logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

Strong Run – Komandos

Š 2024-05-04 09:00
Sporta un atpūtas komplekss Zelta Zirgs, Ķegums
Stirpo skrejiens (komandos) Pagrindinė rungties distancija, skirta komandoms, turinčioms gerą fizinį pasirengimą. Dalyvauti kviečiami nuolat fizinę veiklą užsiimantys sportininkai ir sporto entuziastai, taip pat norintys siekti gerų rezultatų ir mesti sau iššūkį į naują lygį. Ši distancija skirta išbandyti savo drąsą ir valią kiekvienam bėgikui. Kviečiamos registruotis moterų, vyrų ir mišrios komandos. Komandą turi sudaryti 4 nariai. Dalyviai nuo 14 metų gali dalyvauti šioje distancijoje, tačiau iki 18 metų tai turi būti daroma kartu su tėvais arba gavus raštišką jų sutikimą. Leidimas bus išsiųstas registracijos formoje nurodytu elektroniniu paštu ir turi būti pasirašytas elektroniniu būdu arba jį galima užpildyti varžybų dieną varžybų centre.
 
 
Vieta - Ķegums, Sporto ir poilsio kompleksas Zelta Zirgs. Dalyvių patogumui šio nuotykio dalyvių skaičius ribojamas iki 3000! Pirmieji 300 narių gauna specialią registracijos kainą! Sirgalių ir dalyvių keleivių skaičius neribojamas ir yra nemokamas.
 
Stipro skrejiens Po ilgesnės pertraukos gegužės 4 dieną vėl organizuojamos didžiausios nacionalinės ištvermės ir nuotykių lenktynės Latvijoje, taip tęsiant anksčiau pradėtą tradiciją Latvijos Nepriklausomybės atkūrimo metinių garbei. Šį kartą ypatingai pamąstyta, kad lenktynėse galėtų dalyvauti visi norintys, nepriklausomai nuo amžiaus ir fizinio pasirengimo lygio. „Stripro skrejiens“ yra daugiau nei ištvermės lenktynės. Renginio tikslas – suteikti naujos patirties kiekvienam besidominančiam, išlipant iš įprastos komforto zonos, įsitikinti savo fizine ir psichine ištverme. Šiose varžybose pagrindinė motyvacija – stiprinti valią, įgyti pasitikėjimo savo jėgomis ir ištiesti pagalbos ranką kitiems trasos dalyviams, taip sužadinant Latvijos žmonių vienybės jausmą. Varžybose galima dalyvauti keturiose skirtingo sunkumo distancijose, pradedant nuo vaikams pritaikytos trasos ir šeimyninės distancijos su mažesniu apkrovimu ir sunkumų kliūtimis, iki pagrindinio starto moterų ir vyrų grupėse bazinėje distancijoje. Stiprybės bėgimas su įvairiais išbandymais vandens telkiniuose, tranšėjose, miškuose ir kitose sporto komplekso teritorijos vietose. Kita vertus, „Stipro Skrējiens Elite“ grupėje dėl prizinių vietų varžosi aukštesnio fizinio pasirengimo sportininkai.

Svarbu žinoti! Dalyvavimo mokestis bus didinamas pagal užsiregistravusių dalyvių skaičių, ne iki konkrečios datos (išskyrus renginio savaitę) Atkreipkite dėmesį į kainų lentelę. Dalyvių skaičiaus padidėjimas iki kainos padidėjimo skaičiuojamas sumoje visoms distancijoms. Kai tai bus pasiekta, startiniai mokesčiai visoms distancijoms padidės ir pigiausios registracijos nebus pasiekiamos. Kai tik pasieks 3000 užsiregistravusių dalyvių, registracija į renginį bus stabdoma. Apie dalyvių skaičių ir likusias laisvas vietas nuolat informuosime „Stipro Skrējiens“ „Instagram “ ir „Facebook“   paskyrose. „Bilietu Servis“ įsigytus registracijos bilietus galima keisti į „Stipro skrejiens EXPO“ dalyvių numerius (vieta tikslinama) arba renginio vietoje.
 

Renginio nuoroda: http://www.stiproskrejiens.lv

Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
Strong Run – Komandos Š 2024-05-04 09:00 Sporta un atpūtas komplekss Zelta Zirgs, Ķegums 141.20
Renginys Strong Run – Komandos
Data / Laikas Š 2024-05-04 09:00
Renginio vieta Sporta un atpūtas komplekss Zelta Zirgs, Ķegums
Kaina 141.20
Svarbi informacija
●    Tai yra "Stipro skrejiens" registracija.
●    Komandos narių asmens duomenys turės būti nurodyti šiuose registracijos pirkimo etapuose.
●    Bendrakeleiviams ir žiūrovams įėjimas į renginį nemokamas!

●    Bilietų kasoje įsigytus registracijos bilietus galima iškeisti į dalyvių numerius "Stipro skrejiens EXPO" parodoje (vieta bus nurodyta) arba renginio vietoje.
●    Komandą turi sudaryti 4 dalyviai. Fiksuojamos vyrų, moterų ir mišrios komandos.
●    Šioje distancijoje gali dalyvauti dalyviai nuo 14 metų. Iki 18 metų su tėvais arba su raštišku tėvų leidimu. Leidimas bus išsiųstas registracijos formoje nurodytu el. paštu ir turi būti pasirašytas elektroniniu būdu. Jį taip pat bus galima užpildyti renginio parodos ir varžybų dieną, varžybų centre.
 


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų gražinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų gražinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informacijos apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Sporta un atpūtas komplekss Zelta Zirgs
Dzintaru iela 1 Ķegums Latvija
Organizatorius
Creo Event SIA
Artilērijas iela 29 Rīga LV1009 Rīga
+371 29115050 / info@stiproskrejiens.lv
Įmonės kodas: 54103116691
PVM kodas LV54103116691
Renginys Strong Run – Komandos
Data / Laikas Š 2024-05-04 09:00
Renginio vieta Sporta un atpūtas komplekss Zelta Zirgs, Ķegums
Kaina 141.20
Kitos datos Tas pats organizatorius Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą Strong Run - Įmonių čempionatas UžsienyjeUžsienyjeStrong Run - Įmonių čempionatas Sporta un atpūtas komplekss Zelta Zirgs, Ķegums
Pirkti bilietą Strong Run - Vaikų bėgimas UžsienyjeUžsienyjeStrong Run - Vaikų bėgimas Sporta un atpūtas komplekss Zelta Zirgs, Ķegums
Pirkti bilietą Strong Run – Draugų bėgimas UžsienyjeUžsienyjeStrong Run – Draugų bėgimas Sporta un atpūtas komplekss Zelta Zirgs, Ķegums
Pirkti bilietą Strong Run – Elitinės komandos UžsienyjeUžsienyjeStrong Run – Elitinės komandos Sporta un atpūtas komplekss Zelta Zirgs, Ķegums
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti