logo
Select period
Search from map
Menu

RŪTA ŠČIOGOLEVAITĖ | Simply The Best | TINA TURNER TRIBUTE

Tu 11/06/2024 19:00
Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius
28.00 - 42.00
TINA TURNER TRIBUTE
 
RŪTA ŠČIOGOLEVAITĖ
PAULIAUS ZDANAVIČIAUS GRUPĖ
 
Talentingoji Rūta Ščiogolevaitė kviečia į gaivališką, energingą ir užburiantį koncertą, kuriame įkūnys vieną garsiausių visų laikų dainininkių – Tina Turner.
 
Rokenorolo karalienė ir tikroji muzikos legenda – tik keletas epitetų, kuriais dar esant gyvai būdavo apibūdinama šviesaus atminimo atlikėja. Jos gyvenimas, kūrybinis kelias, muzika, dainos ir, rodos, visa savastis amžiams įsirėžė į istoriją, kurią norisi atsiminti su pagarba ir pasididžiavimu. Tokios užduoties imasi ir Rūta Ščiogolevaitė – padovanoti klausytojams bent dalį Tinos žavesio ir didžiausią jos palikimą – dainas, kurios aprėpia ištisą muzikinę epochą.
 
Rūta prisipažįsta, jog tai ne pirmoji pažintis su savo dievaitės kūryba – „Tina Turner Tribute“ ji išbandė daugiau nei prieš dešimtmetį. Vis tik dabar į šią programą norisi žiūrėti ne tik brandesniu, bet ir kur kas sentimentalesniu žvilgsniu.
 
„Kai pernai netekome muzikos pasaulio šviesulio - Tinos - dalis jautrių sielų neabejotinai pajuto tuštumą. Labai norisi ją užpildyti, prisimenant Tinos Turner kūrybą, energiją ir polėkį. Tikiu, kad visi drauge sukursime patirtį, kuri sušildys ir įkvėps gyvenimui“, - viliasi  Rūta.
Lietuvos scenos diva žada subtilų prisilietimą prie Tinos Turner, perteikiant klausytojams įsimintiniausius jos gyvenimo ir muzikinio kelio momentus. Vakaro metu susirinkę išgirs puikiai pažįstamas amerikiečių atlikėjos dainas, tarp kurių rikiuojasi ir romantiškos baladės, ir ritmingi hitai.
 
Nostalgiškas, tačiau ilgam į širdį įsirėšiantis koncertas, kuris dar ir dar kartą primins, jog tikros muzikos legendos niekuomet nemiršta! 
Show moreShow less
Event Date / Time Venue Price  
RŪTA ŠČIOGOLEVAITĖ | Simply The Best | TINA TURNER TRIBUTE Tu 11/06/2024 19:00 Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius 28.00 - 42.00
Event RŪTA ŠČIOGOLEVAITĖ | Simply The Best | TINA TURNER TRIBUTE
Date / Time Tu 11/06/2024 19:00
Venue Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius
Price 28.00 - 42.00
Good to know
Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: 18:30
Renginio trukmė: 1 val. 30 min.
Pertraukos: nėra
Vaikai nemokamai neįleidžiami.
Amžiaus cenzas:
N-7
Nuolaidos: netaikomos

The event organiser takes responsibility for the event and its quality. In the event of cancellation or postponement of the event, the organiser is responsible for deciding on the return of tickets and refunds and is liable for refunds and damages. Tickets are non-exchangeable and non-refundable (including non-attendance).
The ticket distributor is acting only as an independent agent and is not liable for refunds or damages. Refunds must be requested from the event organiser. For more information on ticket refunds, please refer to the "Consumer Policy" here.
 
Venue
Šv. Kotrynos bažnyčia
Vilniaus g. 30 Vilnius Lithuania
Promoter
accoAkademija, VšĮ
accoAkademija, VšĮ
Pilies g. 36, Vilnius
info@accoakademija.lt / +37067703574
Reg. no: 302617117
VAT LT100011666216
Event RŪTA ŠČIOGOLEVAITĖ | Simply The Best | TINA TURNER TRIBUTE
Date / Time Tu 11/06/2024 19:00
Venue Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius
Price 28.00 - 42.00
No results have been found for your request.
Loading...
Reload