logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

FK ''Sūduva'' 2024 m. abonementas

Pr 2024-01-01 10:00 - A 2024-12-31 22:00
Marijampolės futbolo arena (stadionas), Marijampolė

FK „Sūduva“ 2024 m. narystė ir abonementai

Marijampolės futbolo klubas „Sūduva“ kviečia būti kartu su komanda 2024 metų sezono metu.

„Sūduva“ savo stadione vėl sužais mažiausiai 18 rungtynių, jose lankytis patogiausia įsigijus narystę arba tik abonementą, suteikiančius galimybę turėti tik sau rezervuotą nuolatinę vietą patogiausiose rungtynių stebėjimui vietose.

Narysčių ir abonementų savininkai galės be papildomų išlaidų stebėti visas 18 sezono A lygos rungtynių Marijampolėje, patekti į LFF taurės turnyro rungtynes (jei burtai „Sūduvai“ lems būti jų šeimininke) bei stebėti visas „Sūduvos B“ komandos namų rungtynes.

Senjorai, studentai, moksleiviai, vaikai ir asmenys, turintys negalią, narystę ir abonementus gali įsigyti su nuolaida (prie įėjimo į stadioną reikės pateikti nuolaidą pagrindžiantį dokumentą).

2024 metų FK „Sūduva“ narystės ir abonementai

„AUKSINĖ NARYSTĖ“


Įsigijusieji „Auksinę narystę“ futbolo gerbėjai viso sezono metu turės sau rezervuotas vietas VIP sektoriuje, naudosis VIP sektoriaus įėjimu, sezono metu bus kviečiami į mažiausiai du specialius susitikimus su „Sūduvos“ treneriais ir vadovais, gaus dovanų komandos šaliką bei galės prisijungti prie uždaros klubo narių grupės socialiniame tinkle „Facebook“.

„SIDABRINĖ NARYSTĖ“

Įsigijusieji „Sidabrinę narystę“ futbolo gerbėjai viso sezono metu turės sau rezervuotas vietas centriniuose D arba E sektoriuose, galės prisijungti prie uždaros klubo narių grupės socialiniame tinkle „Facebook“ bei per kiekvienas namų rungtynes dalyvaus tik šiai grupei skirtoje loterijoje, kuriose bus galima laimėti „Sūduvos“ atributikos.

ABONEMENTAS

Įsigijusieji 2023 m. sezono abonementą futbolo gerbėjai viso sezono metu turės sau rezervuotas vietas stadiono centrinėje dalyje esančiuose C arba F sektoriuose.

Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
FK ''Sūduva'' 2024 m. abonementas Pr 2024-01-01 10:00 Marijampolės futbolo arena (stadionas), Marijampolė 70.00 - 200.00
Renginys FK ''Sūduva'' 2024 m. abonementas
Data / Laikas Pr 2024-01-01 10:00
Renginio vieta Marijampolės futbolo arena (stadionas), Marijampolė
Kaina 70.00 - 200.00
Svarbi informacija
Atsiėmimas: Įsigijusieji naryses ir abonementus iki 2024 m. vasario 1 dienos, korteles galės atsiimti prieš pirmąsias naujo sezono oficialias „Sūduvos“ namų rungtynes.

Nuolaida:
-50% moksleiviams, studentams, senjorams, asmenims su negalia
-Kaina tik 1 Eur vaikams iki 12 metų
*Norint pasinaudoti nuolaida į nuolaidos laukelį įveskite kodą: NUOLAIDA
**Bilietų kontrolės metu prieš rungtynes su abonementu pateikti nuolaidą įrodantį dokumentą


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų gražinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų gražinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informaciją apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Marijampolės futbolo arena (stadionas)
Kauno g. 125 Marijampolė Lietuva
Organizatorius
Viešoji įstaiga MARIJAMPOLĖS FUTBOLO KLUBAS
Kauno g. 125 Marijampolė
+370 343 71178 / info@fksuduva.lt
Įmonės kodas: 151470469
PVM kodas ND
Renginys FK ''Sūduva'' 2024 m. abonementas
Data / Laikas Pr 2024-01-01 10:00
Renginio vieta Marijampolės futbolo arena (stadionas), Marijampolė
Kaina 70.00 - 200.00
Tas pats organizatorius Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą Marijampolės ''Sūduva'' - ''Žalgiris'' Marijampolės ''Sūduva'' - ''Žalgiris'' Marijampolės futbolo arena (stadionas), Marijampolė
Pirkti bilietą Marijampolės ''Sūduva'' - ''Džiugas'' Marijampolės ''Sūduva'' - ''Džiugas'' Marijampolės futbolo arena (stadionas), Marijampolė
Pirkti bilietą Marijampolės ''Sūduva'' - ''Transinvest'' Marijampolės ''Sūduva'' - ''Transinvest'' Marijampolės futbolo arena (stadionas), Marijampolė
Pirkti bilietą Marijampolės ''Sūduva'' - ''Banga'' Marijampolės ''Sūduva'' - ''Banga'' Marijampolės futbolo arena (stadionas), Marijampolė
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti