logo
Select period
Search from map
Menu

SEL | Kaunas

Sa 14/12/2024 20:00
Kauno Žalgirio arena, Kaunas
59.90 - 89.90

„SEL“ bandys pagerinti dar vieną rekordą: tą darys grįžę į Kauno „Žalgirio“ areną

 Vos spėjęs pasidžiaugti rekordiniais koncertais Kauno Dariaus ir Girėno stadione bei Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, Egidijus Dragūnas skelbia apie dar vieną planuojamą įspūdingą šou. Jam pasiruošti grupė „SEL“ turės lygiai metus: įspūdingas, pilnas naujų moderniausių sprendimų renginys įvyks 2024 metų gruodžio 14 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje. Selas neabejoja, kad jis taip pat taps rekordiniu.

 „Grupė „SEL“ 2014 metais treti pasaulyje, po „U2” bei Robbie Williamso, surengė 360 koncertą „Žalgirio“ arenoje ir pagerino jos lankomumo rekordą. Po to šį koncertą pakartojo 2015 metais ir pagerino patys savo pasiektą minėtą rekordą. Vėliau ten nė karto iki šios dienos nevyko panašios koncepcijos šou. Todėl norime ir vėl padaryti tai, ko nesugeba niekas kitas – dar kartą pagerinti savo pačių rekordą. Šou planuojamas be galo sudėtingas, nes jį labai bus sudėtinga įgarsinti. Pavyzdžiui, jei norite įsivaizduoti, kas vyks, padauginkite matytas vizualizacijas iš keturių, nes visą vaizdą rodysime iš keturių pusių. Kitų metų koncerte mes padarysime ne tik tokį vaizdą, bet ir 360 laipsnių erdvinį garsą. To arenose Lietuvoje dar nebuvo“, - savo užmojus šiek tiek atskleidžia E. Dragūnas.

 Jo teigimu, 2024 metų grupės veiklos panas labai aiškus: bus įrašytas naujasis albumas ir surengtas greičiausiai tik vienas koncertas – jis ir vyks „Žalgirio“ arenoje.

 „Kai turi tiksliai užsibrėžtą tikslą, jį kur kas lengviau pasiekti. Raginu kuo greičiau nusipirkti bilietus, nes jie tikrai brangs. Kauno Dariaus ir Girėno stadionas talpino 35 tūkstančius gerbėjų, čia bus vietos tik 22 500 žiūrovų. Vėliau jau nebus galimybės patekti“, - sako grupės „SEL“ lyderis.

 Kol kas jis teigia idėjų neatskleisiantis, gali išduoti tik tai, jog koncertas bus teatralizuotas, nes norima surinkti labai įvairią auditoriją, kurioje bus ir jau itin mylimų vyresnių gerbėjų, ir jaunimo, ir vaikų.

 „Tai bus panašu į pasaką“, - intriguoja Selas.

 Bilietus į 2024 metų gruodžio 14 dieną vyksiantį „SEL“ šou Kauno „Žalgirio“ arenoje bus galima įsigyti jau nuo šiandien, gruodžio 7 dienos, Bilietai.lt.

Show moreShow less
Event Date / Time Venue Price  
SEL | Kaunas Sa 14/12/2024 20:00 Kauno Žalgirio arena, Kaunas 59.90 - 89.90
Event SEL | Kaunas
Date / Time Sa 14/12/2024 20:00
Venue Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Price 59.90 - 89.90
Good to know

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: ~18:30
Renginio trukmė: ~3:00
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos

Salės planas gali plėstis/keistis.

AUDI bei Ramirent PREMIUM klubo bilietus gali įsigyti visi norintys (klubo narystės turėti nereikia). Su klubo bilietu naudokitės atskiru įėjimu į areną, atskira nemokama rūbine bei tik klubo svečiams skirtos lounge zonos ir baro paslaugomis. Apie AUDI klubą daugiau informacijos ČIA. / Apie Ramirent PREMIUM klubą daugiau informacija ČIA.


Neįgaliesiems turintiems judėjimo negalią: į nuolaidos laukelį įveskite kodą "neįgaliesiems" ir turėsite galimybę pasirinkti bilietus 104-107 ir 112-113 sektorių 18 eilėje už mažiausią neakcijinę kainą (kontrolės metu pateikti neįgaliojo pažymėjimą).
Lydintiems neįgaliuosius su judėjimo negalia:
Neįgalaus asmens su judėjimo negalią lydintysis taip pat perka bilietą neįgaliųjų vietose. SVARBU, jog su vienu neįgaliuoju bus įleistas tik vienas lydintysis. Neįgalusis vietoje privalo pateikti neįgaliojo pažymėjimą.

„Žalgirio“ arenos AUDI klubo nariams
Esami klubo nariai negali isigyti bilietų klube. Nauji klubo nariai bilietus perka nuo rugsėjo 1 d.

The event organiser takes responsibility for the event and its quality. In the event of cancellation or postponement of the event, the organiser is responsible for deciding on the return of tickets and refunds and is liable for refunds and damages. Tickets are non-exchangeable and non-refundable (including non-attendance).
The ticket distributor is acting only as an independent agent and is not liable for refunds or damages. Refunds must be requested from the event organiser. For more information on ticket refunds, please refer to the "Consumer Policy" here.
 
Venue
Kauno Žalgirio arena
Nemuno sala, Karaliaus Mindaugo pr. 50 Kaunas Lithuania
Promoter
Idėjų logistika, UAB
Ramybės g. 4-70 Vilnius
selmuscicgroup@gmail.com; +37068977775
Reg. no: 303180930
VAT LT100008204113
Event SEL | Kaunas
Date / Time Sa 14/12/2024 20:00
Venue Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Price 59.90 - 89.90
No results have been found for your request.
Loading...
Reload