logo
Select period
Search from map
Menu

DŽIAZO VAKARAS su aktore Inga Šepetkaite ir pianistu Kazimieru Krulikovskiu

Tu 28/05/2024 20:00
Teatro KITAS KAMPAS kavinė-baras, Vilnius
Improvizacijos teatro KITAS KAMPAS namuose vėl skambės užburiančios ir visiems puikiai pažįstamos džiazo dainos! Juk improvizacija neatsiejama nuo džiazo, o džiazas nuo improvizacijos!
 
DŽIAZO VAKARĄ savo talentu visus žavės Inga Šepetkaitė – profesionali aktorė ir teatro KITAS KAMPAS improvizatorė. Ingą, anksčiau buvusią grupės „Delasferos“ pagrindinę vokalistę ir tekstų autorę, dabar dažnai galima išgirsti dainuojančią spektakliuose bei muzikinėse kolaboracijose su kitais atlikėjais ir kompozitoriais.
 
Drauge su Inga išvysime ir talentingą pianistą Dominyką Kazimierą Krulikovskį, aktyviai koncertuojantį su įvairiais kolektyvais bei atlikėjais, tarp kurių grupė SHOWER, Dominykas Vaitiekūnas, „Castor Stetson“, „Vilnius JJAZZ ensemble“, choras „Artyn“. Kazimierą ne kartą galėjote išvysti ir teatro KITAS KAMPAS pasirodymuose.
 
Gegužės 28 d. vakarą išgirsime ne tik legendinių džiazo atlikėjų, tokių kaip Nina Simone, Etta James bei Ben S. Kingo, bet ir kitus gerai žinomus džiazo kūrinius, kurie buvo aranžuoti ir atlikti daugybės džiazo muzikantų, tokių kaip Julie London ir Ella Fitzgerald ir kt.
 
Vakaro metu skambės ne tik vokalinės kūrinių interpretacijps, bet ir klavišines improvizacijos, o visus džiazo kūrinius apjungs gražiausi istorijoje parašyti menininkų meilės laiškai, citatos ir pamąstymai apie meilę.
 
Susitinkame padžiazuoti gegužės 28 dieną, teatro KITAS KAMPAS namuose-kokteilių bare, Malūnų g. 4, Užupyje, 20:00 val.
Show moreShow less
Event Date / Time Venue Price  
DŽIAZO VAKARAS su aktore Inga Šepetkaite ir pianistu Kazimieru Krulikovskiu Tu 28/05/2024 20:00 Teatro KITAS KAMPAS kavinė-baras, Vilnius 16.00
Event DŽIAZO VAKARAS su aktore Inga Šepetkaite ir pianistu Kazimieru Krulikovskiu
Date / Time Tu 28/05/2024 20:00
Venue Teatro KITAS KAMPAS kavinė-baras, Vilnius
Price 16.00
Good to know
Dėmesio! Pavėlavę žiūrovai į salę neįleidžiami. Prašome atsakingai įvertinti atvykimo laiką į teatrą ir nevėluoti.
 
Perkant 10 ir daugiau bilietų kreipkitės: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: ~19 val.
Renginio trukmė: ~1 val
Pertraukos: nėra
Vaikai nemokamai neįleidžiami.
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos
 

The event organiser takes responsibility for the event and its quality. In the event of cancellation or postponement of the event, the organiser is responsible for deciding on the return of tickets and refunds and is liable for refunds and damages. Tickets are non-exchangeable and non-refundable (including non-attendance).
The ticket distributor is acting only as an independent agent and is not liable for refunds or damages. Refunds must be requested from the event organiser. For more information on ticket refunds, please refer to the "Consumer Policy" here.
 
Venue
Teatro KITAS KAMPAS kavinė-baras
Malūnų g. 4 Vilnius Lithuania
Promoter
Improvizacijos teatras, VšĮ
Malūnų g. 6-9, Vilnius
teatras@kitaskampas.lt / +37067348278
Reg. no: 302576211
VAT ND
Event DŽIAZO VAKARAS su aktore Inga Šepetkaite ir pianistu Kazimieru Krulikovskiu
Date / Time Tu 28/05/2024 20:00
Venue Teatro KITAS KAMPAS kavinė-baras, Vilnius
Price 16.00
Same promoter Same venue
Buy ticket Teatras KITAS KAMPAS. GERO JUOKO DOZĖ Teatras KITAS KAMPAS. GERO JUOKO DOZĖ Girstučio kultūros rūmai, Kaunas
Buy ticket Teatras KITAS KAMPAS. IEŠKAU ŽMOGAUS. Premjera Teatras KITAS KAMPAS. IEŠKAU ŽMOGAUS. Premjera Valstybinis Vilniaus mažasis teatras, Vilnius
Buy ticket Justino Malinausko magijos vakaras ''Ne į mikrofoną'' NewNewJustino Malinausko magijos vakaras ''Ne į mikrofoną'' Teatras Kitas kampas kavinė-baras, Vilnius
Buy ticket Teatras KITAS KAMPAS. GERO JUOKO DOZĖ. Sezono uždarymas Teatras KITAS KAMPAS. GERO JUOKO DOZĖ. Sezono uždarymas MENŲ SPAUSTUVĖ, Vilnius
No results have been found for your request.
Loading...
Reload