logo
Select period
Search from map
Menu

PIAF THE SHOW

Fr 29/11/2024 20:00 - Sa 30/11/2024 21:00
25.70 - 63.80
Show descriptionHide description

Klausytojų prašymai išgirsti: populiarusi „Edith Piaf show“ rudenį sugrįš į Lietuvą

Sausį Vilniuje ir Palangoje vykę teatralizuoti koncertai „Piaf! The Show“ susilaukė didžiulių pagyrų, o renginio organizatorius užplūdo prašymai šou pakartoti, todėl populiariausias dešimtmečio prancūzų renginys į Lietuvą sugrįš dar šiemet, lapkričio 29-30 dienomis.

Šimtosioms legendinės prancūzų atlikėjos Edith Piaf gimimo metinėms paminėti sukurtas šou pristatytas 2015 metais ir nuo to laiko tapo sėkmingiausiu prancūzų pastarojo dešimtmečio projektu. Šou jau aplankė 50 šalių ir surengė virš 400 pasirodymų, kuriuos stebėjo virš milijono žiūrovų.

 „Piaf! The Show“ renginio idėją įkvėpė 2007-ųjų metų biografinis muzikinis filmas apie Edith Piaf gyvenimą pavadinimu „La Vien En Rose“ (liet. Rožinis gyvenimas), kuris kinuose uždirbo virš 87 milijonų JAV dolerių, laimėjo net 13 prestižinių apdovanojimų ir buvo nominuotas dar dvylikai.

E. Piaf gimė 1915 metais gatvėje, o mirė 1963 metais, būdama 48-erių. Nepaisant sunkios vaikystės ir problemų šeimoje, ji tapo viena garsiausių ir populiariausių pasaulyje prancūziškos estrados dainininkių, o jos laidotuvėse dalyvavo 40 tūkst. gerbėjų.

Edith Piaf - La Vie En Rose: https://youtu.be/sKJ9bvdgNvk?si=h5XyWabA8YKSUD9y

Teatralizuotame koncerte prancūzų šimtmečio dainininke tituluojamos Edith Piaf dainas atlieka jau 46-erius metus scenoje esanti prancūzų atlikėja bei aktorė Nathalie Lermitte, kuri pati užaugo su legendinės atlikėjos dainomis ir dar vaikystėje buvo vadinama „ateities Edith Piaf“.

Nepaprastai tiksliai išskirtinį E. Piaf balsą ir charizmą gebanti atkartoti N. Lermitte dainuoti pradėjo būdama vos ketverių metų amžiaus, tuo metu pirmąkart scenoje pasirodė šešerių, kai, kartu su savo pianisto ir akordianisto tėvo Williamo Lermitte orkestru, atliko kūrinį stebint 500 žiūrovų.

Per savo karjerą N. Lermitte atliko šimtus įvairių vaidmenų teatro spektakliuose, miuzikluose, televizijoje ir netgi kine. Atlikėja taip pat įrašė nemažai savo kūrybos dainų, įsiamžino vaizdo klipuose ir tapo viena labiausiai atpažįstamų veidų ir balsų prancūzų teatro ir miuziklų scenose.

Koncertų metu žiūrovai išgirs daugybę puikių E. Piaf kūrinių, tarp kurių – „L’Accordéoniste“ (1940), „La Vie en rose“ (1946), „Hymne à l’amour“ (1949), „Padam, padam…“ (1951), „La Foule“ (1957), „Milord“ (1959) ir, be abejo, atlikėją visame pasaulyje išgarsinusį „Non, je ne regrette rien“ (1960).

Edith Piaf - Non, Je ne regrette rien: https://youtu.be/Q3Kvu6Kgp88?si=88kXTDfS2B_6OewD

„Visada malonu dirbti su tokiais unikaliais ir sėkmingais renginiais, kuriais žiūrovai tiesiog negali atsigėrėti. Todėl labai džiaugiamės, kad „Piaf! The Show“ komanda jautėsi taip pat ir sutiko savo intensyviame gastrolių tvarkaraštyje įterpti Lietuvą dar šiais metais. Smagu, kad galėsime padovanoti žiūrovams šią nuostabų renginį ir vėl – nesvarbu ar matysite jį dar kartą, ar pirmąjį kartą“, – priduria T. Inčikas.

Pirmasis pasirodymas vyks lapkričio 29 dieną Palangos koncertų salėje, o antrasis – jau kitą dieną, lapkričio 30-ąją, Vilniaus „Twinsbet“ arenoje. Bilietus platina Bilietai.lt.

 

Events

No events were found
Buy ticket (Palanga) PIAF THE SHOW (Palanga) PIAF THE SHOW Palangos koncertų salė, Palanga
Buy ticket (Vilnius) PIAF THE SHOW (Vilnius) PIAF THE SHOW Twinsbet Arena, Vilnius
Loading...
Reload
No results have been found for your request.
Loading...
Reload