logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

JULIEN DASSIN with Paris-Tour Eiffel Orchestra I Palanga

Š 2024-08-03 20:00
Palangos koncertų salė, Palanga

Balandį Vilniuje vykęs Julien Dassin koncertas  susilaukė didžiulių pagyrų, o renginio organizatorius užplūdo prašymai koncertą pakartoti, todėl Julien Dassin į Lietuvą sugrįš dar šiemet!

 

Pirmą kartą Palangoje! Rugpjūčio 3 d. Palangos koncertų salėje koncertuos legendinio prancūzų šansonininko sūnus Julien Dassin su geriausiais Prancūzijos muzikantais iš Paris Tour Eiffel Orkestra! Vienintelis žavaus atlikėjo koncertas vyks rugpjūčio 3 d.  Palangos koncertų salėje! 

Joe Dassin – tai Žmogus įėjęs į istoriją ir likęs amžinai gyventi ne milijonų, o milijardų gerbėjų širdyse. Jo darbas pasirodė esąs nemirtingas.

Julien Dassin kartu su geriausiais prancūzų muzikantais atliks dainas iš savo tėvo Joe Dassin repertuaro. Programoje nuskambės gražiausios dainos apie meilę, kurias žino ir dainuoja visas pasaulis: „Et Si Tu N`Existais Pas“, „Salut“, „À toi“, „Emmanuel“, „L'été indien“, „Siffler sur la colline“, „Les Champs Elysees” ir kt. - dainos, kurios karaliavo daugelyje muzikos topų visame pasaulyje.

Stulbinantis Julieno panašumas į tėvą ne tik balsu, bet ir išvaizda, taip pat jo atlikimo maniera daro didelį įspūdį garsiųjų prancūzų hitų gerbėjams.

2024 m. turui kartu su Julienu keliauja geriausi prancūzų muzikantai iš Orchester Paris Tour Eiffel (tarp jų muzikantai, kurie grojo kartu su Joe Dassin).

 

 

Dainininko Joe Dassin sūnus ir režisieriaus Juleso Dassino anūkas Julienas gimė 1980 m. kovo 22 d. Neuilly-sur-Seine netoli Paryžiaus. Julienas užaugo Fecherolyje, Joe pastatytame šeimos dvare, kartu su savo motina Christine ir metais už jį vyresniu broliu Džonatanu.

2010 m. jis pastatė miuziklą „Il tait une fois... Joe Dassin“, kuris buvo paremtas dainomis iš Joe Dassin repertuaro ir pasakojimu apie jo nuostabų gyvenimą. Su juo Julienas pradėjo savo puikią muzikinę karjerą, perdainuodamas gerai žinomas tėvo dainas.

Tuo pačiu metu Julienas pradėjo leisti savo muzikos albumus. Tačiau žiūrovai ir toliau mato tėvą sūnuje, dainuojantį jo dainas. Julienas sako, kad nėra dėl to įsižeidęs, bet tuo didžiuojasi: „Vaikystėje ir paauglystėje buvo sunku visiems būti Joe Dassin sūnumi, bet paskui pasidarė lengviau. Moterys dažnai man sako: „Mes labai gerai pažinojome tavo tėvą! Tiesą sakant, visa Prancūzija jį pažinojo! O savo tėvą pažįstu lygiai taip pat, kaip ir bet kas kitas. Net ne kaip tėvą, o kaip menininką Joe Dassin. Žiūrėjau visas jo programas, tyrinėjau jo judesius, veido išraiškas, gestus. Ko jis mėgo ir ko nekentė – ar namie vilkėjo baltą kostiumą, ar džinsus su marškinėliais. Išstudijavau visas šias detales, kad jį pažinčiau. Aš esu didžiausias jo gerbėjas!”

 
Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
JULIEN DASSIN with Paris-Tour Eiffel Orchestra I Palanga Š 2024-08-03 20:00 Palangos koncertų salė, Palanga 32.00 - 64.00
Renginys JULIEN DASSIN with Paris-Tour Eiffel Orchestra I Palanga
Data / Laikas Š 2024-08-03 20:00
Renginio vieta Palangos koncertų salė, Palanga
Kaina 32.00 - 64.00
Svarbi informacija
Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt
 
Renginio pradžia: 20:00
Durys atidaromos: 19:00
Renginio trukmė: 2:00
Pertraukos: nėra
Vaikai įleidžiami nemokamai: iki 7 metų imtinai neužimant papildomos vietos (renginio vietoje pateikti dokumentą)
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos
 


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų grąžinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informacijos apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Palangos koncertų salė
Vytauto g. 43 Palanga Lietuva
Organizatorius
BetMar, UAB
Architektų g. 56-101 Vilnius
betmar.uab@gmail.com / +37067064416
Įmonės kodas: 302632222
PVM kodas LT100009270416
Renginys JULIEN DASSIN with Paris-Tour Eiffel Orchestra I Palanga
Data / Laikas Š 2024-08-03 20:00
Renginio vieta Palangos koncertų salė, Palanga
Kaina 32.00 - 64.00
Tas pats organizatorius Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą Queen show: 50 years tour with choir and orchestra | Vilnius Queen show: 50 years tour with choir and orchestra | Vilnius COMPENSA koncertų salė, Vilnius
Pirkti bilietą MEGA DISKOTEKA su DISCO POLO ir POP muzikos žvaigždėmis! OLEG KENZOV, Defis, Czadoman, Piękni i Młodzi, Playboys! MEGA DISKOTEKA su DISCO POLO ir POP muzikos žvaigždėmis! OLEG KENZOV, Defis, Czadoman, Piękni i Młodzi, Playboys! COMPENSA koncertų salė, Vilnius
Pirkti bilietą THE BEST POL'and'POP FEST: Blanka, Cleo, Kuba THE BEST POL'and'POP FEST: Blanka, Cleo, Kuba COMPENSA koncertų salė, Vilnius
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti