logo
Select period
Search from map
Menu

69 DANGUJE. VELNIŠKAS GREITIS - 20 METŲ

Sa 27/04/2024 20:00
Kauno Žalgirio arena, Kaunas
59.00 - 99.00

„69 danguje” jubiliejinis šou „Velniškas greitis. 20 metų“

Neblėstančio populiarumo grupė „69 danguje” 2024-aisiais švęs 20-metį ir ta proga balandžio 27 d. rengia didžiausią savo karjeros koncertą Kauno „Žalgirio” arenoje!

Jame sudalyvaus ir kviestinės žvaigždės - nepamirštamą vakarėlį užkurs pasaulinę šlovę pelnęs Dynoro, taip pat pasirodys dainininkas Gabrielius Vagelis, specialų numerį ruošia „Naujieji lietuviai“.

Gerbėjai tokio šou laukė jau seniai. Itin kokybiškas ir puikių atsiliepimų sulaukęs pastarasis grupės turas per Lietuvą parodė, kad „69 danguje” klausytojai nebetelpa mažesnėse salėse, visų koncertų bilietai – išparduoti. Publika – euforijoje, kai scenos divos atlieka savo hitus, kuriuos mintinai moka jau ne viena karta: „Gyvenu“, „Skrisim“, „Velniškas greitis“, „Meilės simfonija“, „Super mergaitės“, „Važiuoju pas tave” ir begalę kitų. Auksiniai hitai skambės ir grandioziniame, jubiliejiniame grupės koncerte, kurio techniniai sprendimai ir emocinis užtaisas pakylės iki 9-o dangaus. Arenoje prie ketveriukės prisijungs ir kviestinės žvaigždės.

„20 metų pralėkė velniškai greitai! Šis skaičius atrodo nerealus, bet džiaugiamės, kad sugebėjome išsaugoti tai, ką sukūrėme per du dešimtmečius. Turime didžiulį kūrybinį bagažą, kurį su pirotechnikos patrankomis ir fanfaromis atsivešime į „Žalgirio“ areną! Tai bus mūsų pirmoji arena, apie tokį koncertą ilgai svajojome ir jau nuo pavasario kuriame tai, kas įsimins ilgam. Atėjo tobulas laikas visiems susitikti ir atšvęsti jubiliejų vieninteliame mūsų koncerte didžiausioje šalies arenoje!“ – užtikrina „69 danguje”, pasiruošusios surengti ugningą ir jausmingą jubiliejinį šou.

_______________
Renginys bus fotografuojamas, filmuojamas, todėl informuojame, kad jūs galite būti matomas renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose, ir šios nuotraukos ar vaizdo įrašai gali būti patalpinti viešai prieinamuose socialiniuose tinkluose ar media priemonėse.

 
Show moreShow less
Event Date / Time Venue Price  
69 DANGUJE. VELNIŠKAS GREITIS - 20 METŲ Sa 27/04/2024 20:00 Kauno Žalgirio arena, Kaunas 59.00 - 99.00
Event 69 DANGUJE. VELNIŠKAS GREITIS - 20 METŲ
Date / Time Sa 27/04/2024 20:00
Venue Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Price 59.00 - 99.00
Good to know

Durys atidaromos: ~18:30
Renginio trukmė: ~2:00
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos

Salės planas gali plėstis/keistis.

AUDI bei Ramirent PREMIUM klubo bilietus gali įsigyti visi norintys (klubo narystės turėti nereikia). Su klubo bilietu naudokitės atskiru įėjimu į areną, atskira nemokama rūbine bei tik klubo svečiams skirtos lounge zonos ir baro paslaugomis. Apie AUDI klubą daugiau informacijos ČIA. / Apie Ramirent PREMIUM klubą daugiau informacija ČIA.

Neįgaliesiems turintiems judėjimo negalią: į nuolaidos laukelį įveskite kodą "neįgaliesiems" ir turėsite galimybę pasirinkti bilietus 112-113 sektorių 18 eilėje už mažiausią neakcijinę kainą (kontrolės metu pateikti neįgaliojo pažymėjimą).
Lydintiems neįgaliuosius su judėjimo negalia: 
Neįgalaus asmens su judėjimo negalią lydintysis taip pat perka bilietą neįgaliųjų vietose. SVARBU, jog su vienu neįgaliuoju bus įleistas tik vienas lydintysis. Neįgalusis vietoje privalo pateikti neįgaliojo pažymėjimą.

„Žalgirio“ arenos AUDI klubo nariams
Nauji klubo nariai bilietus perka nuo lapkričio 29 iki gruodžio 13 d. Neparduoti bilietai patenka į viešą prekybą gruodžio 14 d.

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

The event organiser takes responsibility for the event and its quality. In the event of cancellation or postponement of the event, the organiser is responsible for deciding on the return of tickets and refunds and is liable for refunds and damages. Tickets are non-exchangeable and non-refundable (including non-attendance).
The ticket distributor is acting only as an independent agent and is not liable for refunds or damages. Refunds must be requested from the event organiser. For more information on ticket refunds, please refer to the "Consumer Policy" here.
 
Venue
Kauno Žalgirio arena
Nemuno sala, Karaliaus Mindaugo pr. 50 Kaunas Lithuania
Promoter
Roneksa, UAB
Naujojo Sodo g. 1, Klaipėda
roneksarenginiai@gmail.com / +37067071717
Reg. no: 304428528
VAT LT100011012017
Event 69 DANGUJE. VELNIŠKAS GREITIS - 20 METŲ
Date / Time Sa 27/04/2024 20:00
Venue Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Price 59.00 - 99.00
Other dates Same promoter Same venue
Buy ticket 69 Danguje. Velniškas greitis - 20 metų | DŪZGĖS PopularPopular69 Danguje. Velniškas greitis - 20 metų | DŪZGĖS - Restoranas ''Michelle'', Kaunas
Buy ticket Grupė 2 | Klaipėda | Geriausios dainos su gyvo garso grupe PopularPopularGrupė 2 | Klaipėda | Geriausios dainos su gyvo garso grupe Renginių kombinatas, Klaipėda
Buy ticket Išskirtinis jubiliejinis koncertas MAN-GO 25 | KLAIPĖDA PopularPopularIšskirtinis jubiliejinis koncertas MAN-GO 25 | KLAIPĖDA Renginių kombinatas, Klaipėda
Buy ticket Jovani & Friends | Klaipėda PopularPopularJovani & Friends | Klaipėda - Renginių kombinatas, Klaipėda
No results have been found for your request.
Loading...
Reload