logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

(Atšauktas) SECRET SERVICE Greatest Hits Tour 2024

Pn 2024-03-01 19:00
COMPENSA koncertų salė, Vilnius
Atnaujinta 2024 02 26

Pranešame, kad atšauktas renginys “SECRET SERVICE Greatest Hits Tour 2024”, kuris turėjo įvykti 2024 m. kovo 1 d. Vilniuje

Pirkę kasose arba pagal išankstinę sąskaitą prašome užpildyti pinigų grąžinimo formą. Prašymą rasite čia:
https://www.bilietai.lt/lit/ticket-refund-application

Prašymai priimami iki 2024 m. kovo 10 d.
Bilietus įsigijusiems internetu pinigai bus grąžinti į tą pačią sąskaitą iš kurios buvo atliktas mokėjimas. Pinigai bus pervesti iki 2024 metų kovo 15 dienos.

Organizatoriai atsiprašo už nepatogumus.

---

Secret Service – legendinė 80-ųjų grupė, kuria vis dar žavisi milijonai gerbėjų visame pasaulyje tik kovo 1 dieną „Compensa“ koncertų salėje, nuo 19.00 val.

Švedų grupės hitai, jungiantys new wave, pop muzikos ir synthpop elementus, Secret Service tapo praėjusio amžiaus klasika.
1979 m. susikūrusi „Secret Service“ pelnė pasaulinę šlovę po to, kai išleido debiutinį albumą „Oh Susie“, kuris dešimtyse šalių atsidūrė topų viršūnėse.
 
„Secret Service“ buvo nominuoti „Geriausios švedų grupės“ ir „Geriausio švediško albumo“ kategorijose prestižiniuose Švedijos muzikos apdovanojimuose „Rockbjörnen“, kurių nugalėtojai nustatomi viešo balsavimo būdu.
 
Didžiąją dalį „Secret Service“ dainų parašė Timas Norellas (muzika) ir Björn Hakansson (žodžiai). Įvairiais laikais grupės sudėtis keitėsi, nuolatiniai jos nariai yra klavišininkas Ulfas Wahlbergas ir Timas Norellas.
 
Viena iš „Secret Service“„vizitinių kortelių“, legendinė melancholiška ir paslaptinga daina „Flash in the Night“, pateko į ne vieną Europos topą ir pačioje Švedijoje buvo 12-oje vietoje. „Ten O'clock Postman“ tapo garsiu hitu visoje Europoje. Kartu su „Oh Susie“ ji Vokietijos top sąraše praleido 55 savaites.
 
Per savo veiklos metus „Secret Service“ išleido aštuonis muzikos albumus, dešimtis hitų ir pardavė milijonus įrašų visame pasaulyje.
 
XXI amžiuje grupė yra taip pat kūrybiškai aktyvi ir daug gastroliuoja. Kartu su naujuoju vokalistu Johnu Beckeriu grupės įkūrėjai įrašė ir išleido keletą hitų („Go On“, „Secret Mission“, „Lit de Parade“). O 2022-ųjų lapkritį grupė išleido naują albumą, kurį sudaro dainos, įrašytos per pastaruosius dvejus metus.
 
Jei norite pasinerti į 8-ojo dešimtmečio aukso eros atmosferą, pamatyti, kaip scenoje atgyja klasika, patirti tikrą „Secret Service“ energiją – nepraleiskite progos apsilankyti jų koncerte Vilniuje.
 
Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta  
(Atšauktas) SECRET SERVICE Greatest Hits Tour 2024 Pn 2024-03-01 19:00 COMPENSA koncertų salė, Vilnius
Renginys (Atšauktas) SECRET SERVICE Greatest Hits Tour 2024
Data / Laikas Pn 2024-03-01 19:00
Renginio vieta COMPENSA koncertų salė, Vilnius
Svarbi informacija

Durys atidaromos: ~17:00
Renginio trukmė: ~2:00
Pertraukos: ~30 min.
Renginio kalba: anglų
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: N-10
Nuolaidos: netaikomos

 

Norėdami įsigyti 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis vipklientai@bilietai.lt


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų gražinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų gražinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informaciją apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Organizatorius
Big Show Europe
Laisvės pr. 60 Vilnius
+370 61913997; bigshow.europe@gmail.com
Įmonės kodas: 305939600
PVM kodas LT100015655313
Renginys (Atšauktas) SECRET SERVICE Greatest Hits Tour 2024
Data / Laikas Pn 2024-03-01 19:00
Renginio vieta COMPENSA koncertų salė, Vilnius
Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą TARPTAUTINIS ŠOKIŲ KONKURSAS DANCE REVOLUTION TARPTAUTINIS ŠOKIŲ KONKURSAS DANCE REVOLUTION COMPENSA koncertų salė, Vilnius
Pirkti bilietą QUEEN ''Bohemian Rhapsody - 50 Years On'' European Tour by VIPERS PopuliarusPopuliarusQUEEN ''Bohemian Rhapsody - 50 Years On'' European Tour by VIPERS COMPENSA koncertų salė, Vilnius
Pirkti bilietą Mashina Vremeni Mashina Vremeni COMPENSA koncertų salė, Vilnius
Pirkti bilietą DIDYSIS MODUS DANCE KONCERTAS DIDYSIS MODUS DANCE KONCERTAS COMPENSA koncertų salė, Vilnius
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti