logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

Edgaras Montvidas | Simon Lepper

T 2024-08-14 20:30
Palangos gintaro muziejus, Palanga

Rugpjūčio 14-ąją ilgaamžius ir prabangius Palangos grafų Tiškevičių rūmus užplūs rafinuotos ir meistriškai atliekamos, giliai išjaustos muzikos skambesys. Įsimintiną koncertą dovanos operos solistas Edgaras Montvidas kartu su pianistu Simonu Lepperiu (UK). Nedažnai Lietuvoje pasirodantis tenoras nustebins publiką poetišku, artistišku, subtiliu aukščiausios kokybės skambesiu ir pasirodymu, kuriame apgalvotas kiekvienas niuansas.

„Minėdamas savo kūrybinės veiklos scenoje 25-ių metų jubiliejų, pasirinkau kamerinės muzikos žanrą, jis, mano manymu yra pats intymiausias būdas susitikti su publika, bendrauti su ja. Džiaugiuosi, jog su šventiška programa šią vasarą aplankysiu ir Palangą“, - sako E.Montvidas.

Balso juvelyru vadinamas Edgaras Montvidas kviečia leistis į kelionę po klasikinės muzikos pasaulį, kuriame pietietiška aistra ir meilė pinasi su giliais išgyvenimais, šviesia melancholija ir jautriomis istorijomis. Solistas klausytojus nukels į Italiją, Prancūziją, Vokietiją, atliks žymiausius ir rečiau girdėti klasikinės muzikos perlus, subtiliai papasakos ne vieną širdį paliečiančią istoriją. 

Talentingasis tenoras E. Montvidas – vienas ryškiausių Lietuvos operos veidų pasaulyje. Solistas nuolat koncertuoja Londono karališkojoje „Covent Garden“ operoje, Didžiajame Ženevos teatre, Anglų nacionalinėje operoje, Frankfurto, Bavarijos, Hamburgo, Nyderlandų ir kituose garsiausiuose Europos operos teatruose. 2023 m. solistui už sėkmingą kūrybinę veiklą suteikta Lietuvos nacionalinė kultūros ir meno premija.

E. Montvidas festivalio klausytojams dovanos įspūdingą pasirodymą, pasakiško grožio muziką ir karštą meilę gyvenimui! Koncerto muzikinis pasakojimas ir emocinis spektras bus itin platūs, todėl neabejojame, kad klausytojams per kūną lakstys šiurpuliukai!

 
Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
Edgaras Montvidas | Simon Lepper T 2024-08-14 20:30 Palangos gintaro muziejus, Palanga 24.00 - 40.00
Renginys Edgaras Montvidas | Simon Lepper
Data / Laikas T 2024-08-14 20:30
Renginio vieta Palangos gintaro muziejus, Palanga
Kaina 24.00 - 40.00
Svarbi informacija
Durys atidaromos: ~19:30
Renginio trukmė: ~1:30
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: lietuvių ir anglų
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos


Norėdami įsigyti 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis vipklientai@bilietai.lt


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų gražinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų gražinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informaciją apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Palangos gintaro muziejus
Vytauto g. 17 Palanga Lietuva
Organizatorius
Fors event UAB
Pylimo g. 9-1 Vilnius
info@forsevent.com; +37060592848
Įmonės kodas: 302710977
PVM kodas LT100006777816
Renginys Edgaras Montvidas | Simon Lepper
Data / Laikas T 2024-08-14 20:30
Renginio vieta Palangos gintaro muziejus, Palanga
Kaina 24.00 - 40.00
Kitos datos Tas pats organizatorius Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą The Tiger Lillies The Tiger Lillies Palangos gintaro muziejus, Palanga
Pirkti bilietą Andrius Mamontovas Andrius Mamontovas Palangos gintaro muziejus, Palanga
Pirkti bilietą Gabrielė Vilkickytė Gabrielė Vilkickytė Palangos gintaro muziejus, Palanga
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti