logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

Natalija Bunkė

Pn 2024-08-16 20:00
Klaipėdos vasaros estrada, Klaipėda

Natalija Bunkė skelbia naują šou: pristatys grandioziniame koncerte po atviru dangumi Klaipėdoje

Viena ryškiausių Lietuvos popmuzikos žvaigždžių Natalija Bunkė skelbia, kad savo naująjį šou pristatys grandioziniame koncerte po atviru dangumi. Šiandien oficialiai patvirtinta, kad dainininkė ypatingą šou surengs Klaipėdoje. Šių metų vasaros pabaigoje uostamiesčio gyventojai bus pirmieji, kurie pamatys ir išgirs visiškai naują atlikėjos šou: grandiozinis Natalijos Bunkės koncertas po atviru dangumi įvyks rugpjūčio 16-ąją dieną „Vasaros estradoje“ Klaipėdoje.

Bilietus į grandiozinį Natalijos Bunkės koncertą „Vasaros estradoje“ Klaipėdoje visose „Bilietai.lt“ kasose ir internete www.bilietai.lt bus galima įsigyti nuo penktadienio (kovo 1 d.) 10 val. ryto. Dvi dienas prieš, vasario 28-ąją, pirmieji bilietus galės įsigyti „Live Nation Lietuva“ koncertų klubo nariai. Užsiregistruoti į „Live Nation Lietuva“ klubą galima čia: http://bit.ly/LiveNationConcertClub

Natalija Bunkė, YVA, Remis Retro - „Panelė verta milijono“: https://youtu.be/-OID-PdwjJU

„Kviečiu į savo vasaros rojų, kuriame pasinersime į tikrą ryškiausių spalvų karuselę. Laukiu visos Klaipėdos ir jos svečių, su kuriais dainuosime didžiausius mano hitus. Šiai vasarai jau esu paruošusi ne vieną naują dainą, kurias, neabejoju, įtrauksite į mėgiamiausių grojaraščius“, - sako Natalija Bunkė. „Naujasis šou, kurį kurti įkvėpė begalinis jūsų palaikymas, bus labai vasariškas: kartu su šokėjais iš Ispanijos užkursime karščiausius vasaros šokius. Kviečiu susitikti koncerte po atviru dangumi, todėl planuokite vasaros atostogas pajūryje jau dabar, nes jos bus nuostabios. Pažadu, kad šį vasaros nuotykį prisiminsite labai ilgai“.

Natalija Bunkė - „Aš gyvenu“: https://youtu.be/Z0-dNkubyAQ

Neseniai penkių pagrindinių Lietuvos miestų arenose didžiausias karjeroje gastroles „Kosmosas“ surengusi dainininkė šiemet savo gerbėjus nudžiugins visiškai nauju šou. Svarbiausiose Vilniaus, Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio ir Kauno arenose dešimtims tūkstančių gerbėjų koncertavusi atlikėja neslepia, kad jos naujasis šou po atviru dangumi nustebins net ir pačius išrankiausius žiūrovus.

Publikos laukia nepakartojama šokėjų programa, specialiai koncertui po atviru dangumi kuriama scenografija ir dizainerių kostiumai, gyvo garso grupė ir ypatingi garsių svečių pasirodymai. Grandioziniame šou skambės populiariausi dainininkės hitai „Panelė iš Kauno rajono“, „Mano širdis - vanduo“, „Laiškas“, „Lašas po lašo“, „Skrendu“, „Maža mergaitė“, „Paukštelis“, „Aš gyvenu“ ir daug kitų. Pasinerkite į karščiausią šios vasaros nuotykį ir prisijunkite prie Natalijos svajonės - didžiausio karjeroje koncerto po atviru dangumi Klaipėdos „Vasaros estradoje“.

Natalija Bunkė - „Kosmosas“: https://youtu.be/ESEN78tMAsc

Naująjį Natalijos Bunkės šou grandioziniame koncerte „Vasaros estradoje“ Klaipėdoje pristatys didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“.

Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
Natalija Bunkė Pn 2024-08-16 20:00 Klaipėdos vasaros estrada, Klaipėda 31.50 - 101.50
Renginys Natalija Bunkė
Data / Laikas Pn 2024-08-16 20:00
Renginio vieta Klaipėdos vasaros estrada, Klaipėda
Kaina 31.50 - 101.50
Svarbi informacija

VIP bilietas:
- atskiras įėjimas
- atskiri WC
- atskiras baras
- speciali VIP pakyla

Durys atidaromos: ~18:30
Renginio trukmė: ~3:30
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: pirmi bilietai pigiau!

Norėdami įsigyti 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis vipklientai@bilietai.lt


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų gražinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų gražinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informaciją apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Klaipėdos vasaros estrada
Liepojos g. 1 Klaipėda Lietuva
Organizatorius
Live Nation Lietuva, UAB
Live Nation Lietuva, UAB
Ramybės g. 4-70 Vilnius
+37068280473 / press@livenation.lt
Įmonės kodas: 302694149
PVM kodas LT100006550317
Renginys Natalija Bunkė
Data / Laikas Pn 2024-08-16 20:00
Renginio vieta Klaipėdos vasaros estrada, Klaipėda
Kaina 31.50 - 101.50
Tas pats organizatorius Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą J BALVIN Que Bueno Volver a Verte Tour J BALVIN Que Bueno Volver a Verte Tour Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Pirkti bilietą Daddy Was A Milkman Daddy Was A Milkman Monte Pacis, Kaunas
Pirkti bilietą Sting 2024 Sting 2024 Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Pirkti bilietą FIVE FINGER DEATH PUNCH FIVE FINGER DEATH PUNCH Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti