logo
Select period
Search from map
Menu

(PERKELTAS) URIEL HERMAN - džiazo pianistas

Sa 04/05/2024 19:00
''Organum'' koncertų salė, Vilnius

Atnaujinta 2023.12.04

Pranešame, kad renginys „URIEL HERMAN - džiazo žvaigždė iš Izraelio“, kuris turėjo įvykti 2023 m. spalio 14 d. Vilniuje, yra perkeltas į 2024 m. gegužės 4 d.
Bilietai lieka galioti tie patys. Papildomai kreiptis nereikia.

Kam netinka nauja renginio data, prašome kreiptis el. paštu: 
info@bilietai.lt ir atsiųsti užpildytą pinigų grąžinimo formą. Prašymą rasite čia: https://www.bilietai.lt/file/id/49759
Prašymai priimami iki 2024 m. sausio 16 d.

Organizatoriai atsiprašo už nepatogumus.

 

Tarptautiniu mastu pripažintas už nuostabų klasikinio fortepijono technikos ir Artimųjų Rytų ritmo derinį, izraelietis džiazo pianistas ir kompozitorius Urielis Hermanas užkariavo klausytojus visame pasaulyje.

Per pastarąjį dešimtmetį pianistas savo muziką pristatė prestižinių festivalių publikai bei koncertų salėms visame pasaulyje (Azija, JAV, Europa). Jo orkestriniai kūriniai, tokie „White Night“ ir „Trys dialogai“ orkestrui su džiazo kvartetu skirti Jenaer Filharmonijai atlikti sulaukė didelio dėmesio šiuolaikinio džiazo scenoje. Ankstesni pianisto albumai „Face to Face“ ir „Awake“ sulaukė kritikų liaupsių, o D. Bowie kūrinys „A man who sold the world“ pripažintas vienu geriausių šiuolaikinių interpretacijų. Kaip France Musique rašė – Urielis Hermanas vienas įdomiausių šiandienos džiazo scenos pianistų.

Šią vasarą, „Ubuntu Music Label“ Londonas, JK, išleido labai lauktą trečiąjį pianisto solinį albumą „Different Eyes“. Albume „Different Eyes“ pianistas toliau tyrinėja beribius muzikinio suvokimo matmenis perkeldamas klausytojus į intymią kelionę iš savo vaikystės namų Jeruzalėje gatvių, į lopšines, kurias dainuoja savo sūnui. „Different Eyes“ atskleidžia turtingą kompozicijų derinį, užfiksuodama ir perteikdama įvairius pianisto muzikinės vizijos aspektus. Pradedant kompozicija  „Jeruzele“ (su Itamaru Borochovu), siūlančia jusliškai pasinerti į brangius Urielio vaikystės prisiminimus, iki jautrių „Nature Boy“ ir „Luizos“ interpretacijų, užburančios kompozicijos „Fantasia“ svajonių tyrinėjimų – albumas persipina su visomis pianisto muzikinėmis subtilybėmis. Albume taip pat skamba garsusis F. Chopeno kūrinys „Preliudas e-moll“ (Op. 28 Nr. 4)” bei M. Jordano sudėtinga kompozicija „MJ“ su iššaukiančiu 23/8 metru.

Galima sakyti, kad albumas “Different Eyes” bus vienintelis šiais metais, kuriame F. Chopenas susitiks su K. Cobainu, o be A. C. Jobimo ir Nirvanos, įkvėpusių pianisto vaizduotę, bus galima išgirsti ir heberajišką lopšinę.

Show moreShow less
Event Date / Time Venue Price  
(PERKELTAS) URIEL HERMAN - džiazo pianistas Sa 04/05/2024 19:00 ''Organum'' koncertų salė, Vilnius 30.00
Event (PERKELTAS) URIEL HERMAN - džiazo pianistas
Date / Time Sa 04/05/2024 19:00
Venue ''Organum'' koncertų salė, Vilnius
Price 30.00
Good to know

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: ~18:30
Renginio trukmė: ~1:30
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: anglų, lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: iki 3 metų amžiaus (renginio vietoje pateikti amžių įrodantį dokumentą)
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos


The event organiser takes responsibility for the event and its quality. In the event of cancellation or postponement of the event, the organiser is responsible for deciding on the return of tickets and refunds and is liable for refunds and damages. Tickets are non-exchangeable and non-refundable (including non-attendance).
The ticket distributor is acting only as an independent agent and is not liable for refunds or damages. Refunds must be requested from the event organiser. For more information on ticket refunds, please refer to the "Consumer Policy" here.
 
Venue
''Organum'' koncertų salė
Savanorių pr. 1, Helios City 2a. Vilnius Lithuania
Promoter
Saksofono pasaulis, MB
Vasaros g. 8, Nemenčinė
info@saksofonopasaulis.lt / +37068627991
Reg. no: 304739988
Event (PERKELTAS) URIEL HERMAN - džiazo pianistas
Date / Time Sa 04/05/2024 19:00
Venue ''Organum'' koncertų salė, Vilnius
Price 30.00
No results have been found for your request.
Loading...
Reload