logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

2024 m. FIA Europos automobilių kroso čempionatas

Š 2024-06-08 11:00
Vilkyčių autosporto kompleksas, Šilutė

2024 m. FIA Europos automobilių kroso čempionato III etapas ir Lietuvos automobilių kroso čempionato II etapas

Jau eilę metų automobilių sporto klubo „Vilkyčiai“ organizuojamas Europos automobilių kroso čempionato etapas kiekvieną sykį sutraukia tūkstantines minias žiūrovų, norinčių savo akimis išvysti pajėgiausius Senojo žemyno lenktynininkus. Jiems tradiciškai pirštinę kasmet meta ir Lietuvos sportininkai, lenktyniaujantys „Buggy 1600“ technika. Tačiau šiemet varžybų organizatoriai nusprendė renginio kartelę pakelti į dar aukštesnį lygį ir kartu su Europos automobilių kroso čempionato etapu vykdyti ir Lietuvos automobilių kroso čempionato varžybas.

Praėjusiais metais šalyje surengtas čempionatas į Vilkyčius sutraukė stipriausius Europos automobilių kroso čempionato dalyvius, tad susirinkusiems žiūrovams tikrai nebuvo kada nuobodžiauti. Į Vilkyčių trasą gausiai susirinkę autokroso aistruoliai stebėjo bekompromisę kovą, šaltų nervų iš pilotų reikalaujančius lenkimus, nemažai kontaktų bei keletą virtimų. Šiemet Lietuvos auto sporto gerbėjai vėl turės progą išvysti greičiausius senojo žemyno autokroso pilotus.         

Varžybų pradžia šeštadienį nuo 11 val., o sekmadienį nuo 8 val. Renginio metu žiūrovų laukia staigmenos, tradicinė išskirtinių senovinių automobilių paroda, taipogi bus galima išvysti ir naujuosius, patikimus ir galingus ,,AODES‘‘ keturračius, kuriuos čia pristatys ,,Motoway‘‘ salono atstovai, o birželio 8 d. 20 val. vyks atlikėjo iš Latvijos koncertas į kurį nemokamai galės patekti visi tie, kurie yra įsigiję varžybų bilietą.

Visų laukiame birželio 8 - 9 dienomis Vilkyčiuose. Laukia nuostabi automobilių kroso šventė, kurioje varžysis patys greičiausi Europos sportininkai. Tokio masto automobilių kroso renginys mūsų šalyje yra vienintelis per metus.
Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
2024 m. FIA Europos automobilių kroso čempionatas Š 2024-06-08 11:00 Vilkyčių autosporto kompleksas, Šilutė 8.00 - 21.00
Renginys 2024 m. FIA Europos automobilių kroso čempionatas
Data / Laikas Š 2024-06-08 11:00
Renginio vieta Vilkyčių autosporto kompleksas, Šilutė
Kaina 8.00 - 21.00
Svarbi informacija

Durys atidaromos: ~08:00
Renginio trukmė: ~18:00
Pertraukos: ~30 min.
Renginio kalba: lietuvių, anglų
Vaikai įleidžiami nemokamai: iki 7 metų amžiaus imtinai (renginio vietoje pateikti amžių įrodantį dokumentą)
Amžiaus cenzas: ne
Nuolaidos: vaikams iki 12 metų


Norėdami įsigyti 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis vipklientai@bilietai.lt


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų gražinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų gražinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informacijos apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Vilkyčių autosporto kompleksas
Kebelių 4, Kebelių km. Šilutės r. Šilutė Lietuva
Organizatorius
ASK VILKYČIAI
Minijos g. 27 Vilkyčių km. Šilutės raj.
8639939290; vilkyciai.ask@gmail.com
Įmonės kodas: 193132577
Renginys 2024 m. FIA Europos automobilių kroso čempionatas
Data / Laikas Š 2024-06-08 11:00
Renginio vieta Vilkyčių autosporto kompleksas, Šilutė
Kaina 8.00 - 21.00
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti