logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

Andrius Mamontovas

Pn 2024-08-16 20:30
Palangos gintaro muziejus, Palanga

Kompozitoriaus, atlikėjo Andriaus Mamontovo muzikoje susijungia visos stichijos: jo muzika skubos kupinoje kasdienybėje it gaivaus oro gurkšnis, pakylėjantis virš žemės ir tuo pačiu sugrąžinantis prie žmogiškumo šaknų. Jo muzika banguoja ir tyvuliuoja, įtraukia į nepažintas gelmes, o kartais degina jausmų ir patirčių tikrumu.

Rugpjūčio 16 d. susirinkusieji mėgausis jaukiu ir lėtu laiku akustiniame A. Mamontovo koncerte, kuriame suskambės  visiems gerai žinomos ir naujos atlikėjo bei grupės „FOJE“ dainos. „Dainas rašau vienas ir dažnai vienas įrašinėju savo albumus. Man patinka groti su grupe ir dideliais muzikantų kolektyvais, bet kai esi scenoje vienas, užsimezga daug artimesnis ryšys su klausytojais. Juolab, kad mėgstu panaudoti technologijas, kurios leidžia muzikai skambėti pilniau, net jeigu scenoje tik vienas žmogus“, – mintimis apie pasirodymo savitumą dalijasi atlikėjas.

Akustiniai A. Mamontovo pasirodymai pasižymi išskirtiniu artumu, kuris publikai leidžia geriau įsijausti ir panirti į čia pat atliekamą gyvą muziką. Nuolat savo dainoms vis kitokį atspalvį suteikiantis atlikėjas nori ir šį kartą nustebinti klausytojus naujais skambesiais, variacijomis ir įdomesniu pateikimu.

Andrius Mamontovas – žmogus, kurio pristatinėti Lietuvoje nebereikia. Išgirdus jo vardą atmintyje pradeda rikiuotis daugybės jo dainų melodijų nuotrupos ir pavadinimai: „Ufonautai“, „Ar prisimeni mane?“, „Kai tu atversi man duris“, „Geltona. Žalia. Raudona“, „Ar tai būtum tu?“, „Mono arba Stereo“, „Saulės miestas“, „Meilės nebus per daug“, „Laužo šviesa“ ir daugybę kitų. Jis – kompozitorius, aktorius, visuomenininkas, solo atlikėjas bei kultinės Lietuvos grupės „Foje“ lyderis. Nuo 1983 m. aktyviai muzikuojantis Andrius savo diskografijoje turi 21 solinį albumą. Paskutinis jų – plokštelė „Paleisk“ – pasirodė pernai  rudenį. Dar 10 studijinių albumų A. Mamontovas įrašė drauge su savo grupe „Foje“.

 
Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
Andrius Mamontovas Pn 2024-08-16 20:30 Palangos gintaro muziejus, Palanga 27.00 - 46.00
Renginys Andrius Mamontovas
Data / Laikas Pn 2024-08-16 20:30
Renginio vieta Palangos gintaro muziejus, Palanga
Kaina 27.00 - 46.00
Svarbi informacija
Durys atidaromos: ~19:30
Renginio trukmė: ~1:30
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: lietuvių ir anglų
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos


Norėdami įsigyti 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis vipklientai@bilietai.lt


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų gražinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų gražinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informaciją apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Palangos gintaro muziejus
Vytauto g. 17 Palanga Lietuva
Organizatorius
Fors event UAB
Pylimo g. 9-1 Vilnius
info@forsevent.com; +37060592848
Įmonės kodas: 302710977
PVM kodas LT100006777816
Renginys Andrius Mamontovas
Data / Laikas Pn 2024-08-16 20:30
Renginio vieta Palangos gintaro muziejus, Palanga
Kaina 27.00 - 46.00
Kitos datos Tas pats organizatorius Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą Edgaras Montvidas | Simon Lepper Edgaras Montvidas | Simon Lepper Palangos gintaro muziejus, Palanga
Pirkti bilietą The Tiger Lillies The Tiger Lillies Palangos gintaro muziejus, Palanga
Pirkti bilietą Gabrielė Vilkickytė Gabrielė Vilkickytė Palangos gintaro muziejus, Palanga
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti