logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

Teatras KITAS KAMPAS. IEŠKAU ŽMOGAUS. Premjera

Pn 2024-05-17 19:00
Valstybinis Vilniaus mažasis teatras, Vilnius
Vienintelis profesionalus improvizacijos teatras Lietuvoje KITAS KAMPAS pristato nuotaikingą premjerą – rizikingiausio, sudėtingiausio ir labiausiai nenuspėjamo improvizacijos žanro – „ilgos formos" improvizacijų šou IEŠKAU ŽMOGAUS.
 
IEŠKAU ŽMOGAUS – tai improvizacijų spektaklis, sukurtas kadaise populiaraus TV realybės šou „Paieškų tarnyba“ motyvais, kurios metu kūrėjų komanda laidos dalyviams padeda rasti dingusį be žinios arba tolimą, seniai matytą giminaitį. Improvizuotai kuriamame IEŠKAU ŽMOGAUS realybės šou dalyvauja aktorių įkūnyti ieškomo personažo žmonos arba vyrai, žentai ir anytos, uošviai ir pusbroliai, nesantuokiniai vaikai ir meilužiai, pažįstami bei draugai. Visų jų tapatybė, bruožai ir svarbiausi gyvenimo įvykiai yra kuriami bendradarbiaujant su publika.
 
Netikėtos, absurdiškos, beprotiškos, jautrios, linksmos ir nostalgiškos susipažinimo istorijos, gyvenimus pakeitę įvykiai, meilės dramos ir intrigos yra lydimos pagrindinio klausimo – ar pavyks surasti ieškomą žmogų? Ar įmanoma sukurti, atstatyti arba išsaugoti ryšį tarp artimiausių ir brangiausių žmonių?
 
Spektaklyje vaidina teatro KITAS KAMPAS aktoriai Audrius Bružas, Kirilas Glušajevas, Martynas Nedzinskas, Inga Šepetkaitė ir Povilas Adomaitis. Spektaklio muziką vietoje improvizuoja ir kuria – Nikita Kiriuchinas ir Kazimieras Krulikovskis.
 
„Ilgos formos“ improvizacijų šou – tai daugiausiai meistriškumo reikalaujantis improvizacijos žanras, kuomet aktoriai be repeticijos ir scenarijaus sukuria ir suvaidina vientisą istoriją, tęsdami vieną siužeto liniją. Teatro KITAS KAMPAS kūrėjai per 15-ką teatro gyvavimo metų yra nuolatos eksperimentavę ir pristatę publikai šio formato variacijas, o 2015 metų gegužę suvaidino pirmąjį „ilgos formos“ improvizacijų spektaklį DURYS, dėl savo nenuspėjamumo ir improvizatorių išradingumo sulaukusį gausaus žiūrovų susidomėjimo.
 
Dėmesio! Pavėlavę žiūrovai į salę griežtai neįleidžiami. Prašome atsakingai įvertinti atvykimo laiką į teatrą ir nevėluoti.
Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta  
Teatras KITAS KAMPAS. IEŠKAU ŽMOGAUS. Premjera Pn 2024-05-17 19:00 Valstybinis Vilniaus mažasis teatras, Vilnius
Renginys Teatras KITAS KAMPAS. IEŠKAU ŽMOGAUS. Premjera
Data / Laikas Pn 2024-05-17 19:00
Renginio vieta Valstybinis Vilniaus mažasis teatras, Vilnius
Svarbi informacija

Dėmesio! Pavėlavę žiūrovai į salę griežtai neįleidžiami. Prašome atsakingai įvertinti atvykimo laiką į teatrą ir nevėluoti.

Salės plane a ir b raidėmis pažymėtos vietos, kuriose kėdės yra be atlošo.

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: 1val iki renginio pradžios
Renginio trukmė: 2:00
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: neįleidžiami
Amžiaus cenzas: N-14
Nuolaidos: - 15% studentams, moksleiviams (kontrolės metu pateikti nuolaidą įrodantį dokumentą)


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų gražinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų gražinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informaciją apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Valstybinis Vilniaus mažasis teatras
Gedimino pr. 22 Vilnius Lietuva
Organizatorius
Improvizacijos teatras, VšĮ
Malūnų g. 6-9, Vilnius
teatras@kitaskampas.lt / +37067348278
Įmonės kodas: 302576211
PVM kodas ND
Renginys Teatras KITAS KAMPAS. IEŠKAU ŽMOGAUS. Premjera
Data / Laikas Pn 2024-05-17 19:00
Renginio vieta Valstybinis Vilniaus mažasis teatras, Vilnius
Tas pats organizatorius Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą Teatras KITAS KAMPAS. GERO JUOKO DOZĖ Teatras KITAS KAMPAS. GERO JUOKO DOZĖ Girstučio kultūros rūmai, Kaunas
Pirkti bilietą Nuostabūs dalykai. Teatras KITAS KAMPAS Nuostabūs dalykai. Teatras KITAS KAMPAS Kauno kino centras ROMUVA, Kaunas
Pirkti bilietą DŽIAZO VAKARAS su aktore Inga Šepetkaite ir pianistu Kazimieru Krulikovskiu NaujasNaujasDŽIAZO VAKARAS su aktore Inga Šepetkaite ir pianistu Kazimieru Krulikovskiu Teatro KITAS KAMPAS kavinė-baras, Vilnius
Pirkti bilietą Teatras KITAS KAMPAS. GERO JUOKO DOZĖ. Sezono uždarymas Teatras KITAS KAMPAS. GERO JUOKO DOZĖ. Sezono uždarymas MENŲ SPAUSTUVĖ, Vilnius
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti