logo
Select period
Search from map
Menu

OVIDIJUS VYŠNIAUSKAS

Sa 29/06/2024 18:00
Ilzenbergo dvaras, Juodupės seniūnija

Scenos legenda, unikalaus balso savininkas, talentingas kūrėjas, daugybės hitų, kuriuos dainuoja visa Lietuva, autorius Ovidijus Vyšniauskas surengs išskirtinį akustinį pasirodymą nuostabioje vietoje – Ilzenbergo dvare.  Prie dainininko scenoje prisijungs gitaros virtuozas Gintaras Šulinskas.  Jie meistriškai nuspalvins žinomas ir kiek primirštas dainas naujomis spalvomis, o pats autorius savo įtaigiu ir emocionaliu atlikimu uždegs šviesą gerbėjų širdyse. Koncertų metu Ovidijus, kaip savo dainoje „Išdalinau“ išdalina visą save iki paskutinio lašo, ir žiūrovai tai vertina lankydamiesi koncertuose ir niekada nepaleidžia iš scenos be pakartojimų ir glėbių gėlių. Daugiau nei 40 metų scenai atidavęs Ovidijus Vyšniauskas yra išleidęs dešimtį muzikinių albumų, surengęs daugybę koncertų Lietuvoje ir užsienyje, pelnęs žiūrovų besąlygišką meilę.  

Save vadinantis „savo dainų metraštininku“ Ovidijus įsitikinęs, kad norint, kad gimtų kažkas netikėto, autoriui reikia būti „alkanam“ išgyvenimų. Scenos grandas iš savęs reikalauja daug atsakingesnės kūrybos: „palieku tik tai, kas svarbu, nereikalingų žodžių ar natų neturi būti. Norisi, kad daina būtų gera, tikra ir šilta“.

„Išdalinau“, „Mažyte mano“, „Žvaigždė rūke“, „Saulė leidžias“, „Nidai“, „Mamai“ ir tai vos kelios dainos kurias žino turbūt kiekvienas Lietuviškos muzikos klausytojas. O nuskambėjus dainų pirmiems akordams susirinkusi publika jas pasitinka ovacijomis ir dainos skamba su nuostabiausiu publikos choru.

Būtent toks vasaros vakaras, spinduliuojantis gerumą, šilumą ir tikrumą, pripildytas muzikinėmis istorijomis laukia Ilzenbergo dvare birželio 29 d.

_____________

Koncertai bus filmuojami ir fotografuojami, gali būti, kad medžiaga bus naudojama socialiniuose tinkluose ar žiniasklaidoje.

Show moreShow less
Event Date / Time Venue Price  
OVIDIJUS VYŠNIAUSKAS Sa 29/06/2024 18:00 Ilzenbergo dvaras, Juodupės seniūnija 26.20
Event OVIDIJUS VYŠNIAUSKAS
Date / Time Sa 29/06/2024 18:00
Venue Ilzenbergo dvaras, Juodupės seniūnija
Price 26.20
Good to know

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: 1val iki renginio pradžios
Renginio trukmė: 1:30
Pertraukos: yra
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: iki 3 metų amžiaus imtinai (renginio vietoje pateikti amžių įrodantį dokumentą)
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos

The event organiser takes responsibility for the event and its quality. In the event of cancellation or postponement of the event, the organiser is responsible for deciding on the return of tickets and refunds and is liable for refunds and damages. Tickets are non-exchangeable and non-refundable (including non-attendance).
The ticket distributor is acting only as an independent agent and is not liable for refunds or damages. Refunds must be requested from the event organiser. For more information on ticket refunds, please refer to the "Consumer Policy" here.
 
Venue
Ilzenbergo dvaras
Ilzenbergo k. 4, Juodupės seniūnija Lithuania
Promoter
Baltas ekranas, VŠĮ
P. Širvio g. 3-10 Rokiškis
baltasekranas@gmail.com, 862831871
Reg. no: 304764379
VAT LT100011449415
Event OVIDIJUS VYŠNIAUSKAS
Date / Time Sa 29/06/2024 18:00
Venue Ilzenbergo dvaras, Juodupės seniūnija
Price 26.20
Same promoter Same venue
Buy ticket Monospektaklis ''Pabaisų nebus'' - Palanga Monospektaklis ''Pabaisų nebus'' - Palanga Palangos Kurhauzo koncertų salė, Palanga
Buy ticket Monospektaklis ''Pabaisų nebus'' - Vilnius Monospektaklis ''Pabaisų nebus'' - Vilnius Vasaros terasa, Vilnius
Buy ticket Monospektaklis ''Pabaisų nebus'' - Ilzenbergo kaimas Monospektaklis ''Pabaisų nebus'' - Ilzenbergo kaimas Ilzenbergo dvaras, Juodupės seniūnija
Buy ticket Legendinės legendos. Orestas ir Džilda Vaigauskai | Kaunas Legendinės legendos. Orestas ir Džilda Vaigauskai | Kaunas OLDMAN Kaunas, Kaunas
No results have been found for your request.
Loading...
Reload