logo
Select period
Search from map
Menu

Aktoriai SAULIUS ir JOKŪBAS BAREIKIAI. Autorinių dainų vakaras

Fr 26/07/2024 20:00
Palangos Kurhauzo koncertų salė, Palanga
21.00 - 26.00

VASARO DESERTAS 2024

... Vasara, saulė, jūra, Palanga...

Yra vasara – reikia ir „Vasaros deserto“. O ką gi prasimanysite vakare, grįžę iš paplūdimio? Be abejo – Palangoje pilna kavinių ar restoranų. Visi puikiai žinome: „alus ten liejasi laisvai!“. Bet mes kalbame apiE solidesnius poilsiautojus. Apie tuos, kuriems ir metų daugėliau, ir ramybės norisi labiau. Apie tuos, kuriems edukacija už „alų“ mieliau ir žmogiškoji edukacija suartina.

   Ne veltui dar grafo Tiškevičiaus laikais prie gydyklų buvo steigiamos laisvalaikio oazės. Šiandien jas vadiname kurhauzais. Pažodis vertimas reiškia „gydymo namai“. Galbūt šiandieninis kurhauzas nėra tiesioginė „gydykla“, bet sielai atsigauti ten vieta tinkama.

        Kalbame apie koncertus, kuriuos organizatoriai – ATM KOMPANIJA – siūlo aplankyti Palangos Kurhauzo salėje. Šiais metais į šią salę atvyksta ONA KOLOBOVAITĖ, LIUDAS MIKALAUSKAS, JUOZAS ERLICKAS, SAULIUS ir JOKŪBAS BAREIKIAI, Grupė NERIJA, Grupė VAIRAS, VYTAUTAS ŠIŠKAUSKAS, EGIDIJUS BAVIKINAS, aktorė LARISA KALPOKAITĖ, NEDA MALŪNAVIČIŪTĖ ir RICHRADAS BANYS, EL FUEGO, DAUMANTŲ MUZIKANTAI ir kiti.

   Taip pat poilsiautojų laukia renginiai PALANGOS KONCERTŲ SALĖJE. Griausmingai praūžęs ŠTRAUSO MUZIKOS VAKARAS su KAUNO MIESTO SIMFONINIU ORKESTRU ir dirigentu MARTYNU STAŠKUMI rugpjūčio 13 d. atvykta į Palangą. O ką jau kalbėti apie nuotaikingą vakarą, liepos 31d. su RAIGARDU TAUTKUMI ir ŠAMPANINIU KAUNO CHORU bei LIUDU MIKALAUSKU, EGIDIJUMI BAVIKINU, ONA KOLOBOVAITE, EL FUEGO  ir visa tai - VASAROS ŽVAIGŽDĖS.

Mielieji! Vasara laukia graži ne tik geru oru ar peizažu, bet ir renginiais įvairiam skoniui J  Tai gi... „VASAROS DESERTAS 2024“ kaip tik JUMS!

 
Show moreShow less
Event Date / Time Venue Price  
Aktoriai SAULIUS ir JOKŪBAS BAREIKIAI. Autorinių dainų vakaras Fr 26/07/2024 20:00 Palangos Kurhauzo koncertų salė, Palanga 21.00 - 26.00
Event Aktoriai SAULIUS ir JOKŪBAS BAREIKIAI. Autorinių dainų vakaras
Date / Time Fr 26/07/2024 20:00
Venue Palangos Kurhauzo koncertų salė, Palanga
Price 21.00 - 26.00
Good to know

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: likus 30 min. iki renginio
Renginio trukmė:
Pertraukos: 1
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: neįleidžiami
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos

The event organiser takes responsibility for the event and its quality. In the event of cancellation or postponement of the event, the organiser is responsible for deciding on the return of tickets and refunds and is liable for refunds and damages. Tickets are non-exchangeable and non-refundable (including non-attendance).
The ticket distributor is acting only as an independent agent and is not liable for refunds or damages. Refunds must be requested from the event organiser. For more information on ticket refunds, please refer to the "Consumer Policy" here.
 
Venue
Palangos Kurhauzo koncertų salė
Grafų Tiškevičių al. 1 Palanga Lithuania
Promoter
Renginių sala, VšĮ
Europos pr. 122 Kaunas
8 670 90776 / renginiusala@gmail.com
Reg. no: 302883281
Event Aktoriai SAULIUS ir JOKŪBAS BAREIKIAI. Autorinių dainų vakaras
Date / Time Fr 26/07/2024 20:00
Venue Palangos Kurhauzo koncertų salė, Palanga
Price 21.00 - 26.00
Other dates Same promoter Same venue
Buy ticket MIUZIKLŲ VAKARAS. ONA KOLOBOVAITĖ ir LIUDAS MIKALAUSKAS MIUZIKLŲ VAKARAS. ONA KOLOBOVAITĖ ir LIUDAS MIKALAUSKAS Palangos Kurhauzo koncertų salė, Palanga
Buy ticket JUOZAS ERLICKAS ''Už stiklinių lietaus grotų'' JUOZAS ERLICKAS ''Už stiklinių lietaus grotų'' Palangos Kurhauzo koncertų salė, Palanga
Buy ticket Grupė NERIJA. Laiko ratu Grupė NERIJA. Laiko ratu Palangos Kurhauzo koncertų salė, Palanga
Buy ticket JUOZAS ERLICKAS ''Už stiklinių lietaus grotų'' JUOZAS ERLICKAS ''Už stiklinių lietaus grotų'' Palangos Kurhauzo koncertų salė, Palanga
No results have been found for your request.
Loading...
Reload