės planą.
 
Lounge sektoriai
Pirkdami juos gausite:
• Atskirą įėjimą ir rūbinę;
• Patogiausią vietą stebėti renginį;
• Išskirtinį meniu baruose;
• Kitas pramogas ir jaukią atmosferą.
 
BONUS sektoriai.
Pirkdami juos gausite:
• 20 % nuolaida maistui ir gaiviesiems gėrimams arenos maitinimo baruose;
• Nemokamos rūbinės paslaugos bendrose arenos erdvėse

*Įsigyjant šias vietas, jums nereikia turėti jokios narystės.
 


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų gražinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų gražinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informaciją apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Twinsbet Arena
Ozo g. 14 Vilnius Lietuva
Organizatorius
Metų Partneriai, UAB
Metų Partneriai, UAB
Vytenio g. 46 Vilnius
+370 696 68 992 / urte@shownet.lt
Įmonės kodas: 125543841
PVM kodas LT100000922910
Renginys The World of Hans Zimmer - A New Dimension
Data / Laikas Š 2024-10-26 20:00
Renginio vieta Twinsbet Arena, Vilnius
Kaina 65.00 - 199.00
Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą ABONEMENTAS / SEASON TICKET PopuliarusPopuliarusABONEMENTAS / SEASON TICKET - Twinsbet Arena, Vilnius
Pirkti bilietą ESTIJA (EST) - UKRAINA (UKR) PopuliarusPopuliarusESTIJA (EST) - UKRAINA (UKR) Twinsbet Arena, Vilnius
Pirkti bilietą KINIJA (CHN) - ISPANIJA (ESP) PopuliarusPopuliarusKINIJA (CHN) - ISPANIJA (ESP) Twinsbet Arena, Vilnius
Pirkti bilietą LIETUVA (LTU) - ESTIJA (EST) PopuliarusPopuliarusLIETUVA (LTU) - ESTIJA (EST) Twinsbet Arena, Vilnius
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti